تکریم ارباب رجوع مشی اصلی دولت سیزدهم|قدردان همراهی مردم در مدیریت مصرف انرژی هستیم

حسینی پور ضمن قدردانی از مردم شریف استان برای اصلاح الگوی مصرف در بحث مصرف گاز،‌گفت: تلاش داریم تحت هیچ شرایطی گاز مشترکین خانگی قطع نشود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان مازندران،‌سید محمود حسینی پور امشب(۲۹دی) در نشست خبری با محوریت شورای اداری استان با بیان اینکه بحث کاهش مصرف انرژی در استان از جمله مباحث مطروحه در شورای اداری امروز بوده است،‌اظهار کرد: بیش از ۴۰میلیون مترمکعب مصرف سوخت را در اختیار داریم که بعد از تهران مقام دوم به این خطه از شمال کشور اختصاص دارد.

 

استاندار مازندران به جمعیت سه میلیون و ۵۰۰هزار نفر استان اشاره و بیان کرد: در روزهای پایانی هفته این جمعیت به ۵میلیون نفر نیز می رسد که مصرف سوخت با توجه به این میزان جمعیت افزایش می یابد.

 

وی با اشاره به اهمیت مدیریت مصرف سوخت در استان، افزود: باید تمام سیستم ها و زیرساخت های خانگی و صنعتی باید متناسب با استاندارهای جهانی شود که بالای ۳۰درصد کاهش مصرف را در برخواهد داشت.

 

حسینی پور ضمن قدردانی از مردم شریف استان برای اصلاح الگوی مصرف در بحث مصرف گاز،‌گفت: تلاش داریم تحت هیچ شرایطی گاز مشترکین خانگی قطع نشود.

 

وی با بیان اینکه در بخش صنعتی و تولیدی به ناچار قطع گاز داشتیم که به زودی این همکاری تولید کنندگان که خسارت هایی را برای آنها همراه داشت را جبران خواهیم کرد، ادامه داد:‌همکاری اصحاب رسانه که به اصلاح الگوی مصرف ختم شد نیز شایسته تحسین است.

 

حسینی پور خاطرنشان شد: دعوت مردم به مدیریت مصرف از سوی رسانه ها ارزشمند و شایسته تقدیر است.

 

وی به همایش نوآوری بهره ور در امر کشاورزی مازندران که با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، در دانشگاه آزاد اسلامی استان برگزار شد اشاره کرد و گفت: اگر بخواهیم مازندران قوی را در سطح کشور و بین اللمل شاهد باشیم باید اقتدار تولید غذا را رقم بزنیم.

 

حسینی پور اقتدار غذا از امنیت غذایی مهم تر است چرا که غذا یکی از مولفه های قدرت است، افزود: مازندران چهارفصل فرصت و ظرفیت بسیار مغتنمی برای رسیدن به اقتدار غذایی محسوب می شود.

 

وی با بیان اینکه کشاورز و باغدار مازندران باید اقتدار غذا را با ترویج نوآورانه و دانش بنیان رقم بزند، گفت: ۷۰درصد زمین های استان کشاورزی است که باید برای افزایش صادرات محصولات باغی و کشاورزی بیش از پیش تلاش شود.

 

حسینی پور با بیان اینکه کشاورزی استان باید صنعتی شود، افزود: هدفگذاری کشاورزی استان باید صادرات باشد چرا که صادرات قدرت بین المللی استان را افزایش خواهد داد.

 

وی با بیان اینکه باید تلاش شود محصولات کشاورزی و باغی استان صاحب نام و برند شوند،‌ یادآورشد: امروز ۱۵محصول در صنایع تبدیلی از برنج استان روانه بازار کشورهای عربی شد.

 

حسینی پور با بیان اینکه تعرفه صادرات محصولات کشاورزی نظیر برنج از مازندران صفر شده است، گفت: مرکبات استان باید به سه برابر ارتقا پیدا کند با بهره وری بالا با استفاده از دانش بنیان باید این ارتقا را شاهد باشیم.

 

وی از رونمایی از سامانه اصلاح الگوی کشت در استان خبر داد و افزود: تکریم ارباب رجوع در بدنه دستگاه های اجرایی استان، دولتی، خدماتی،‌ نیمه دولتی نباید ساده انگاشته شود.

 

حسینی پور با تاکید براینکه تکریم ارباب رجوع مشی اصلی دولت سیزدهم است،‌ادامه داد: تکریم ارباب رجوع یکی از مولفه های ارزشیابی مدیران دستگاه است.همچنین پالایش بدنه دستگاه های اجرایی استان در دستور کار قرار دارد.

 

وی به گلایه مندی حجت الاسلام والمسلمین محمدباقر محمدی لائینی،‌نماینده ولی فقیه در مازندران از بازار مرکبات اشاره کرد و گفت: امروز برای اولین بار صادرات دریایی مرکبات استان را داشتیم.

 

حسینی پور با اشاره به استاندارهای بهداشتی کشورهای هدف صادرات مرکبات استان،‌افزود: تلاش داریم مرکبات استان متناسب با ذائقه کشورهای هدف باشد.

 

وی یادآورشد: اولین محموله مرکبات استان به میزان ۱۰ کانتینر و ۲۲۰ تن از بندرامیرآباد به روسیه صادر شد؛ همچنین ۵۰ هزار تن مرکبات توسط سورتینگها آماده صادرات است.

 

حسینی پور اضافه کرد: یک میلیون سبد به ارزش ۸۰ میلیارد تومان از دو ماه پیش در بین باغداران توزیع شد تا استانداردهای بهداشتی برای صادرات مرکبات رعایت شود.

 

وی با اشاره به اهمیت و جایگاه کریدور شمال به جنوب، گفت: تقویت راه آهن شمال را باهدف افزیش صادرات استان در دست اجرا داریم.

 

 

کد خبر 1247654

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha