۲هزار گروه جهادی متقاضی شرکت در پویش ملی درخت یاری/کاشت نهال به یک عرصه جدید برای گروه های جهادی تبدیل شد

یخچالی گفت: در سال های اخیر گروه های جهادی به عرصه محیط زیست و کاشت نهال ورود کرده اند، گفت: امسال دو هزار گروه جهادی برای شرکت در سومین پویش ملی درختکاری ثبت نام کردند که نشان می دهد گروه های جهادی به محیط زیست معطوف شده اند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، «مصطفی یخچالی» در نشست خبری سومین پویش ملی درخت یاری با عنوان «درخت یاری، مردم، لبخند، طبیعت» گفت: پویش درخت یاری سومین سال است که به صورت کاملا مردمی و توسط گروه های جهادی و مجموعه های مردمی در حال برگزاری است.

 

مسئول مرکز حرکت های جهادی و مردمی بنیاد علوی افزود: سومین پویش درخت یاری با استفاده از ظرفیت 260 گروه مردمی و جهادی تخصصی در حوزه کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ۴۸۰ هزار نهال را در 28 استان کشور می کارند.

 

وی خاطرنشان کرد: مرکز حرکت های جهادی و مردمی بنیاد علوی به عنوان بازوی محرومیت زدایی مستضعفین دو وظیفه مهم را بر عهده دارد؛ پیشرفت منطقه ای و توانمندسازی تهیدستان با راهکار استفاده از نیروهای مردمی و جهادگر.

 

یخچالی تصریح کرد: پویش ملی درخت یاری از دو جهت برای بنیاد علوی قابل توجه است و به عنوان یکی از جدی ترین حامیان پویش از آن حمایت می کنیم. پویش ملی درخت یاری در 70 نقطه کشور به صورت ویژه و به عنوان منطقه هدف اجرا می شود و تلاش می کنیم این مناطق را به سمت پیشرفت و آبادانی سوق دهیم.

 

وی با بیان اینکه کاشت و نگهداری درخت به ویژه نهال های مثمر یکی از عرصه های توانمندسازی خانواده های کم بضاعت است، گفت: کاشت نهال های مثمر و میوه دار می تواند به عنوان منبع درآمدی برای خانواده ها باشد و در سال های آینده سرمایه گذاری بلندمدت روی آن انجام شود.

 

یخچالی افزود: با کاشت نهال های مثمر خانواده های کم بضاعت توانمندسازی می شوند و از طرفی ظرفیت های بالقوه مردم بالفعل می شود. 

 

مسئول مرکز حرکت های جهادی و مردمی بنیاد علوی خاطرنشان کرد: در سه سال اخیر موضوع محیط زیست و کاشت نهال به یک عرصه جدید برای گروه های جهادی تبدیل شده است به طوری که امسال دو هزار گروه جهادی برای شرکت در سومین پویش ملی درختکاری ثبت نام کردند و این نشان می دهد که گروه های جهادی به سمت توجه به محیط زیست معطوف شده اند.

 

وی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در خصوص آبادانی و حفظ محیط زیست گفت: موضوع کاشت درخت همه ساله به صورت نمادین انجام می شود اما هیچ وقت دغدغه افراد نبوده است اما امسال شاهد هستیم تعداد زیادی از گروه های جهادی به کاشت درخت ترغیب شده اند و در این عرصه فعالیت می کنند و باید این فعالیت ها را تخصصی کنیم.

 

یخچالی یادآور شد: کاشت نهال های مثمر علاوه بر توانمندسازی خانواده ها می تواند به عنوان منشا و منبع درآمد خانوار استفاده شود و بخشی از هزینه های زندگی آنها را پوشش دهد.

 

وی با اشاره به نقش مردم در کارهای جهادی گفت: رهبر معظم انقلاب فرموده اند هر جا مردم ورود کردند و کار جهادی و انقلابی کردند، آنجا موفق شده اند؛ بنابراین باید بتوانیم عرصه را برای فعالیت جهادی مردم فراهم کنیم و نهضت کاشت یک میلیارد درخت جز با همراهی مردم محقق نمی شود.

 

یخچالی با اشاره به فعالیت های بنیاد علوی در حوزه کارهای نیکوکارانه و حمایتی گفت: کاشت درخت کار بسیار مهمی است که از فرسایش خاک جلوگیری می کند و با کاهش تولید کربن به زیست انسان ها کمک می کند؛ بنابراین ما تلاش می کنیم زمینه ای فراهم کنیم تا هر ایرانی کاشت درخت را به عنوان مسئولیت اجتماعی مورد توجه قرار دهد و کاشت درخت و درخت یاری به یک گفتمان تبدیل شود.

 

وی یادآور شد: در حال حاضر حدود 40 میلیون نهال در کشور تولید می شود که باید تعداد آن را به سالانه 250 میلیون نهال افزایش دهیم.

 

یخچالی خاطرنشان کرد: طی 44 سال حدود یک میلیارد نهال در کشور کاشته شده است اما مهمترین موضوع نگهداری از نهال های کاشته شده و به ثمر رساندن آنها است و باید در این حوزه نیز فعالانه تر عمل کنیم تا مردم بتوانند از مواهب آن بهره مند شوند.

 

کد خبر 1256423

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha