تزکیه بر تعلیم در نظام آموزش و پرورش مقدم است

زارعی کوشا با تاکید بر تقدم تزکیه بر تعلیم گفت: باید اهداف تربیتی در نهاد آموزش و پرورش نهادینه و به این تاکید قرآنی یعنی تقدم تزکیه بر تعلیم برسیم.

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان، اسماعیل زارعی کوشا_استاندار کردستان_ ظهر سه شنبه(دوم اسفندماه) در جلسه شورای آموزش و پرورش استان با تبریک هفته امور تربیتی اظهار کرد: آموزش و پرورش در حوزه تربیتی و پرورشی فعالیت‌های ارزشمندی انجام داده اما باید تلاش بیشتری انجام شود تا مجموعه امور تربیتی و پرورشی از پویاترین مجموعه‌های آموزش و پرورش قرار گیرد.
 

وی با تاکید بر تقدم تزکیه بر تعلیم اعلام کرد: باید اهداف تربیتی در نهاد آموزش و پرورش نهادینه و به این تاکید قرآنی یعنی تقدم تزکیه بر تعلیم برسیم.
 

استاندار کردستان با اشاره به دیپلماسی مهارت که جزو اولویت‌ها و مورد تاکید دولت است، بیان کرد: استانهای مرزی کمتر از ظرفیت مجاورت با همسایگان بهره گرفته شده است و بیشتر متمایل به قدرت‌های بزرگ و غرب بوده‌ایم و ظرفیت‌های داخلی و منطقه‌ای دیده نشده و یا فعالیتی انجام نگرفته است.
 

زارعی کوشا تصریح کرد: در راستای دیپلماسی مهارت، نیاز به نگاه جامع و برنامه‌ریزی هدفمند است تا آسیبی بدنبال نداشته باشد دیپلماسی آموزشی، مهارتی، درمانی و غیره باید مورد توجه باشد و از ظرفیت مجاورت با همسایگان باید بهره گرفت.
 

 استاندار کردستان اذعان کرد: شورای هماهنگی روابط خارجی استان تشکیل شده بنابراین باید فعالیت‌هایی را داشته باشیم که در این راستا، سال آینده نشست استانداران مرزی با اقلیم را خواهیم داشت.
 

وی اضافه کرد: ظرفیت‌های دانشگاه کردستان در جذب دانشجوی خارجی که عمدتا از اقلیم هستند وجود دارد و باید اهداف فرهنگی و مهارت آموزی تحقق یاید و همچنین بتوانیم میزبان دانش آموزان اقلیم در کردستان باشیم.
 

وی در خصوص مسائل هفته امور تربیتی اضافه کرد: برنامه موثر گرچه نیاز به اعتبار دارد اما همیشه پول لازمه اجرای برنامه نیست و باید یک برنامه اثرگذار و موثر در این هفته مورد تاکید و توجه قرار گیرد.
 

 استاندار کردستان اضافه کرد: در فضای رسانه‌ای مطالبی در خصوی فروش مدارس خیرساز مطرح شده در حالیکه ما در کردستان هیچ مدرسه خیرسازی برای فروش نداشتیم و هیچگاه اینگونه مدارس را در لیست فروش قرار نخواهیم داد.
 

 لزوم توسعه آموزش‌های خدماتی و مهارتی در اقلیم عراق
 

حامد قادرزاده_رئیس دانشگاه کردستان_ نیز در این جلسه با اشاره به اینکه توسعه آموزش‌های مهارتی در اقلیم عراق اقدامی مبارک است اما صرفا نباید دنبال آموزشهای مهارتی باشیم.
 

وی با تاکید بر مهارتهای خدماتی افزود: اینگونه مهارتها باید برجسته و تقویت شود چون با استفاده از ظرفیت رباط‌ها تولید از انسان فاصله می‌گیرد.

 

 قادرزاده خواستار ایجاد تعادل در دانش نظری و مهارتی شد و گفت: باید قدرت چانه‌زنی را برای آگاهی دادن بین هنرجویان افزایش یابد.
 

هاشم ناظمی‌جلال_مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان_ نیز در این جلسه اظهار کرد: در این جلسه آموزش و پرورش استان کردستان خواستار فراهم کردن صدور مجوز مقدماتی اولیه فعالیت دیپلماسی مهارتی و ایجاد زمینه مراودات آموزش و پرورش کردستان و اقلیم عراق شد.
 

 همچنین در این جلسه آموزش و پرورش، وصول سه درصد درآمدی شهرداری‌ها را مستلزم همکاری شهرداری‌ها اعلام کرد.

کد خبر 1253864

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha