مهدی فرجامی فر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی با اشاره به اجرای پویش هر خانه یک بخاری و استفاده از ظرفیت ائمه جمعه و جماعات و... در این راستا، اظهار داشت: با تمهیدات اندیشیده شده و اجرای این پویش شاهد مصرف بهینه انرژی و عدم قطع گاز خانگی در شهرستان بودیم.
فرماندار درمیان افزود: در شهرستان درمیان 10 واحد گلخانه و 33 واحد مرغداری که جوجه ریزی داشت پای کار آمده و سوخت مصرفی خود را از گاز به گازوئیل به عنوان سوخت دوم تغییر دادند.
وی با بیان اینکه به همه واحدهای تولیدی و... این مهم اعلام شده است، گفت: با توجه به مشکل حمل سوخت جایگزین توسط واحدهای تولیدی، پس از رسیدن گازوئیل به واحدها و روشن شدن مشعل گازوئیل، گاز واحد قطع می شود.
به گفته فرجامی فر با ادامه روند همراهی و همکاری مردم و اجرای پویش هر خانه یک بخاری، احتمال قطع گاز خانگی در شهر و روستا کمتر بوده و امید است روند صرفه جویی در مصرف گاز ادامه داشته باشد.
وی یادآور شد: به همه مردم در شهر و روستا اعلام شده که تجهیزاتی مانند بخاری نفتی و برقی را برای زمان بحران و قطع احتمالی گاز فراهم کنند تا در صورت قطع احتمالی با مشکل مواجه نشوند.
فرماندار درمیان تأکید کرد: مردم نگران سوخت جایگزین مانند نفت سفید نباشند چرا که تمهیدات لازم در راستا اندیشیده شده و شعب فروشندگی های نفت، گازوییل و.... ذخیره کافی را دارند.
فرجامی فر در پایان بر صله رحم به عنوان آیینی ایرانی اسلامی تأکید کرد و گفت: در این شرایط بحرانی می توان بیشتر از گذشته به منزل بزرگترها رفت و علاوه بر انجام صله رحم در مصرف انرژی نیز صرفه جویی کرد.
نظر شما