مسعود ویژه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان همدان در مورد نذر فرهنگی با بیان اینکه در خصوص نذر فرهنگی لازم نیست خیری مبلغی را به حساب اداره ارشاد واریز کند که ما سازماندهی کنیم ، گفت: بسیاری از اوقات شناسایی جاهایی که نیازمند هزینهکرد هستند یا مرتبط کردن خیرین با افراد هنرمند، لازم است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان وقف فرهنگی را یک ظرفیت مهم برشمرد و خواستار توجه به این مسئله شد و افزود: دستورالعملهای قانونی هم وجود دارد اما چون از لحاظ ظاهری به نفع بسیاری از دستگاهها نیست به دنبال آن نمیروند و یا مطرح نمیکنند
.
ویژه با بیان اینکه احکامی هم در قانون مجازات اسلامی در حوزه فرهنگ وجود دارد افزود: گاهی قاضی برای افرادی احکام تعزیری در نظر میگیرد و آن افراد راضی میشوند به جای رفتن به زندان مبلغی برای انجام کار فرهنگی نظیر ساخت کتابخانه هزینه کنند که میتوان این قوانین را هم در استان اجرایی کرد.
وی عنوان کرد: در این خصوص قانونی وجود دارد و برخی از استانها اجرایی کردند و ما نیز قرار است با دادستان رایزنیهایی داشته باشیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان در ادامه از رونمایی دفترچه برنامه 1402 اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان طی بهمنماه امسال خبر داد و عنوان کرد: رویکرد ما در برنامهها طبق سند چشمانداز توسعه 1404 و نیز بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی برنامههای دولت سیزدهم است.
ویژه با بیان اینکه مقام معظم رهبری سیاستهای کلی برنامه هفتم را بیان داشتند و در خصوص فرهنگ و هنر نیز موضوعاتی عنوان کردند که نقشه راه و افق ماست گفت: سند تحول، نقشه راه دولت برای تحول در همه عرصهها نیز بر اساس این محورها تنظیم شده و برنامه ما در سطح کلان است.
مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد استان همدان با بیان اینکه باید از اقدامات بیاثر هم فاصله گرفت و به کیفیت و کارایی توجه کرد خاطرنشان کرد: گاهی هزینه میکنیم و یک جشنواره برگزار میشود و خروجی هم ندارد.
فعالیت سامانه عرضه محصولات فرهنگی و هنری
وی با بیان اینکه یک نقاش در همدان که قبلا کارهایش در زیرزمین منزلش خاک میخورد، امروز به واسطه فردی، آثارش در حراج کریستی لندن، جزو معتبرترین حراجیها دنیا عرضه میشود تأکید کرد: باید چنین ظرفیتهایی را شناخت و برای آنها منبع درآمدی ایجاد کرد.
نظر شما