جذابیت و ایجاد زمینه مشارکت بیشتر مردم در برنامه‌های دهه فجر مدنظر باشد

حجت‌الاسلام قربانی، با بیان اینکه انقلاب اسلامی حرف برای گفتن دارد از این رو باید توانمندی‌ها و خوبی‌های انقلاب را تبیین کنیم، گفت: جذابیت و ایجاد زمینه مشارکت بیشتر مردم در برنامه‌های دهه فجر مدنظر باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان خوزستان، حجت‌الاسلام علیرضا قربانی، امروز در نشست کمیته قرآن ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی خوزستان، اظهار کرد: ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی، بهمن ماه در استان تشکیل شد و مهم‌ترین موضوع آن، تشکیل کارگروه‌های مختلف است.

 

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان، با اشاره به اینکه امسال ۲۱ کارگروه در حوزه‌های گوناگون ذیل این ستاد تشکیل شده است، اضافه کرد: یکی از این کارگروه‌ها، قرآن است که از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

 

وی تصریح کرد: در کارگروه‌هایی که تشکیل شده بُعد تبیین، بُعد مهمی است چرا که دشمنان انقلاب اسلامی با تمام قدرت تلاش کردند به انقلاب ضربه بزنند و آن را ناکارآمد جلوه دهند و به تعبیر مقام معظم رهبری، جنگ ادراکی را در دستور کار قرار دادند.

 

حجت‌الاسلام قربانی، با بیان اینکه به دو دلیل تبیین بیش از گذشته ضرورت پیدا کرده است، افزود: دلیل اول آن است که متأسفانه ما مقهور سلطه رسانه‌های غربی شدیم زیرا گاهی خودمان توانمندی‌ها و پیشرفت انقلاب اسلامی را باور نداریم؛ دلیل دوم نیز این است که گاهی خودسانسوری می‌کنیم و توانمندی‌ها و خوبی‌های انقلاب اسلامی را نمی‌گوییم.

 

وی با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه باید شجاعانه از انقلاب اسلامی دفاع کرد، ادامه داد: انقلاب اسلامی حرف برای گفتن دارد از این رو باید متناسب با این راهبردها در کارگروه‌ها برنامه‌ریزی کنیم و جذاب‌سازی و ایجاد زمینه مشارکت بیشتر مردم در این برنامه‌ها نیز باید مدنظر باشد که کارگروه قرآنی می‌تواند در این زمینه کمک کند.

 

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان خوزستان، ابراز کرد: در سال‌های گذشته یکی از تلاش‌های دشمن ایجاد موج رسانه‌ای و هدایت افکار عمومی برای عدم مشارکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن بود، اما حضور مردم در صحنه ابطال سحر توطئه‌های دشمنان خواهد بود.

 

وی از کارگروه قرآنی خواست اقشار مخاطب این کارگروه را برای مشارکت در این راهپیمایی دعوت کند و از غنا و وزن جامعه قرآنی در دهه فجر استفاده شود و اذعان کرد: پیشنهاد می‌کنم کارگروه قرآنی از ظرفیت کارگروه رسانه و فضای مجازی، کارگروه بسیج، کارگروه  عشایر و کارگروه دانش‌آموزی استفاده کند.

 

حجت‌الاسلام قربانی، خاطر نشان کرد: مسئله دیگر این است که برخی از جایگاه‌های تعبیه شده در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن را می‌توان به ارائه برنامه‌های قرآنی اختصاص داد و باید تلاش شود برنامه راهپیمایی ۲۲ بهمن را با رویکرد مردمی و اقشار مردم برگزار کنیم. 

 

حجت‌الاسلام احسان فردآقایی، نیز با بیان اینکه امسال تبلیغات اسلامی خوزستان متکفل دو کمیته تشکل‌های دینی و کمیته قرآنی ستاد دهه فجر در استان است، تاکید کرد: امسال در کنار مراسمات مساجد، تشکل‌ها و مجموعه‌ها، پرداختن به موضوعات قرآنی همچون برگزاری محافل انس با قرآن و جلسات تفسیر مورد توجه خواهد بود. 

 

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خوزستان، با اشاره به اینکه باید تلاش کنیم یک خط سیر محتوایی به برنامه‌های قرآنی دهیم، یاد آور شد: فعالیت‌های این کارگروه از ۱۲ تا ۲۲ بهمن انجام می‌شود و در طول مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن نیز چندین جایگاه تعبیه شده که می‌توان در آنها جهت برگزاری برنامه‌های فرهنگی و قرآنی استفاده کرد.

 

کد خبر 1249504

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha