به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان فارس، محمود سالاری، بعد از ظهر امروز یکشنبه (۲۵ دی) در بیست و هفتمین جشنواره تئاتر فجر مناطق کشور که در تالار «حافظ» اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس برگزار شد، گفت: خود را دانش آموز مکتب تئاتر می دانم و تجربه حضور در صحنه های تئاتر را از افتخارات خود می دانم.
معاون هنری و سینمایی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: تلاش اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس و شهرداری شیراز و تمام دست اندرکاران و انجمن نمایش در برگزاری این رویکرد فرهنگی قابل تقدیر است و برگزاری این جشنواره ها موجب همدلی و نزدیک شدن قلوب می شود.
وی تصریح کرد: از مجموع آثار این جشنواره، چهار اثر منتخب شده اند و امیدواریم این تلاش و همدلی تداوم داشته باشد و بتوانیم چراغ جشنواره های تئاتر منطقه ای را همواره روشن نگه داریم.
سالاری با اشاره به تلاش فارس، مازندران، کرمانشاه و بوشهر گفت: تلاش مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان ها موجب شد در چهار منطقه قطار جشنواره تئاتر فجر را به حرکت درآوریم.
خاطر نشان می شود، در بخش بروشور، حمیدرضا زبیری برای نمایش «استرالیا»، بهترین نور، میثم زولفی گل برای نمایش «آواز غمگینانه یک جغد در پیراهن سرخ شبی پنهان»، بهترین گریم، ابوالفضل بلغندر برای نمایش «آواز غمگینانه یک جغد در پیراهن سرخ شبی پنهان» منتخب شدند.
همچنین فاطمه نورا برای نمایش «مردمان مرد» شایسته تقدیر در بخش لباس شد و در بخش بهترین طراحی لباس، نازنین ملت دوست برای نمایش «خوابهایم سراغ تو را می گیرد»، منتخب شدند.
آرمیتا زمانی و علی مثقالی برای نمایش «فنجان در طوفان چای»، شایسته تقدیر در بخش موسیقی شدند و گروه موسیقی نمایش «مردمان مرد» به عنوان بهترین موسیقی منتخب شد.
مرتضی مرتضوی راد برای نمایش «فنجان در طوفان چای» و جهانشیر یاراحمدی برای نمایش «گریه های باد و گات سینه» بهترین طراحی صحنه شدند.
در بازیگری مرد، امین پارسا برای نمایش «گریه های باد و گات سینه»، مهرداد جانی برای نمایش «آوازهای غمگینانه یک جغد در پیراهن سرخ شبی پنهان» و امین پناهی برای نمایش «خواب هایم سراغ تو را می گیرند» شایسته تقدیر شدند.
رتبه سوم به طور مشترک به محمدصادق مقدسیان برای نمایش «فنجان در طوفان چای» و مرتضی مودی برای نمایش «گاومرد»، رتبه دوم به طور مشترک به علی صادقی زاده برای نمایش «ساختمان رز» و محمدامین امامی برای نمایش «فنجان در طوفان چای» و رتبه اول به بازیگر برگزیده جهانشیر یاراحمدی برای نمایش «گریه های باد و گات سینه» تعلق گرفت.
لاله شایان فر برای نمایش «استرالیا» و رزیتا کروندی برای نمایش «میشوسوزوکی» بازیگران زن شایسته تقدیر شدند و رتبه سوم بازیگری زن به طور مشترک به مینا علیپور دشتی برای نمایش «گریه های باد و گات سینه» و عاطفه پورات برای نمایش «آوازهای غمگینانه یک جغد در پیراهن سرخ شبی پنهان» و بهناز دوستی برای نمایش «صنم» و رتبه دوم بازیگری زن به طور مشترک به ویدا موسوی و مائده وحید برای نمایش «خوابهایم سراغ تو را می گیرند» اختصاص یافت.
رتبه برگزیده بازیگری به آرزو جعفری برای نمایش ساختمان «رز» تعلق گرفت و ارسلان محبی برای نمایش «مردمان مرد» شایسته تقدیر در بخش نویسندگی شدند و رتبه سوم نویسندگی به احسان جانمی برای نمایش «خوابهایم سراغ تو را می گیرند» و رتبه دوم نویسندگی به مرتضی مرتضوی راد برای نمایش «فنجان در طوفان چای» تعلق گرفت.
رتبه برگزیده نویسندگی به علی صادقی زاده برای نمایش ساختمان «رز» اختصاص یافت و ارسلان محبی برای نمایش «مردمان مرد»، در بخش کارگردانی شایسته تقدیر شد.
رتبه سوم در بخش کارگردانی به مرتضی مرتضوی راد برای نمایش «فنجان در طوفان چای»، رتبه دوم به احسان جانمی برای نمایش «خوابهایم سراغ تو را می گیرد» و رتبه برگزیده به علی صادقی زاده برای نمایش ساختمان «رز» اختصاص یافت.
هیئت داوران همچنین از بازیگران خردسال حاضر در جشنواره به نام های محمدامین صادقی زاده و اسرا قوام آبادی در نمایش ساختمان «رز» ومانلی فلاحت پیشه در نمایش «مرگ با سوراخ اضافه» تقدیر کردند.
سه اثر به عنوان منتخب جشنواره سراسری «فجر» معرفی می شوند که شامل «ساختمان رز» از کرمان، «خوابهایم سراغ تو را می گیرند» از اصفهان و «فنجان در طوفان چای» از قم هستند.
همچنین به دلیل توجه به موضوعات و مسائل زادبوم منطقه ای و میراث فرهنگی نمایش «مردمان مرد» به ستاد جشنواره معرفی می شود و نمایش «صنم» به دلیل توجه به شهدای سلامت و تلاش برای ارائه این موضوع در ساختار دراماتیک به مخاطب به ستاد برگزاری جشنواره «فجر» معرفی می شود.
همچنین هیئت داوران با توجه به تلاش های مجدانه و هماهنگی و جوان بودن گروه به طور ویژه از گروه نمایشی «بازماندگان با مرگ نفس می کشند» از استان یزد، شهرستان بافق تقدیر ویژه به عمل می آورد.
نظر شما