نرجس شکرزاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم با بیان اینکه تقویت سواد رسانهای جامعه، پیش نیاز توفیق در عرصه جهاد تبیین است گفت: وقتی صحبت از سواد رسانه ای می شود منظور تلاش در جهت ارتقای دانشی و مهارتی اعضای جامعه است تا آن ها بتوانند به درستی اولاً رسانه ها و پیام های رسانه ای را بشناسند و ثانیاً بر اساس همین شناخت و درک مناسب، در رژیم مصرف رسانه ای خود یک بازنگری کرده و آن را در وضعیت تعادل قرار دهند.
مدرس و پژوهشگر حوزه علمیه خواهران افزود: بر همین اساس اساتید و کارشناسان علوم ارتباطات معتقدند سواد رسانهای همچون یک رژیم غذایی است که هوشمندانه مراقب است که چه موادی مناسب هستند و چه موادی مضر و این که چه چیزی را باید مصرف کرد و چه چیزی را نه و همچنین این که میزان مصرف هر ماده بر چه مبنا و اصولی باید باشد.
وی همچنین گفت: خلاصه آن که سواد رسانهای به ما کمک میکند تا از سفرهی رسانهها به شکلی هوشمندانه و مفید استفاده کنیم و این نکته بسیار مهمی است خاصه در روزگار کنونی که متأسفانه استفاده مناسبی از محتواهای رسانه ای صورت نمی گیرد و برخی در این زمینه دچار اشباع رسانه ای و یا سوء تغذیه می شوند.
این پژوهشگر و فعال رسانه ای در ادامه با بیان این که تقویت آموزش های سواد رسانه ای همچنین کمک می کند که افراد جامعه در جهاد تبیین موفق باشند، خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب در توصیف اهمیت جهاد تبیین آن را فریضه ای فوری و قطعی برشمردند و این مساله نشان می دهد که اهتمام نسبت به این قضیه تا چه حد حائز اهمیت است.
وی بیان داشت: امیدواریم همه دستگاه ها و نهادهای فرهنگی و رسانه ای با احساس مسئولیت در این زمینه به تقویت و توسعه آموزش های سواد رسانه ای کمک کنند چرا که در این صورت می توانیم به مقابله با دشمن در عرصه جهاد تبیین بپردازیم.
نظر شما