رونق تولید بستر رشد و توسعه اقتصاد و اشتغال در جامعه است

رونق تولید، در شرایط امروز کشور و محاصره اقتصادی دشمنان، مهم ترین راه برای تحقق پیشرفت اقتصادی جامعه است.

خبرگزاری شبستان_ خرم آباد؛ رونق تولید مقدمه‌ای بر اشتغالزایی، کارآفرینی و افزایش بهره‌وری در تمامی عرصه‌ها به شمار می‌رود  و تحقق این مهم نیازمند وحدت رویه و همکاری بین بخش خصوصی و دولتی است.

 

تولید زمانی به بهبود وضعیت اجتماعی، رفاه زندگی مردم و رشد و توسعه اقتصاد کشور منجر می شود که مشکلات حوزه تولید به خوبی بررسی و موانع موجود شناسایی و برطرف شود. 

 

برای رونق تولید، ایجاد اشتغال و تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی مورد تاکید رهبر فرزانه انقلاب لازم است از کارگاه های تولیدی حمایت شود و در راستای رفع مشکلات فرا روی تولید برنامه ریزی جدی صورت گیرد. 

 

با توجه به اینکه هر تولیدی زمینه سازی رونقی در جامعه بویژه در حوزه اشتغال است، لازم است به این بخش توجه بیشتری شود.

 

مرتضی ندری تولید کننده مرغ و طیور در استان لرستان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، اظهار داشت: ارتقای تولید و تامین مالی و سرمایه گذاری در سایه تقویت حمایت از این بخش محقق می شود.

 

وی با اشاره به سهم مهم بانک ها در رونق تولید، افزود:  با توجه به اینکه بانک های خصوص منابع عظیمی در اختیار دارند تقویت همکاری این بخش با حوزه تولید باید مورد توجه قرار گیرد.

 

ندری با اشاره به پویایی صنعت تولید مرغ و طیور، اظهار داشت: اگر قیمت‌گذاری مرغ اصلاح شود، از ظرفیت این صنعت به خوبی برای پرورش استفاده می‌شود و نگرانی بابت زیان وارد شدن به فعالان آن نخواهند داشت.

وی با تاکید بر ضرورت رفع مشکل صادارت مرغ، افزود: ظرفیت خوب در کشور و از جمله استان لرستان برای تولید مرغ گوشتی وجود دارد که با حل ریشه‌ای موانع صادراتی این محصول می‌توان تولید پایدار را برای پرورش دهندگان این صنعت رقم زد.ندری با اشاره به اهمیت حمایت از این صنعت در راستای تقویت امنیت غذایی کشور، خاطرنشان کرد: در راستای حمایت از پرورش دهندگان مرغ گوشتی لازم است از تولید پایدار این محصول و رونق کارخانه‌های خوراک طیور حمایت شود.وی با بیان اینکه در حین جوجه ریزی با نوسان قیمت بازار مواجه می شویم، ادامه داد: در برخی موارد جوجه ها را با قیمت گران خریداری می کنیم و پس از مدت مشخص پرورش به هنگام فروش مرغ پرورش یافته با کاهش قیمیت مواجه می شویم.

 

ندری بیان کرد:اگر چند مرحله با این نوسان در تولید و فروش مواجه شویم بسیاری از کارگاه ها خسارت سنگین می بیینند و برخی کارگاه کوچک به جای سود دهی با زیان رسانی و شکست مواجه می شوند.

 

این تولید کننده لرستانی با بیان اینکه  به کار اصولی و تولید ارگانیک اعتقاد داریم، ادامه داد: به رغم زیان دهی های مکرر تاکنون تولیدات این واحد تولیدی ارگانیک و عاری از تزریقات هورمونی بوده است.

 

ندری خاطرنشان کرد: هم اکنون حل مشکل این واحد تولیدی که بستر اشتغال حدود 10 نفر را فراهم کرده است نیازمند حمایت و مشارکت مسئولان و تسهیل شرایط تسهیلات بانکی است.

 

وی با بیان اینکه به کار و حرفه ام علاقه دارم، افزود: امیدواریم با تمدید فرصت بازپرداخت اقساط و مساعدت در دریافت تسهیلات با واحد های تولیدی از تعطیلی این واحد ها جلوگیری شود.

از واحدهای تولیدی اشتغال آفرین حمایت می شود

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار لرستان در سخنانی اظهار داشت: هر گونه واحد تولیدی در استان که بتواند اشتغال ایجاد کند را مورد حمایت مالی قرار می دهیم.

 

سیروس ابراهیمی با اشاره به اهمیت تولید و اشتغال در روند توسعه ی کشور و استان، عنوان کرد: همه ی واحدهای تولیدی هر چند در حد چند نفر شاغل برای ما ارزشمند بوده و مورد حمایت قرار می گیرند.

 

وی با اشاره به دستور کار سیزدهمین جلسه ی ستاد تسهیل استان، اظهار کرد: در این جلسه در مورد رفع مشکلات و تامین خواسته های ۱۳ واحد تولیدی تصمیم گیری شد که خوشبختانه ۱۲ مورد آن به نتیجه رسیده و مصوب شدند.

 

معاون استاندارلرستان در ادامه خاطرنشان کرد: مشکلات یک مورد باقیمانده نیز در دست بررسی است.

 

ابراهیمی در خصوص مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید تاکید کرد: براساس قوانین ماده ۶۱ و ۶۲ مجلس شورای اسلامی مصوبات ابلاغی ستاد تسهیل لازم الاجرا است.

 

امروز کم نیستند مراکز تولیدی  کوچک و بزرگی که به دنبال مشکلاتی از جمله بازپرداخت تسهیلات در استان با خطر ورشکستگی و تعطیلی مواجه هستند و در راستای حمایت از تولید داخلی باید برای رفع مشکلات آنها برنامه ریزی جدی صورت گیرد.

کد خبر 1247166

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha