عدم حضور نیمی از نوآموزان در دوره پیش دبستانی به دلیل فقر مالی

ابراهیم زاده گفت: تعداد قابل توجهی از نوآموزان پیش دبستانی را در استان قزوین داریم که به دلیل فقر مالی نمی توانند در این دوره ثبت نام کنند و تعداد نوآموزان استان باید ۲۴ هزار نفر باشد که ۱۲ تا ۱۳ هزار نفر بیشتر ثبت نام نکرده اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، قاسم ابراهیم زاده -رئیس اداره مشارکت های مردمی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین-  اولین همایش استانی مجمع خیرین دانش آموزیار استان قزوین با شعار «مثل فرزند خودم» که امروز (دوشنبه اول اسفند) در سالن کوثر قزوین برگزار شد، بیان کرد: از همه برگزارکنندگان این همایش تشکر می کنیم در روایتی از پیامبر گرامی اسلام آمده است نیکی کردن آن است که موجب رضایت نفس انسان و اطمینان قلبش شود و هر وقت ما به این نقطه رسیدیم، قطع یقین فعلی که انجام داده ایم، احسان و نیکی است.

 

رئیس اداره مشارکت های مردمی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین ادامه داد: نهاد آموزش و پرورش مسئولیت تربیت نیروی انسانی در جامعه را بر عهده دارد و بنیان توسعه در گرو تربیت نیروی انسانی است، در گذشته اندیشمندان بر این باور بودند توسعه در گسترش منابع مادی است ولی امروزه آموزش و پرورش را به عنوان سرمایه گذار بنیادی می دانند.

 

وی عنوان کرد: شواهد نشان می دهد جوامعی که تغیرات و تحولات اساسی در آموزش و پرورش انجام داده اند، توام با این امر، تغیرات اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در جامعه آنها رخ داده است.

 

ابراهیم زاده اعلام کرد: مدرسه به عنوان کانون زندگی، هویت ساز و شخصیت ساز و جزو شاخص ترین عناصر جامعه است و محور این کانون دانش آموزان هستند که نشاط، پویایی و حرکت به کالبد جامعه می دهند.

 

وی توضیح داد: البته ارزش و کرامت انسان در جامعه اسلامی اساس توسعه، پیشرفت، شکوفایی استعدادها و توانایی های خدادادی است و در این صورت جامعه به سمت بهره مندی و بهره وری منابع انسانی هدایت می شود و به بهترین وجه مسیر پیشرفت را طی می کند.

 

رئیس اداره مشارکت های مردمی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین عنوان کرد: در این مسیر بنا به عللی تعدادی از دانش آموزان با دشواری ها روبرو هستند که از جمله این مسائل فقر مالی، بدسرپرستی، آسیب های اجتماعی، معلولیت های جسمی و حرکتی، بیماری صعب العلاج و عدم تجهیز آزمایشگاه ها و کارگاه ها در مناطق روستایی است.

 

وی گفت: از این رو کسانی که اشراف بر مسائل جاری آموزش و پرورش، شناخت آسیب ها، چالش ها و نقاط ضعف و قوت دارند، گردهم آمده اند تا شرایطی را فراهم سازند هیچ دانش آموزی به خاطر فقر مالی ترک تحصیل نکند یا خلائی در ادامه تحصیل او به وجود نیاید و بر این اساس مجمع خیرین دانش آموز یار با شعار مثل فرزند خودم آغاز به کار کند.

 

ابراهیم زاده با اشاره به اهداف تأسیس مجمع خیرین دانش آموزیار اظهار کرد: یکی از اهداف، پوشش نوآموزان بازمانده از تحصیل به دلیل فقر و محرومیت است تعداد قابل توجهی از نوآموزان پیش دبستانی را در استان داریم که به دلیل فقر مالی نمی توانند در این دوره ثبت نام کنند تعداد نوآموزان استان باید ۲۴ هزار نفر باشد که ۱۲ تا ۱۳ هزار نفر بیشتر ثبت نام نکرده اند.

 

وی افزود: کمک به دانش آموزان بی بضاعت، حمایت از دانش‌آموزان مبتلا به آسیب های اجتماعی، تأمین هزینه های درمانی دانش آموزان محروم، تأمین کتاب و لوازم التحریر،  بازگشت به تحصیل بزرگسالان بازمانده از تحصیل به دلیل فقر مالی، حمایت از کودکان کار و راه اندازی کاروان آزمایشگاه های سیار مدارس روستایی راهبردهایی است که برای این مجمع مشخص شده است.

 

رئیس اداره مشارکت های مردمی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین یادآور شد: ما در استان قزوین ۳۴  دانش آموز مبتلا به سرطان داریم که نیاز به کمک دارند ۶۱۲ دانش آموز ما ایتام هستند، بیش از یک هزار مدرسه در روستاها مسائل نظری خوانده ولی کارگاه و آزمایشگاهی ندارند و خوب است بتوانیم آزمایشگاهی فعال کنیم و آن شالله این ‌مجمع بتواند به رسالت خود به خوبی بپردازد.

 

کد خبر 1253652

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha