به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام علی سعیدی، رییس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا امروز (دوشنبه ۸ اسفند) در همایش تبیین اندیشه های دفاعی امام خامنه ای با بیان اینکه ما در شیوه حکمرانی پیامبر اعظم (ص) چهار شیوه مشاهده می کنیم، گفت: بخشی از اقدامات پیامبر گرامی اسلام ماهیت تاسیسی دارد و نیاز آن زمان بوده است تا نهادهایی در جامعه تاسیس شوند و بخشی نیز جنبه تکمیلی داشته و بخش دیگر جنبه تاییدی بوده، مانند سخت کوشی و قناعت و بخشندگی جامعه عرب و بخشی نیز تحذیری است که بر حذر داشتن جامعه آن روزگار معنا می شود.
وی با بیان اینکه انقلاب فرهنگی تنها به آن زمان محدود نمی شود و بعد از شکل گیری نهاد امامت نیز ادامه داشته است، گفت: در زمان حاکمیت پیامبر گرامی اسلام؛ ایشان با کفر آشکار مواجه بودند اما در زمان ولایت حضرت علی (ع) ایشان با کفر پنهان مواجه شدند که هر کدام راهبرد مختص خود را می طلبد.
وی ادامه داد: عصر امام خمینی (ره) متعلق به خودشان بوده است و ایشان با شاخص ها و مسایل پیچیده ای مواجه بودند که از امام (ره) یک چهره هوشمند، با اراده و شجاع ساخته است و معجزاتی را در این کشور رقم زدند تا انقلاب اعتقادی و سیاسی و اقتصادی شکل گرفت که آغازگر انقلاب فرهنگی شد.
حجت الاسلام سعیدی تصریح کرد: امام (ره) با سرانگشت تدبیر جنگ تمام عیار بین المللی را مدیریت و این جنگ را با پیروزی ملت ایران به پایان رساندند. درگیری با ابرقدرت های شرق و غرب و حوادث آن زمان و کاهش عوامل بازدارنده انقلاب از جمله مشخصات آن دوران بودند.
وی گفت: پس از آن نیز در دوران بعدی توقعات مردم در برابر حکومت دینی در عصر سازندگی شکل گرفت و شرایطی پس از ارتحال امام (ره) پیش آمد که جایگاه رهبر معظم انقلاب را نمایش می دهد. در این زمان رهبر انقلاب با تحولات عجیبی روبرو شدند که بیانگر عمق شخصیت ایشان است.
حجت الاسلام سعیدی با بیان اینکه شرایط رهبری در این دوران متفاوت از گذشته است، یادآور شد: مهمترین تفاوت؛ نسل جدیدی بود که درگیر جنگ و مقابله با منافقین را ندیده بودند. از تحولات دیگر در این طرح حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات بود. اکنون اینترنت، ماهواره و فضای مجازی وارد جامعه شده است و این امور در تحول و شکل گیری فرهنگی بسیار مهم است و ابعاد دیگر شخصیتی امام را در مواجهه با این تحولات نشان می دهد.
وی با بیان اینکه در شرایطی که سیاستمداران کشور متوجه نبودند رهبر انقلاب جلوی بسیاری از حوادث غیر قابل پیش بینی را گرفتند، گفت: مسئله جنگ افغانستان ساده نبود و فشار مضاعفی را بر ما تحمیل می کرد که این موضوع نیازمند عمل با تدبیر بود تا مرزهای کشور در امان باشند و این جنگ به عنوان عارضه ای در مغزها باقی نماند. جنگ 33 روزه، جنگ 52 روزه، جنگ هشت روزه و جنگ سعودی علیه یمن هر کدام نیازمند تدابیری بود که با سرانگشت تدبیر رهبر انقلاب هدایت شد. تدبیر رهبر انقلاب صحنه نبردهای جدید را به خوبی مدیریت کرد.
حجت الاسلام سعیدی اظهار داشت: پیدایش داعش، القاعده، طالبان و بیداری های اسلامی و تحولات در برخی از کشورها همگی از مشخصات دورانی است که رهبری نظام برعهده امام خامنه ای بود که اگر تمام سران کشورهای اسلامی به این تدابیر گوش فرا می دادند، این جنگ ها در منطقه به وجود نمی آمد و این در حالی بود که دشمن جنگ تمدنی را با پول مسلمانان علیه آنها به کار می برد که تدبیر مقابله با این جنگ ها از تدابیر رهبر انقلاب محسوب می شود.
حجت الاسلام سعیدی با اشاره به آشوب ها و فتنه ها در سال های 78، 88 و 98 و جنگ ترکیبی دشمن یادآور شد: امروز ما با جنگ ترکیبی مواجه هستیم و سلاح از تیر و تفنگ به موشک و پهباد تغییر کرده است. این جنگ ترکیبی جنگی هوشمند است که در اغتشاشات 1401 آن را تجربه کردیم.
وی خاطرنشان کرد: هدایت های رهبر انقلاب در عرصه بین الملل از دیگر ویژگی های برتر رهبری امام خامنه ای است که موجب خنثی سازی فتنه های چند دهه اخیر شد که البته همراهی و نقش مردم در این زمینه نباید نادیده گرفته شود.
وی گفت: استمرار و استقرار مقاومت و نهادینه سازی آن در منطقه امروز درخت تنومندی است که یکی از تدابیر رهبر انقلاب است و تحولات زیادی را در سطح منطقه به وجود آورده است.
حجت الاسلام سعیدی اظهار داشت: پاسداری و صیانت از انقلاب و دسیسه های فراگیر جبهه استکبار از زمان امام (ره) تا امروز برای براندازی انقلاب همواره استمرار داشته است و در این زمینه رهبر انقلاب همواره با اراده و تدبیر از این نهال انقلاب پاسداری کردند.
نظر شما