جشن‌های تکلیف با ضابطه و هدفمند برگزار شود

حجت‌الاسلام نژاد صفری ضمن انتقاد از عدم برگزاری مناسب جشن‌های تکلیف گفت: جشن‌های تکلیف دختران و پسران باید با یک برنامه از پیش تعیین شده و هدفمند برگزار شود.

حجت‌الاسلام علی‌اکبر نژاد صفری - از خطبای برجسته رشت- در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، با بیان اینکه یکی از برنامه‌هایی که در مقطع ابتدایی آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان برگزار می‌شود جشن تکلیف است گفت: متاسفانه جشن تکلیف برای پسران نه تنها در استان گیلان بلکه در سطح کشور مغفول مانده است.

 

امام جماعت مسجد امام حسین(ع) زیر کوچه رشت با بیان اینکه جشن تکلیف مسئله‌ای بسیار مهم است عنوان کرد: وقتی به سیره علما، مراجع و بزرگان دین مراجعه می‌کنیم، می‌بینیم که حتی این شخصیت‌ها برای خود مراسم و جشن تکلیف برگزار کردند، اما متاسفانه یکی از اتفاقاتی که در کشور ما افتاده این است که در بحث جشن تکلیف نگاه مسئولان این بوده که کدام کار راحت‌تر است و تنها همان کار را انجام داده‌اند و به نوعی به صورت رفع تکلیف عمل شده است.

 

نژاد صفری ادامه داد: در تبلیغاتی که در صدا و سیما و رسانه ملی هم صورت می‌گیرد، فقط جشن تکلیف دختران را پوشش داده و پخش می‌کنند در حالیکه این فقط بخشی از یک پازل بزرگ محسوب می‌شود.

 

امام جماعت مسجد امام حسین(ع) زیر کوچه رشت افزود: آموزش و پرورش دولت سیزدهم طرح‌ها و برنامه‌هایی را برای این امر یعنی برگزاری جشن تکلیف پسران تدوین و ظاهراً ابلاغ هم کرده اما عملا این اتفاق را در سطح کشور شاهد نیستیم و اشکال کار هم دقیقا همینجاست. 

 

نژاد صفری اذعان کرد: یکی از دغدغه‌هایی که برای عدم برگزاری جشن تکلیف پسران عنوان می‌شود این است که اجرای این برنامه دردسرهای خاص خود را دارد در حالیکه این تفسیر و نگاه اشتباه است زیرا کارشناسانی هستند که می‌توان از آنها برای برگزاری هر چه بهتر و پربارتر جشن تکلیف پسران استفاده کرد به نحوی که این اتفاق بزرگ برای همیشه در ذهن پسران ماندگار بماند.

 

وی یادآور شد: جشن تکلیف نباید تنها برنامه‌ای برای دادن گزارش کاری و فقط در قالب یک جشن باشد، بلکه قبل از هر اقدامی باید برای دانش‌آموزان کلاس کارگاهی برگزار کنیم یعنی اگر قرار است در جشن تکلیف ما به این دانش‌آموزان یاد بدهیم که دیندار خوبی باشند، لازم است قبل آن دین دانی را به خوبی به آنان یاد دهیم. 

 

امام جماعت مسجد امام حسین(ع) زیر کوچه رشت افزود: عدم برگزاری کلاس‌های کارگاهی قبل از برگزاری جشن تکلیف تنها یکی از نقاط ضعف ماست زیرا بعد از برگزاری همان جشن تکلیف بچه‌ها را رها می‌کنیم.

 

نژاد صفری عنوان کرد: البته این وضعیت در بخش پسران کمی بدتر است زیرا نه قبل از جشن تکلیف برای آنان برنامه‌ای تدارک دیده می‌شود و نه حین و بعد از آن، بنابراین پیشنهاد می‌شود در این بخش آموزش و پرورش جدیت خاصی داشته باشد.

 

وی تصریح کرد: مسئولان ما در سطح استان گیلان به ویژه مسئولان فرهنگی اگر واقعا دغدغه‌مند هستند، اکنون بهترین زمان است زیرا مدارس باز هستند و می‌توان ضمن برپایی کلاس‌های کارگاهی، برای دانش‌آموزان دختر و پسر جشن تکلیف را برگزار کرد.

 

امام جماعت مسجد امام حسین(ع) زیر کوچه رشت عنوان کرد: در کلاس‌های کارگاهی دانش‌آموزان دختر و پسر با اعتقادات، اخلاق و احکام آشنا و آماده برگزاری جشن تکلیف می‌شونداما بعد از طی این مراحل ارتباط بین دانش‌آموزان و کارشناسان مربوطه باید تداوم پیدا کند تا مادران و پدران آینده و نیروهای متدین انقلابی کشورمان تربیت شوند.

 

نژاد صفری خاطرنشان کرد: اینکه چرا شاهدیم بچه‌ها آنطور که باید با اعتقادات، اخلاق و احکام دین آشنایی ندارند به خاطر این است که اقدامات پایه‌ای ما دچار نقص و اشکال بوده به همین خاطر معتقدم تمام مسئولان باید در این بخش متحد عمل کرده و به آموزش و پرورش کمک کنند تا شاهد برگزاری جشن‌های تکلیف دختران و پسران با یک برنامه از پیش تعیین شده و هدفمند باشیم.


 

کد خبر 1253751

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha