خبرهای خوب سال ۱۴۰۲ برای خانه دار شدن ایثارگران فاقد مسکن

داوطلب، چهار هزار و ۵۰۰ نفر از ایثارگران را فاقد مسکن دانست و با ابراز خرسندی از اینکه گام های خوبی در خصوص خانه دار شدن ایثارگران در کشور برداشته شده است گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تلاش خواهیم کرد تا مشکل مسکن ایثارگران فاقد خانه حل شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، محمدرضا داوطلب - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان - در گفت و گوی ویژه خبری، فرا رسیدن روز بزرگداشت شهدا و سالروز تاسیس بنیاد شهید به فرمان حضرت امام خمینی(ره) را تبریک گفت و با بیان مهمترین برنامه های این نهاد برای ارائه خدمات حمایتی مطلوب تر به جامعه ایثارگری، اظهار کرد: همه گروه های ایثارگران مطالباتی دارند که شامل معوقات بازنشستگی مربوط به شهدای عزیز است که تقریبا مربوط به یک دهه است.

 

وی با ابراز امیدواری از اینکه بخشی از این مطالبات به زودی پرداخت خواهد شد گفت: مدیران کل بنیاد شهید درخواستی از سازمان برنامه بودجه کشور و استان ها داشتند که بقیه این معوقات در آینده نزدیک پرداخت شود تا ایثارگران بتوانند از آن بهره مند شوند.

 

داوطلب با بیان اینکه مطالبات ایثارگران در حوزه های مختلفی که قانون برای آنان مصوب کرده، باقی مانده است افزود: بخش اعظمی از این مطالبات مربوط به پاداش بازنشستگی شهدا است که انتظار داریم با پیگیری های انجام شده سریعا پرداخت شود.

 

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان در خصوص روند اجرای دهک بندی ایثارگران گفت: آمادگی پرداخت تسهیلات به ایثارگران دهک های یک تا سوم را داریم.

 

وی با اشاره به اینکه همچنین پیشنهاد دادیم که ایثارگران را از دهک بندی خارج کنند تا ما بتوانیم آنان را از همه تسهیلات و امتیازات منتفع کنیم، اظهار کرد: بخش و یا تمام حقوق ایثارگران ما صرف درمان و هزینه های اجتناب ناپذیر درمانی می شود.

 

داوطلب تصریح کرد: ایثارگران شاید در دهک پنج و بالاتر از آن هم باشند اما درآمدها و هزینه ها نزدیک به هم است و ما این اعتراض را کردیم تا همه دستگاه های متولی کمک کنند ایثارگران عزیز را از دهک خارج کنند و ما بتوانیم آنان را از همه آنچه که قانونا حقشان است، منتفع کنیم.

 

وی در ادامه در خصوص تبدیل وضعیت ایثارگران نیز گفت: ۲ هزار و ۵۰۰ ایثارگر در دستگاه های اجرایی مشغول و مشمول قانون تبدیل وضعیت ایثارگران بودند که از این تعداد هزار و ۵۱۱ نفر تبدیل وضعیت شدند و ۸۶۷ نفر در حین تبدیل وضعیت ایثارگری قرار دارند.

 

داوطلب اضافه کرد: همچنین در حال پیگیری از دستگاه های اجرایی باقی مانده هستیم تا تبدیل وضعیت های انجام نشده را به نتیجه برسانیم.

 

وی به مشکل استخدام و اشتغال نیز اشاره و خاطر نشان کرد: در استخدام‌ها دچار چالش هستیم و از نماینده عالی دولت و همه دستگاه های اجرایی می خواهیم که در بحث استخدام ها کمک کرده و معضل و مشکل اشتغال را حداقل برای قشر شریف ایثارگران مرتفع کنند.

 

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان با ابراز خرسندی از اینکه گام های خوبی در خصوص خانه دار شدن ایثارگران در کشور برداشته شده است افزود: دو کار همزمان در کشور شروع شده که به طبع امیدواریم در استان هم سریعتر اجرایی شود.

 

وی با بیان اینکه چهار هزار و ۵۰۰نفر از ایثارگران فاقد مسکن هستند اظهار کرد: از ابتدای سال 1402 با پیگیری تفاهم نامه های انجام شده تلاش خواهیم کرد تا مشکل مسکن ایثارگران فاقد خانه را حل کنیم.

 

داوطلب در ادامه تصریح کرد: با توجه به اینکه بیش از 35 سال از پایان جنگ تحمیلی می‌گذرد، شاهد افزایش سن والدین و همسران شهدا و جانبازان هستیم و توجه به حوزه درمان حساسیت بیشتری را می طلبد.

 

وی اذعان کرد: ما در بخش درمان با کلیه بیمارستان ها، داروخانه ها، مراکز درمانی و درمانگاه های سپاه گیلان طرف قرارداد هستیم ولی باز بخشی از هزینه های درمانی را خانواده ها می پردازند که بخشی را پرداخت کرده و امیدواریم در بازده زمانی سه تا چهار ماه بخش دیگرش را پرداخت کنیم.

 

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان اضافه کرد: در بخش توانبخشی ۲۸ مرکز در کشور این بخش را دارند که متاسفانه استان فاقد این مرکز است که در نشست با سازمان های تابعه بنیاد مکانی برای این منظور تعبیه شده که با موانع و مشکلاتی مواجه هستیم ولی با رفع آن، افتتاح اولین خانه ایثار و یک مجتمع فرهنگی، ورزشی، توانبخشی را برای بهره بردن ایثارگران، تا پایان سال ۱۴۰۳ خواهیم داشت.

 

داوطلب اظهار کرد: با توسعه خدمات الکترونیکی و خدمات غیرحضوری، یکصد فعالیت در سامانه الکترونیکی خدمات الکترونیکی به جامعه هدف در حال ارائه است و قرار است در سال ۱۴۰۲ با شعار «نمی آید اما پاسخ می گیرد» ۱۳۷ فعالیت از درگاه الکترونیکی و سامانه برخط به خانواده ایثارگر ارائه شود.

 

وی با اشاره به مشکل کسانی که در دوران دفاع مقدس دچار جراحت های جسمی و روحی هستند اما پرونده ای ندارند، گفت: کسانی که فاقد هر نوع مدارک بالینی هستند اما حضور در جبهه بالای ۶ ماه به صورت داوطلبانه و بسیجی داشته باشند می توانند به ایثارگران سپاه یا ارتش مراجعه و مدارک لازم را فراهم کنند.

 

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان شعار روز بزرگداشت شهدای امسال را «همپای جانبازان به پای عهد و پیمان تا پای جان هستیم در راه شهیدان » عنوان کرد و در خصوص برنامه های ترویج فرهنگ و ایثار و شهادت گفت: امسال برای  ساخت مستند و تله فیلم قرادادهایی با صدا و سیما داریم و شورای استانی با عنوان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با تالیف و نشر کتب دفاع مقدس، دانشنامه دفاع مقدس و کتاب های که مربوط به دفاع مقدس باشد، فعالیت دارند.

 

داوطلب خاطر نشان کرد: با برگزاری یادواره شهدا در سراسر استان، با استفاده از فاکتورهای اجتماعی، فرهنگی و هنری امیدواریم گامی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برداشته باشیم.

 

وی با بیان اینکه به دلیل شرایط اقلیمی استان گلزارهای شهدا هر ۱۵ سال نیاز به مرمت و بازسازی دارند خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه ۱۳۰۱ گلزار شهدا با ۷ هزار و ۶۰۲ مزار در کل استان گیلان داریم، ۲  گلزار شهدا ترمیم و بهسازی نشده که به زودی این امر انجام خواهد شد.

 

وی همچنین با قدردانی از جامعه پزشکی و پرستاری استان در ایام کرونا و پس از آن گفت: ۳۰ پرونده شهید عرصه سلامت در حین احراز است که ۱۶ پرونده تایید شده و ۴ پرونده در حال  اقدام است و باقی نیز در حال انجام می باشد.

کد خبر 1257325

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha