دادگستری مرجع و پناهگاه مردم است

اکبری با اشاره به اینکه دادگستری مرجع و پناهگاه مردم است، گفت: هرگاه مردم حس کردند دادگستری مرجع و پناهگاه آنهاست، دادگستری کار خود را بخوبی انجام داده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان، ستار اکبری _رئیس دادگستری سنندج_در هفتادمین سالروز استقلال کانون وکلای دادگستری و روز وکیل مدافع در هتل شادی سنندج قاظهار کرد: قضاوت و وکالت آنچنان در هم تنیده است که در نقش و جایگاه اهمیت دادگستری باید گفت از خاستگاه اصلی انقلاب مشروطه که در تاریخ مردم مغفول مانده، نارضایتی مردم از دادگستری بود اما به عنوان قاضی اعلام می‌کنم دادگستری هیچ نیازی به بیانیه و معرفی ندارد و کسی هم بهتر از وکیل نمی‌تواند تشخیص دهد که دادگستری در مسیر درست حرکت می‌کند یا خیر.

 

وی اعلام کرد: هرگاه مردم حس کردند دادگستری مرجع و پناهگاه آنهاست دادگستری کار خود را بخوبی انجام داده است.

 

اکبری اعلام کرد: در دنیا، وکلا ودیعه‌ساز هستند و با مطالبه از قضات می‌خواهند ودیعه‌های مختصات با زمان را بوجود آورند.

 

اجرای منصفانه دادرسی نیازمند قاضی و وکیل مستقل است

ابراهیم کیانی _نائب رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای ایران_ نیز در این مراسم، با بیان اینکه نمود وکیل مستقل در دو مبحث صدور و ابطال پروانه وکیل خلاصه می‌شود، افزود: در زمان صدور پروانه کانون وکلای دادگستری باید اظهار نظر کند و زمانی که پروانه دادگستری را ابطال کنند در صلاحیت کانون وکلا است اگر این دو مقوله صدور و ابطال، تحت شعاع قرار بگیرد نباید از استقلال وکیل صحبت کنیم.

 

وی اعلام کرد: در اصل ۳۵ قانون آمده است که همه ما وکلا هم قسم می‌شویم که در زمان صدور و ابطال در اختیار کانون قرار بگیرد و اجازه نمی‌دهیم استقلال کانون وکلا در این دو مقوله نقض شود.

 

کیانی عنوان کرد: اتحاد شرط حفظ بقای استقلال کانون است و وکلا با اتحاد و همدلی کنار هم هستند تا استقلال کانون وکلا نقض شود اما اگر اتحاد تحت شعاع قرار گیرد کار نهاد وکالت تمام است بنابراین باید در سالروز استقلال کانون وکلا با حفظ اتحاد در کنار هم از استقلال نهاد وکالت پاسداری کنیم.

 

وی گفت: هیچ مدیری در سطح کشور از دستورالعملی که ناقص استقلال کانون است، تبعیت نمی‌کند.

 

نائب رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای ایران با بیان اینکه، برخی بدنبال تغییر ماهیت نهاد وکالت هستند، اعلام کرد:    در هفتادمین سالگرد استقلال کانون وکلای دادگستری، برای اجرای دادرسی عادلانه خط قرمز ما استقلال است و از آن پاسداری می‌کنیم.
  

احمد نامداری_رئیس کانون وکلای کردستان_ نیز با اشاره به دغدغه‌های کانون وکلا اظهار کرد: مفهوم استقلال نافی همراهی و همدلی نیست بلکه در تعارض با تخریب است و وکلا شاهد تخریب وسیعی در رسانه ملی به نسبت انجام وظایفمان هستیم که وکلا را افرادی پول دوست می‌دانند و با بینش تنگ نظرانه بر شخصیت وکیل می‌تازند و آنرا بر نمی‌تابند.

 

وی بیان کرد: وکلا در ایران با حس مسئولیت اجتماعی، پیشگامان دفاع از حقوق سیاسی و اجتماعی و مدنی مردم هستند و کانون‌های وکلا در بحث نظارت‌ها که منطبق بر حفظ استقلال وکیل و کانون وکلا باشد، استقبال می‌کند و دخالت و تخریب را که مصداق عینی آن آئین نامه اخیرالتصویب لایحه استقلال است را بر خلاف مصلحت ملت ایران و دفاع شجاعانه وکیل می‌داند و با آن مخالف است.

 

رئیس کانون وکلای کردستان اعلام کرد: دادگاه پناهگاه آزادی‌های عمومی و حمایت‌های قانونی از ستمدیدگان است و وکلا همراهان آنها هستند و استقلال وکیل به دفاع آزادانه از موکل می‌انجامد.

 

نامداری یادآور شد: کانون وکلا باید کار پژوهشی را دنبال کند و ارتباط درست را با آحاد جامعه داشته باشد.

 

وی تصریح کرد: قواعد استقلال‌گرایان وکلا باید در حوزه‌های عمومی به بحث و نظریه گذاشته شود و یک اتحاد نسبی توسط کانون‌ها در مقابل قدرتمندان استقلال ایجاد شود.

کد خبر 1256493

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha