به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، کورش دلشاد امروز (۲۷ دی ماه) در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد که در دفتر نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج برگزار شد، اظهار کرد: ماده یک قانون شورای آموزش و پرورش مصوب سال ۱۳۷۲ هدف از تشکیل شورای آموزش و پرورش شهرستان ها، مناطق و استان را مشخص کردهاند.
رئیس آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد گفت: هدف از تشکیل شورای آموزش و پرورش جهت تحقق مشارکت و نظارت مردم در امر آموزش و پرورش و بهرهگیری از کلیه منابع و امکانات، جهت تأسیس، توسعه و تجهیز فضاهای آموزشی و پرورشی و تسهیل در فعالیت های اجرایی آموزش و پرورش، شوراهای آموزش و پرورش در استانها، شهرستانها و مناطق تشکیل می شود.
وی با اشاره به اینکه شورای آموزش و پرورش ترکیبی از بالاترین مقام اجرایی استان، شهرستان و منطقه است، افزود: در این شورا نخبگان اجرایی، فکری و ائمه جمعه به عنوان پدر معنوی هر منطقه و شهرستان حضور دارند و ضرورت دارد که جهت کمک به آموزش و پرورش و اجرایی شدن مصوبات این شورا تشکیل شود.
دلشاد با اشاره به اینکه هدف از تشکیل شورای آموزش و پرورش استفاده از امکانات محلی و منطقهای جهت رفع مشکلات آموزش و پرورش است،ادامه داد: دستگاه تعلیم و تربیت یک نیاز ضروری دارد و آن هم فضای آموزشی است.
دبیر شورای آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد یادآور شد: آموزش و پرورش این شهرستان با دارا بودن بیش از ۵۵۰ مدرسه و دو هزار و ۸۰۰ کلاس درس، حدود ۷۰ هزار دانش آموز در مدارس شهرستان مشغول به تحصیل هستند.
وی با اشاره به اینکه در شهرستان بویراحمد فضای آموزشی بسیار کمی وجود دارد و با بحران فضا مواجه هستیم، خاطرنشان کرد: سرانه فضای آموزشی در استان هشت و دو دهم درصد است در حالی که شهرستان بویراحمد با دارا بودن حدود ۴۰ درصد دانش آموزان استان، از ۳/۳ درصد فضای آموزشی برخوردار است.
دلشاد با بیان اینکه تعداد مدارس فرسوده ۹۰ مدرسه و تعداد مدارس بدون فضا و فعالیت در شیفت مخالف ۶۶ مدرسه در شهرستان هستند، اظهار کرد: تعداد مدارس کانکسی ۲۸ مدرسه و مدارس استیجاری نیز ۲۳ مدرسه در شهرستان بویراحمد هستند.
دبیر شورای آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد افزود: این نشست با توجه به تاکید نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر یاسوج برگزار شد، زیرا با بحران فضای آموزشی در شهرستان مواجه هستیم.
وی تاکید کرد: مدارس معارف در شهرستان جزء بهترین مدارس معارف کشور هستند و متقاضیان بسیاری برای حضور در این مدارس داریم، ولی در این راستا با کمبود فضای آموزشی مواجه هستیم.
دلشاد بیان داشت: اگر ما بخواهیم که سند تحول بنیادین تحقق پیدا کند، نمونه بارز آن مدارس علوم و معارف اسلامی هستند.
رئیس آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد خاطرنشان کرد: علاوه بر این ۷۰ هزار دانش آموز، سالانه حدود چهار هزار دانش آموز ورودی به شهرستان بویراحمد داریم که فضاهای موجود جوابگوی دانش آموزان نیست.
وی گفت: آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد هم اکنون مشکل زمین برای ساخت فضای آموزشی داشته و مشکلی از بابت ساخت و ساز وجود ندارد و می طلبد که زمین لازم در اختیار آموزش و پرورش قرار گیرد.
نظر شما