به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، هادی شاهوردی- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی - شامگاه جمعه (۲۱ بهمن) در بازدید از غرفه خراسان جنوبی در نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع دستی در تهران اظهار کرد: وجود پتانسیلهای بالقوه حوزه گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی یکی از پتانسیلهای استان است همین موضوع موجب شد تا ما امسال حضور پرقدرتی را با مشارکت دستگاههای اجرایی و شهرداریها و پشتیبانی استاندار و معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی در این نمایشگاه داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه در نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع دستی با 18 غرفه در فضای 428 مترمربع شرکت کردیم، افزود: در حوزه صنایع دستی با 11 غرفه و حضور 24 صنعتگر خراسان جنوبی توانستیم پتانسیلهای این حوزه را به نمایش بگذاریم.
شاهوردی ادامه داد: استان خراسان جنوبی با دارا بودن پنج اثر ثبت جهانی جزو منحصر به فردترین استانهای کشور است که دارای جاذبههای جهانی میباشد و همچنین وجود بیش از هزار و یک اثر ثبت ملی و بیش از 120 رشته فعال صنایع دستی در این استان همه نشانگر پتانسیلهای بالقوه خراسان جنوبی است که در نمایشگاه معرفی کردیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی با بیان اینکه وجود فرصتهای سرمایهگذاری یکی از شاخصههای این نمایشگاه است، افزود: در اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی 12 فرصت سرمایهگذاری را آماده کردیم که در قالب کتابچه و فایل محتوا به متقاضیان ارائه میدهیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی گفت: همچنین شهرداریهای خراسان جنوبی در این نمایشگاه حضور داشتند و تاکنون هفت تفاهمنامه سرمایهگذاری را با بخش خصوصی منعقد کردند.
وی با بیان اینکه در حوزه دستگاههای اجرایی که با حضور شرکت آب و منطقهای، منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، پارک علم و فناوری، صنعت و معدن در این نمایشگاه حضور داشتند، تصریح کرد: درحوزه آب منطقهای و ظرفیتهایی که در زمینه پتانسیل سدهای استان است 2 تفاهمنامه با سرمایهگذاران در پاویون استان منعقد شد که به زودی فعالیت خود را شروع خواهند کرد.
شاهوری با اشاره به اینکه کمتر شناخته شدن خراسان جنوبی یکی از دلایل کاهش ورود گردشگر به استان است، افزود: برای شناخته شدن بهتر خراسان جنوبی و جاذبههای گردشگری آن حدود 200 دقیقه تولید محتوا خاص این نمایشگاه انجام دادیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی با بیان اینکه در طراحی پایون استان در نمایشگاه نیز از دو اثر فاخر از جمله ارگ کلاه فرنگی استفاده شد که بسیار جاذبه ایجاد کرده است، گفت: همچنین برای معرفی جاذبههای صنایع دستی چهار اثر را به صورت اجرای زنده به نمایش گذاشتیم که بسیار مورد استقبال قرار گرفت.
وی ادامه داد: با بررسیهای انجام شده صنعتگران صنایع دستی استان هم به معرفی آثار خود پرداختند و صحبتهای با سرمایهگذاران داشتند تا بتواند تفاهمنامه منعقد کنند.
شاهوردی بیان کرد: در حوزه بستهبندی و تجاریسازی هم حضور صنعتگران خراسان جنوبی در این نمایشگاه خیلی کمک میکند که با دستاوردهای استانهای دیگر آشنا شوند تا از آن ایده بگیرند و الگوبرداری کنند و صنایع دستی استان را با بستهبندیهای زیبا ارائه دهند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه معادن و کشاورزی از ظرفیتهای بالقوه استان در حوزه گردشگری است، افزود: گردشگری معادن استان جزو پتانسیلهایی است که در کمتر استانی میتوان مشاهده کرد. همچنین باغات زرشک و عناب و مزارع زعفران نیز از پتانسیلهای گردشگری استان است که امیدواریم در این حوزهها سرمایهگذاری صورت گیرد.
وی بیان کرد: امسال به صورت ویژه انجمنهای مرتبط با حوزه گردشگری در نمایشگاه بینالمللی گردشگری حضور دارند و امیدواریم بتوانند معرفی تاسیسات زیرمجموعه خود را به بهترین نحو داشته باشند و از این فرصتی که استان در حوزه گردشگری قرار داده بهترین استفاده را انجام دهیم.
نظر شما