ضرورت تربیت نیروهای آگاه در حوزه‌های علمیه برای پاسخگویی به شبهات مهدویت/ هنر، مهدویت را جدی نگرفته است

زاهدی با تاکید بر تربیت نیروهای آگاه حوزوی برای پاسخگویی به شبهات مهدویت گفت: علمای آگاه در شهرهای مختلف مسلط به پاسخگویی به شبهات مهدویت باشند و حوزه های علمیه پای کار بیایند و به صورت علمی نیروهای خود را در سطح کشور تربیت کنند.


به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان محمد مهدی زاهدی، رییس فراکسیون مهدویت و تمدن سازی مجلس شورای اسلامی امروز (چهارشنبه 3 اسفند) در جلسه هماهنگی و هم افزایی جشن های مردمی اعیاد شعبانیه با تبریک اعیاد شعبانیه گفت: هماهنگی با دانشگاه ها، آموزش و پرورش، نیروی های مسلح بخصوص ارتش در معرفی برنامه‌های مهدویت بسیار ضروری است.

 

وی افزود: در دانشگاهها گروههای مهدوی خوبی تشکیل شده است که با حمایت وزیر علوم از این گروههای مهدوی می توانیم فضای جامعه را عطر آگین کنیم.

 

زاهدی تصریح کرد: باید برنامه های مهدوی در مهدها و پیش دبستانی ها برگزار شود به شکلی که این موضوع در ذهن کودکان از همان دوران طفولیت باقی بماند.

 

وی گفت: برای بحث ظهور از سوی برخی معتمدین و مغرضین دین و مذهب علامت سوال گذاشته شده و شبهات زیادی را مطرح کردند که باید کار جدی در پاسخ به شبهات از طریق رسانه ملی و تربیت نیروهای آگاه در سطوح مختلف و در اماکن گوناگون انجام شود.

 

وی اظهار داشت: باید جمعی از علمای آگاه در شهرهای مختلف مسلط به پاسخگویی به شبهات مهدویت باشند و حوزه های علمیه پای کار بیایند و به صورت علمی نیروهای خود را در سطح کشور تربیت کنند.

 

زاهدی تصریح کرد: باید در دانشگاه ها بخشی از دروس معارف اسلامی به موضوع مهدویت و تمدن نوین اسلامی اختصاص داده شود و همانگونه که در بیانیه گام دوم انقلاب عنوان شده است با نگاه به آینده پاسخگوی شبهات باشیم.

 

وی با اشاره به ارایه محتوای مهدوی در دروس آموزش و پرورش اظهار داشت: در دانشگاه فرهنگیان نیز باید به نوعی برنامه ریزی شود که هرکس می خواهد در کشور معلم شود دیدگاه مهدوی داشته باشد. همچنین واحد های عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح برنامه های منسجم مهدویت را در برنامه های خود قرار دهند.

 

وی تصریح کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در طول انقلاب اسلامی کوتاهی کرده است و باید پای کار بیاید متاسفانه هیچ فیلم، تئاتر جدی با موضوع مهدویت ساخته و تولید نشده است و هنر این موضوع را جدی نگرفته است و باید در برنامه هفتم فکر جدی در این رابطه شود و موضوع مهدویت و تمدن سازی نوین مدنظر قرار گرفته و الزاماتی برای آن در نظر گرفته شود.

کد خبر 1254066

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha