حسن سعدالدین- دبیر کانونهای خدمت رضوی استان سمنان درگفتگو با خبرنگارخبرگزاری شبستان از سمنان؛ خدمترسانی به مردم بهویژه محرومان و مستمندان از رسالتهای اصلی است که با ایجاد شبکه خادمیاری با استفاده از ظرفیت مردم در استان سمنان دنبال میشود.
وی ضمن بیان اینکه استان سمنان به دلیل اینکه مسیر زیارت علی بن موسیالرضا (ع) و قرارگیری در مسیر حرم تا حرم در زمره استانهای قوی ما در حوزه خادمیاری است، افزود: این استان هم در کانونهای تخصصی و هم کمک به محرومان شامل محرومیت زدایی، اشتغال، توزیع اقلام مانند گوشت قربانی که هر ساله در عید قربان جمعی از خادمیاران حضور دارند رتبه برتر کشور را دارد.
سعدالدین با اشاره به اینکه چهار هزار و ۵۰۰ خادمیار و یک هزار یاور رضوی در استان سمنان مشغول فعالیت هستند اظهارداشت: خدمت آنها در حوزه عملکرد باید مطابق با نوع عرصه خدمتی فعالیتهایی داشته تا در صورت تائید خدمت آنها، یک کشیک در جوار بارگاه حضرت ثامنالحجج (ع) به آنها تعلق گیرد.
دبیر کانونهای خدمت رضوی استان سمنان ایجاد بستر زیارت امام هشتم شیعیان علی بن موسیالرضا (ع) در قالب کانونهای خدمت رضوی در استان سمنان را از رویکردهای مهم ایجاد شبکه خادمیاری برشمردوافزود: ترویج فرهنگ رضوی با ارائه خدمات محبت ائمه و امام رضا (ع) و دیگر برنامههای فرهنگی و اجتماعی در جامعه بهویژه در بین نسل جوان و نوجوان و آشنایی این نسل با آموزههای دینی و اسلامی از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی برگزاری دورههای آموزشی، عقیدتی و بصیرتی از سوی کانونهای خدمت رضوی در استان سمنان را جزو مهمترین اهداف و برنامههای کانونهای خدمت رضوی استان سمنان اعلام کردوگفت: با توجه به نوع خدمترسانی خادمیاران اگر یک مشارکت مادی و به نیت امام هشتم انجام دهند یک کار معنوی با حضور در خدمت در حرم مطهر برای آنها ثبت خواهد شد.
سعدالدین تصریح کردکرد: خدمت خادمیاران ساکن شهر مشهد مقدس مخصوص به خود حرم بوده و خادمیارانی که در سایر شهرها هستند جدا از خدمت در حرم امام رضا (عع) به مردم شهرستان محل سکونت خدمترسانی خواهند کرد.
به گفته دبیر کانونهای خدمت رضوی استان سمنان خدمات عام المنفعه از دیگر برنامههای این دبیرخانه است که با همت ، مشارکت و مساعدت مردمی صورت خواهد گرفت.
نظر شما