خاطرات بیسیم چی فرمانده لشکر ۲۵ کربلا کتاب می شود

براری با بیان اینکه نوشتن برای شهدا را وظیفه خود می دانم و این نوعی فعالیت در جبهه فرهنگی است، گفت: جمع آوری و نگارش خاطرات جانباز قربان رضایی، که دورانی بیسیم چی فرمانده لشکر ۲۵ کربلا بود را پیگیرم و امید است به زودی روانه بازار نشر شود.

زکیه براری، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان مازندران با بیان اینکه فعالیت در حوزه ایثار و شهادت وظیفه همگانی است چرا که امنیت و آسایش امروز را مدیون ایثار شهدا هستیم، اظهار کرد: نویسنده، یک آدم عاشق است، با مطالعه هر کتاب، روح تازه ای در انسان دمیده می شود و با نوشتن کلمات، عشق در انسان غلیان پیدا می کند، هر بار نوشتن برای من یک هیجان تازه است.

 

نویسنده و طلبه مدرسه علمیه الزهرا(سلام الله علیها) ساری، ادامه داد: از نوجوانی خاطراتم رو می نوشتم، در دوران دبیرستان و دانشگاه نیز ارتباطم با قلم و کاغذ قطع نشد؛ اما در سال ۹۵ و با ورود به حوزه، دغدغه ی بیشتری برای نوشتن پیدا کردم.

 

براری تاکید کرد: اولین کتاب مستقلی که بعد از نوشتن، به چاپ رسید، کتاب «چهل روز بعد» بود که روایت زندگی شهیده رقیه حسین زاده است؛ اما قبل از آن دو داستان کوتاه نوشتم که در کنار داستان های دیگر به صورت مجموعه داستان به چاپ رسید، شخصا بیشتر به سبک داستان کوتاه کار می کنم و دنیای داستان را بیش از هر سبک دیگری دوست دارم.

 

وی بیان کرد: به عنوان یک طلبه در بستر رسانه، اعم از کتاب و فضای مجازی مشغول به فعالیت هستم و شیوه تبلیغ مدرن را برای فعالیت های فرهنگی انتخاب کردم؛ چرا که اینجا فضایی است که فکر می کنم بیشتر می توانم مفید باشم.

 

این طلبه نویسنده ادامه داد: شهدا قهرمان های ما هستند و ما نباید اجازه بدهیم که نام و یاد آنها از خاطره ها حذف یا حتی کمرنگ شود؛ قبل از پیشنهاد نوشتن کتاب «چهل روز بعد»، عهدی با خود بسته بودم که تا سال بعد یک کتاب چاپ کنم، و زمانی که نوشتن این کتاب به من پیشنهاد شد، به نظرم آمد که این پیشنهاد هدیه ای از جانب خداوند است؛ نوشتن برای شهدا را وظیفه خود می دانم و با طرح این پیشنهاد فکر کردم که برای این وظیفه انتخاب شده ام.

 

وی عنوان کرد: دلیل نام گذاری این کتاب به «چهل روز بعد» شهادت ایشان در چهلمین روز اقامت در بیروت بود که برای رسیدن به این شهادت نذر هم کرده بودند؛ در این کتاب، سعی کردم بهترین قالب نوشتن و گردآوری را انتخاب کنم، هرچیزی که در داستان آمده قطعا به پیش برد داستان کمک کرده است.

 

براری افزود: به لطف خداوند مشغول به جمع آوری و نگارش خاطرات جانباز قربان رضایی، که دورانی بیسیم چی فرمانده لشکر ۲۵ کربلا بودند به عهده بنده گذاشته شده که در حال حاضر در مرحله مصاحبه و نگارش پیش نویس اولیه هستم.

 

به گزارش شبستان، شهیده «رقیه حسین زاده» در سال ۱۳۵۲ در روستای ولیجی محله نکا به دنیا آمد. دوران ابتدایی را در زادگاهش بریجان گذراند و برای ادامه تحصیل به نکا عزیمت کرد. علاقه وافر او به کسب علوم دینی و حوزوی او را روانه حوزه علمیه خواهران بهشهر کرد.

 

در ایامی که شور دفاع مقدسی جای جای کشور را فرا گرفته بود به سنت الهی ازدواج با جوانی به نام احمد مهتدی که سال‌ها بعد کاردار سفارت ایران در لبنان شد، روی آورد که حاصل آن سمت نبوی، دو دختر و یک پسر بود.شور و شوق زیارت عتبات و عالیات در شام و عراق و نیز خانه خدا رقیه حسین زاده را طی چند مرحله به بارگاه حضرات معصومین و خانه خدا روانه ساخت.

 

بنا به شغل همسر و ضرورت همراهی با او مدت چهار سال را کنار همسر و فرزندانش در لبنان سپری کرد تا اینکه توفیق این همراهی شهادت شد و در تاریخ ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ درست دو هفته بعد از سالگرد تولدش بر اثر جراحات ناشی از حمله تروریست‌های صهیونیستی مقابل سفارت ایران در لبنان به شهادت رسید.

کد خبر 1247586

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha