کلاس های معارف و درس انقلاب اسلامی در اغنا کردن دانشجویان نقش موثری ایفا می کند

حجت الاسلام حرزاده گفت: در همین ناآرامی ها و اغتشاشات اخیر بسیاری از همین کلاس های معارف و درس انقلاب اسلامی به گفتگو با دانشجویان و اغنا و آرام کردن آنها منتهی می شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان فارس، حجت الاسلام محمدمهدی حرزاده، امروز چهارشنبه (13 بهمن) در نشست سالانه اندیشمندان و استادان درس انقلاب اسلامی دانشگاه‌ های کشور که با موضوع «واکاوی اغتشاشات ۱۴۰۱، علل، عوامل و راهکارهای مقابله» در حرم مطهر شاهچراغ (ع) برگزار شد و در میزگرد نقد کتاب درسی انقلاب اسلامی گفت: مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با اشاره به اقدامات امام جواد (ع) در مقابله با دمشن فرموده اند که دشمن وقتی آشکار دشمنی کند مقابله با آن آسان است اما اگر دشمن از راه نفاق وارد شود کار سخت می شود و مامون یکی از همین دشمنان بود که با ظاهر مدافع اسلام ظاهر می شد و راهکار امام جواد (ع) برای مقابله با دشمن منافق این بود که باید مردم را در خصوص این دشمنان بیدار کرد.

معاون آموزشی نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های کشور افزود: برخی معتقدند که کلاس های معارف نمی تواند موجب متحول کردن افرادی شود که وارد می شوند اما اگر این کلاس ها نبود آن وقت متوجه می شدیم که چه اتفاقات نامناسبی می افتاد.

وی در خصوص اغتشاشات اخیر اظهار کرد: در همین ناآرامی ها بسیاری از همین کلاس های معارف و درس انقلاب اسلامی به گفتگو با دانشجویان و اغنا و آرام کردن آنها منتهی می شد.

حجت الاسلام حرزاده اعلام کرد: ریاست نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های کشور خواستار این است که برگزاری کلاس های معارف و درس انقلاب اسلامی با برگزاری بازدیدهایی همراه شود و به عنوان مثال بازدید همزمان از کاخ سعدآباد و جماران موجب متحول شدن دانشجویان خواهد شد.

وی ادامه داد: در نظر گرفتن چنین بازدیدهایی در شمار سرفصل های دانشگاهی قرار دارد که باید به آنها توجه ویژه شود و در یک طرح آزمایشی تاکید داریم که دانشگاه های مراکز استان ها، 10 درصد اساتید داوطلب و توانمند خود را وارد کنند و به هر استاد 80 سئوال پرتکرار همراه با پاسخ سئوالات داده شود تا در کلاس درس خود در طول ترم مطرح کنند و سپس بازخورد را در کلاس درس دانشگاهی بررسی خواهیم کرد.

حجت الاسلام حرزاده با اشاره به کتاب های طرح تحول کوتاه مدت هم گفت: دانشگاه معارف در این خصوص جلسات نقد برگزار می کند و از اساتید این حوزه در مورد این کتب نظرخواهی می کنیم.

معاون آموزشی نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های کشور ادامه داد: 10 صاحبنظر و موفق در تبیین معارف دین شامل مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، شهید مطهری، آیت الله مصباح و ... را انتخاب کرده ایم که بسته های کتب این صاحبنظران توسط اساتید در کلاس های دانشگاهی مورد استفاده و تدریس قرار بگیرند.

وی تصریح کرد: نیاز معارفی دانشجویان را باید شناسایی کنیم و نیاز اساسی جوانان ما خودشناسی و تقوای الهی است و برخی اساتید صاحبنظر ما فطرت را نیاز دانشجویان می دانند که باید کتب این اساتید در داشنگاه ها مورد استفاده قرار بگیرد تا نیاز دانشجو شناسایی شود.

حجت الاسلام حرزاده تاکید کرد: باید ببینیم درس انقلاب اسلامی در ادامه تاریخ اسلام بیاید یا اینکه مباحث دیگری در این حوزه مطرح و اجرا شود و باید در این خصوص کار کنیم.

 

کد خبر 1250418

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha