به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، ظهر امروز (۲۸ بهمن ماه) حجت الاسلام حمید بامری در خطبه های نماز جمعه عنبرآباد، گفت: در میان ائمه هدی (ع) امام کاظم (ع) دارای بیشترین فرزند است و در کشور ما اکثر سادات موسوی از نسل آن حضرت هستند.
امام جمعه عنبرآباد افزود: طبق آمارها جمعیت سادات در جهان امروز بالغ بر ۱۰۰ میلیون نفر است یعنی یک خانواده میلیونی هستند.
وی بیان کرد: هارون الرشید در زمان امام کاظم (ع) درباره افزایش نسل جمعیت پیروان اهل بیت (ع) احساس خطر کرد بنابراین در آن دوران شیعه کشی مخصوصا کشتن سادات و افرادی که منتسب به اهل بیت (ع) بودند، رواج یافت.
حجت الاسلام بامری ابراز کرد: امام کاظم (ع) در بدترین شرایط اقتصادی، اجتماعی و سیاسی ،برای این که خللی در مسیر دین به وجود نیاید، فرزندان زیادی داشتند تا این تهدید را از بین ببرند.
خطیب جمعه عنبرآباد امام کاظم (ع) را پرچمدار نهضت فرزندآوری در تاریخ تشیع نام برد و خاطرنشان کرد: آن حضرت در اوج غربت و فشارهای اجتماعی با کمترین امکانات، جنگ جمعیتی که هارون الرشید راه انداخته بود را مدیریت کرد.
وی جمعیت را یکی از مباحث مهم برای جامعه ایرانی اسلامی برشمرد و تصریح کرد: در بحث جمعیت ما اکنون در وضعیت اورژانسی قرار داریم که اگر افزایش جمعیت در ۳ یا ۵ سال آینده حل نشود کشور ما تبدیل به کشوری سالمند خواهد شد که از لحاظ امنیتی و اقتصادی آسیب های جبران ناپذیری را متحمل می شود.
حجت الاسلام بامری با اشاره به این که در یک جنگ تمام عیار جمعیتی به سر می بریم، تاکید کرد: متاسفانه اگر نسبت به افزایش جمعیت بی تفاوت باشیم در آینده باید نیروی انسانی، کار و معیشت خود را از کشورهای دیگر تامین کنیم.
امام جمعه عنبرآباد در تعریف جنگ جمعیتی، اظهار کرد: در این نوع جنگ دشمنان به جای صرف هزینه های هنگفت برای کشتن نسل ها، از به دنیا آمدن انسان ها جلوگیری می کند.
وی با اشاره به قرارداد بین ارتش آمریکا و دانشگاه جان هاپکینز در مریلند در سال ۱۹۴۸، عنوان کرد: این قرارداد در دهه هفتاد منجر به تاسیس رشته دانشگاهی ارتباطات سلامت عمومی در دانشگاه جان هاپکینز شد که هدف از این رشته، ارائه یک برنامه هماهنگ جهانی برای کاهش جمعیت کشورهای کمتر توسعه یافته بود.
حجت الاسلام بامری اضافه کرد: با این اقدام جمعیت افرادی که با این سیاست به دنیا نیامدند بالغ بر ۲ میلیارد نفر بود که آمار این انقراض نسل بیشتر از تعداد کشتهشدگان جنگ جهانی اول و دوم بود.
خطیب جمعه عنبرآباد راه مقابله با جنگ جمعیتی را فرزندآوری و تکثیر نسل دانست و خاطرنشان کرد: امام کاظم (ع) در مواجه با جنگ جمعیتی دشمن، فرزند آوری را در جامعه آن روز ترویج کردند.
وی ضمن تبریک پیشاپیش عید مبعث، بیان کرد: این رخداد مهم نه تنها بزرگترین عید مسلمانان بلکه انسان های آزاده دنیا است.
حجت الاسلام بامری اسلام را منشا بزرگترین تحولات فکری و عقیدتی جوامع بشری برشمرد و افزود: بزرگترین دستاورد مبعث و معراج نبی اکرم (ص) رهایی انسان ها از جهالت، شرک و بت پرستی و یکی از رسالت های مهم آن هدایت انسان به سوی کمال است.
امام جمعه عنبرآباد با اشاره به حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه، تصریح کرد:حضور تاریخی مردم بر سرمایه اجتماعی ایران و نظام اسلامی افزود و هم پشت دوستان انقلاب را در جهان گرم کرد و هم دشمنان را مبهوت و متحیر کرد.
وی با اشاره به این که ۲۲ بهمن امسال ثمره حکمت، کیاست و تدبیر رهبر انقلاب اسلامی بود، اظهار کرد: رهبری شخصیت بزرگی که در جنگ جهانی رسانهای آماج اصلی حملات دشمنان بود اما مظلومانه و مقتدرانه با سرانگشت هدایت های خود اقتدار و انعطاف ولی فقیه را نمایان کرد.
حجت الاسلام بامری ادامه داد: عفو بزرگ و هوشمندانه مقام معظم رهبری موجب آزادی هزاران نفر از محکومان اغتشاشات شد که این مهم موجی از امید و نشاط را به وجود آورد.
خطیب جمعه عنبرآباد ابراز کرد: ۲۲ بهمن امسال نشان داد مردم نجیب و صبور ما علی رغم نقدها، اعتراضات و مشکلات معیشتی اما همچنان پای اصل نظام و تمامیت ارضی ایران ایستاده اند.
وی تاکید کرد: مردم ما در بزنگاه ها با هوشمندی و بصیرت کم نظیر به منافع ملی و آرمانهای انقلابی
وفا دارند و برای صیانت و پاسداری از ارزش های دینی، ملی و انقلابی آماده اند.
حجت الاسلام بامری ۲۲ بهمن ماه را نقطه پایانی یک فصل از جنگ ترکیبی دانست و عنوان کرد: امروز دشمن عصبانی باز هم از نقاط قوت ایران انقلابی صدمه خورده و کلافه است و حتما بعد از بیرون آمدن از شوک حماسه ۲۲ بهمن با سوءاستفاده از ضعف ها به نقاط قوت ایران انقلابی حمله ور خواهد شد.
امام جمعه عنبرآباد با تاکید بر لزوم هوشیاری مردم و مسئولان در برابر توطئه های دشمنان، ابراز کرد: مسئولان باید با پایبندی هر چه بیشتر به آرمانهای انقلاب و ایجاد شفافیت در همه امور از جمله اعتماد به سازندگان متخصص و متعهد، بکارگیری حداکثری نخبگان در تمامی عرصه های اداره کشور، گسترش دیپلماسی اقتصادی در کشورهای مختلف، حذف واردات کالاهای غیرضروری، اشتغال زایی، تسهیل ازدواج جوانان و ارتقای سطح فرهنگ و معیشت تلاش کنند.
وی خاطرنشان کرد: دولتمردان باید برای تولید علم و حمایت موثر از دانش بنیان ها، تلاش موثر برای رفع تحریم و خنثیسازی تحریمها، با مردم و بین آنها زندگی کردن، تفکر و عمل جهادی داشتن، حذف مدیران و مسئولان کم توان، گسترش هر چه بیشتر عدالت و رفع تبعیض، به رسمیت شناختن همه سلایق و گرایشهای وفادار به دین و میهن، اطلاع رسانی دقیق شفاف و به موقع درباره دستاوردهای فراوان انقلاب و نظام به دست فرزندان این ملت را در دستور کار قرار دهند.
حجت الاسلام بامری گفت: همچنین دولتمردان باید با ایجاد روحیه نشاط و امیدواری واقعی، کاهش تورم و گرانی و بیکاری، ایجاد انقلاب اداری و عمل به وعده ها و پیشرفت و اعتلای کشور کام مردم را شیرین کنند.
نظر شما