جوان‌سازی جمعیت در سیستم اداری و سطح جامعه نیازمند فرهنگسازی است

زکایی گفت: فرهنگ‌سازی لازم در مورد جوان‌سازی جمعیت در سیستم اداری و سطح جامعه ما هنوز اتفاق نیفتاده است و در این راستا باید تمام دستگاه‌های اجرایی ذیربط و به ویژه رسانه‌ها در بخش تولید محتوا با این موضوع ورود کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان، مهدی زکایی، مدیر گروه جوانی جمعیت و سلامت خانواده دانشگاه علوم پزشکی کردستان در همایش «پیشگیری از سقط جنین و پیامدهای آن در حمایت از خانواده» در کردستان اظهار کرد: سقط جنین از دیدگاه تمام ادیان و سطح جامعه یک عمل ناپسندی است اما برای جلوگیری از این امر راهکارهای مختلفی وجود دارد.
 

وی با اشاره به اینکه در قرارگاه جوانی جمعیتی خارج از مسائل سیاسی و اقتصادی و غیره مسئله سقط جنین را بررسی می‌کنیم، افزود: امروز در بحث اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی در مورد جوان‌‌سازی جمعیت خیلی ضعیف عمل کرده‌ایم.
 

مدیر گروه جوانی جمعیت و سلامت خانواده دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه فرهنگ‌سازی لازم در مورد جوان‌سازی جمعیت در سیستم اداری و سطح جامعه ما هنوز اتفاق نیفتاده است، بیان کرد: در این راستا باید تمام دستگاه‌های اجرایی ذیربط و به ویژه رسانه‌ها در بخش تولید محتوا با این موضوع ورود کنند.
 

وی با اشاره به اینکه هر کشوری کاهش جمعیت پیدا کند به مرور ضعیف شده است، افزود: قانون جوان‌سازی جمعیت یکی از مشکلات اصلی این بخش است.
 

زکایی یادآور شد: در بسیاری از کشورهای جهان سقط جنین را غیرقانونی می‌دانند، اگر بتوانیم از سقط جنین‌های غیرقانونی جلوگیری کنیم، در بحث جوان‌سازی جمعیت و حمایت از خانواده ورود خوبی داشته‌ایم.
 

دکتر شمسی زارع، پریناتولوژیست، وحید یوسفی‌نژاد متخصص پزشکی قانونی، جعفر رضایی، متخصص جنین‌شناسی، مهدی زکایی مدیرگروه جوانی جمعیت و سلامت خانواده و فاروق وفایی مدیر گروه سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی کردستان به ایراد سخنرانی پرداختند.
 

همایش «پیشگیری از سقط جنین و پیامدهای آن در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» در راستای فرهنگ‌سازی در این زمینه به همت دفتر امور بانوان استانداری کردستان امروز، هفتم اسفندماه در سالن پیامبر اعظم استانداری کردستان برگزار شد.

کد خبر 1254938

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha