سرهنگ دوم عقیل ابراهیمی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد طرح های فرهنگی قرآنی ارتش گفت: رهپویان وحی از جمله این طرح ها است که در رابطه با تربیت حافظان قرآن کریم در ارتش می باشد و در گروه های مختلفی از جمله کارکنان پایور وظیفه، دانشجویان، خانواده ها شامل همسران و فرزندان در حال انجام است.
رییس مرکز قرآن و عترت و نماز ستاد ارتش تصریح کرد: در ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران در شهرک های مسکونی قریب به 70 کلاس ویژه حفظ قرآن در دارالتحفیظ ها تشکیل شده است و در کل 1320 حافظ کل قرآن کریم در برخی مسابقات کشوری و بین المللی شرکت کرده و مقامات ممتاز را کسب کردند.
وی گفت: رده سنی حافظان از چهار سال تا سنین بالاتر است. حفظ قرآن برای تمامی گروه ها و رده های سنی برنامه ریزی شده است و با جدیت دنبال می شود.
رییس مرکز قرآن و عترت و نماز ستاد ارتش یادآور شد: بر اساس برنامه ریزی انجام شده در تمام شهرک های ارتش دارالتحفیظ ها فعال هستند و به طور متوسط هر سال 4 تا 5 جزء ارتقای حفظ دارند. همچنین اساتید کشوری خوبی در موضوع کیفی سازی و ارتقای حافظان به آنها آموزش های لازم را در حوزه صوت و لحن و تجوید ارایه می دهند.
سرهنگ ابراهیمی تصریح کرد: شرکت کننده هایی از ارتش در مسابقات دارالقرآن امام علی (ع) حضور داشتند که این مسابقات به میزبانی کشورمان با حضور کشورهای مسلمان برگزار شد و ستاد آجا مقام دوم را کسب کرد.
وی یادآور شد: در کل ارتش بالغ بر 30 هزار حافظ قرآن تربیت شده اند و با برنامه ریزی های انجام شده طی سه سال آینده سهم خود را از تربیت 10 میلیون حافظ با توجه به منویات رهبر انقلاب محقق می کنیم. در این زمینه میزان سهم ستاد ارتش در تربیت حافظان قرآن ابلاغ شده است و با برنامه ریزی سه ساله امیدواریم به آن دست یابیم.
رییس مرکز قرآن و عترت و نماز ستاد ارتش گفت: برای امسال پیش بینی کرده بودیم که 500 حافظ قرآن تربیت شود که در سال بعد به 700 حافظ قرآن ارتقا می یابد و تعداد تربیت حافظان در امسال 500 نفر بوده که محقق شده است که البته موضوع تثبیت و کیفی سازی حافظان نیز بسیار مهم است.
وی گفت: با ارتباط با سازمان های فعال قرآنی مانند دارالقرآن، سازمان تبلیغات و سازمان قرآن دانشگاهیان کشور تفاهم نامه هایی امضا شده است و از اساتید مجرب در این زمینه بهره می بریم.
نظر شما