نگاه دشمن به حوزه آسیب اجتماعی سیاسی و برای  انهدام نسل جوان است

کاظمی گفت: دانش آموزان ما هدف تیرهای دشمنان قرار دارند تا در قالب جنگ نرم هویت آن ها را از بین ببرند. نگاه دشمن به حوزه آسیب اجتماعی یک نگاه سیاسی برای انهدام نسل جوان ما است.

«علیرضا کاظمی»، قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با حضور در رویداد تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی چه سفرهای باید کرد به خبرنگار خبرگزاری شبستان درباره آسیب اجتماعی اعتیاد گفت: آرزوی همه ما داشتن جامعه‌ای بدون آسیب های اجتماعی به ویژه اعتیاد  است. اعتیاد بلای خانمان سوزی که هسته خانواده را متلاشی می‌کند‌.
 

 
وی با تاکید بر اینکه جوانان  بزرگترین سرمایه نظام جمهوری اسلامی ایران هستند ادامه داد: برای رسیدن جامعه ای عاری از آسیب اجتماعی باید در ابتدا یاری گر هم باشیم و به فرد آسیب دیده کمک کنیم. به بیان دیگر مشارکت عمومی و مردمی سازی امر مبارزه با مواد مخدر افزایش یابد.
 

 
کاظمی ادامه داد: مقام معظم رهبری فرمودند اگر حس کنید یک فرد معتاد فرزند شماست، چه احساسی خواهید داشت؟ آن زمان می توانید در این حوزه موثر باشید.
 

 
وی در بیان دومین اقدام برای رسیدن به جامعه عاری از آسیب اجتماعی گفت: متاسفانه امروز الگوهای مواد مخدر بسیار پیچیده شده است، امروز بیش از ۹۰۰ مواد روانگردان داریم که خانواده ها، دانشجویان، دانش آموزان و... اطلاعی از آن ندارند. باید دانش و آگاهی خود و جامعه را نسبت به این حوزه افزایش دهیم. خانواده ها باید مراقب فرزندان خود باشند.
 

کاظمی تصریح کرد: درصورت خود مراقبتی در برابر مواد مخدر نباید احساس زرنگی کنیم، بسیاری از معتادین این احساس زرنگی را داشتند اما امروز در دام مواد مخدر گرفتار شده اند و هرگز فکر نمی‌کردند در دام اعتیاد بیفتند.
 

 
وی افزود: باید افراد شجاعت نه گفتن به دوستان خود را داشته باشند. جوانان باید به این نکته توجه کنند که نمی توان به مواد مخدر به دلیل تجربه حس کنجکاویی پناه ببرند.
 
 

وی با بیان اینکه برای  حل مشکلات جامعه باید  نگرش ها و باورها تغییر یابد گفت: بر همین اساس تغییرات خوبی در حوزه پیشگیری انجام داده ایم و این نوع نگاه اولویت نخست ستاد مبارزه با مواد مخدر پیشگیری است و در این حوزه اولویت اول دانش آموزان کشور قرار دارند‌.

 


قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر ادامه داد: دانش آموزان ما هدف تیرهای دشمنان قرار دارند تا در قالب جنگ نرم هویت آن ها  را از بین ببرند. نگاه دشمن به حوزه آسیب اجتماعی یک نگاه سیاسی برای انهدام نسل جوان ما است.
 
 

 
 
وی ادامه داد:به همین منظور آموزش و پرورش را هدف نخست خود قرار داده ایم و تعداد ۴۰ هزار کانون یاری گران زندگی در سطح مدارس کشور با نگاه  توانمند سازی دانش آموزان تشکیل شده است و در تلاشیم به ۸۰ هزار کانون افزایش دهیم.

 
وی با بیان اینکه این کانون ها باید دارای هویت و توانمندی باشند گفت:اینگونه دانش آموزان در کنار هم می توانند  به همسالان خود کمک کنند.

 
کاظمی توجه به خانواده ها را پر اهمیت دانست و گفت:خانواده و مدرسه در تربیت انسان اثر به سزایی دارند البته فضای جامعه و رسانه نیز تأثیرگذار است اما بنیاد تربیتی یک انسان در خانواده شکل می‌گیرد.
 
 
 

وی بیان کرد: با کمک همکاران خود در آموزش و پرورش به دنبال این هستیم که دانش و آگاهی والدین را از طریق انجمن اولیا و مربیان افزایش دهیم و اقدامات  بسیار خوبی هم انجام شده است.
 
 

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: همچنین با نگاه ایجاد یک نهضت مردمی طرح یاری گران زندگی را در روستاها هم به اجرا در آورده ایم تا با استفاده از ظرفیت های شبکه روستایی،  در حوزه پیشگیری برنامه ریزی شود و از این طریق دانش و آگاهی مردم ارتقا یابد.
 

به گفته کاظمی طرح یاری گران زندگی مردمی و محله محور است که با راه اندازی کانون هایی به ویژه در محل های دارای آسیب های اجتماعی نرخ شیوع مواد مخدر  کنترل می شود. 
 

رویداد رسانه‌ای «چه سفرها کرده‌ایم» در مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی برپا شده است و مسئولان کشوری و لشگری  به تببین دستاوردها و پیشرفت‌های انقلاب اسلامی می‌پردازند.
کد خبر 1252343

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha