به گزارش خبرگزاری شبستان از استان قم، زینب عبداللهی امروز(شنبه۲۴ دی ماه)در مراسم گرامیداشت روز زن که با حضور بانوان خبرنگار عضو خانه مطبوعات استان قم برگزار شد اظهار داشت: در حوزه زنان و خانواده 7 مساله مهم شناسایی شده است.
مدیر کل امور دفتر بانوان استانداری قم بیان کرد: مساله نخست بحث زنان کارآفرین است، در این راستا کارگروهی را با نام کارگروه کسب و کار پایدار شکل داده ایم و در همه کارگروههایی که تشکیل شده در حوزه زنان استفاده از ظرفیت های مردمی متخصص در آن حوزه را در دستور کار قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: از ظرفیت سازمانی و هم مردمی در کارگروهها بهره گرفته شده است و همه مجموعه هایی که به صورت مردمی و تشکلی و گروه جهادی در زمینه کارآفرینی بانوان تلاش می کنند در کارگروهها حضور دارند تا چاره اندیشی کنیم.
عبداللهی عنوان کرد: مهم ترین مساله بانوان کارآفرین، فروش محصولات است متاسفانه تعداد قابل توجهی از بانوان شناختی از اولویت های تولیدی و نگاهی به بازار ندارند در این باره دوره های آموزشی منسجی در حوزه برند سازی و استانداردسازی برگزار شد.
وی با اشاره به برگزاری نخستین نمایشگاه توانمندی بانوان در قم تصریح کرد: در این نمایشگاه بیش از 90 درصد از تولیدات بانوان در معرض فروش قرار گرفت، یکی دیگر از رویکردها شناسایی زنان کارآفرین بود که در این راستا بانک اطلاعاتی جامعی از 600 نفر از زنان کارآفرین قم شکل گرفته است.
مدیر کل امور دفتر بانوان استانداری قم خاطرنشان کرد: همچنین با تفاهم نامه ای با بنیاد برکت 100 نفر از بانوان از وام 100 میلیون تومانی با سود 4 درصد و تنفس شش ماهه برخوردار شدند.
وی گفت: انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه علمی و کابردی در زمینه آموزش مهارت به بانوان کارآفرین با کمترین هزینه ها جهت صدور مدارک دانشگاهی یکی دیگر از اقداماتی بود که مورد استقبال قرار گرفت.
عبداللهی افزود: در جهت حمایت از فروش محصولات گام های خوبی برداشته شده و ما آمادگی لازم برای ایجاد بازارچه دائم داریم اما بانوان امکان حضور دائم ندارند و این امر بررسی شده است زیرا توان لازم برای تولید مستمر را نداشته اند.
وی بیان کرد: در آستانه سال جدید نمایشگاهی از توانمندی بانوان برگزار می شود و سال آینده افزایش نمایشگاه بانوان در دستور کار است.
مدیر کل امور دفتر بانوان استانداری قم عنوان کرد: مساله مهم دیگر فرزند آوری است به واسطه تلاش ها یکی از قوی ترین استان ها در ترویج فرزند آوری هستیم و 11 تشکل مردمی در حوزه جمعیت و فرزند آوری در قم فعال است که برخی به صورت ملی فعالیت دارند.
وی تصریح کرد: ستاد جمعیت استان نیز را با حضور 25 دستگاه در حمایت از جمعیت فعال است، بدون تردید گفتمان سازی و فرهنگ سازی اهمیت زیادی دارد، در این ارتباط یکی از اقدامان در حوزه جمعیت برگزاری جلسات انجمن اولیا و مربیان در مدارس و آموزشگاههاست که مورد استقبال قرار گرفته است.
عبداللهی اظهار داشت: یک مساله مهم در حوزه بانوان و دختران فقدان محیط مناسب و با نشاط است در این باره کارگروهی تشکیل شده تا چاره اندیشی شود، در این خصوص تا یک ماه آینده رویداد ایده پردازی در حوزه بانوان و دختران داریم که با برنامه های کوتاه مدت پیش می رویم و در صدد اتصال دختران به مجموعه های فرهنگی و ورزشی تلاش می کنیم.
وی خاطرنشان کرد: برگزاری دوره آموزشی تخصصی حجاب و عفاف و الگوی زن مسلمان و حقوق و وظایف زنان از جمله رویکردهایی است که مورد توجه قرار گرفته است.
در این نشست صمیمی که با حضور خانم ها آمره و نیازمند اعضای شورای اسلامی شهر و خانم عبداللهی، مدیر دفتر امور زنان و خانواده استانداری قم برگزار شد، حاضران پیرامون مشکلات و مسائل مربوط به بانوان خبرنگار و حوزه زنان گفت و گو کردند.
نظر شما