به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، امیر رجبی امروز (23 اسفندماه) در جلسه شورای هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل گفت: فعالیت های ارگان های مختلف در مساجد موجب پراکندگی ظرفیت های این مرکز مهم معنوی شده است و باید در این خصوص اصلاح رویه اتفاق بیافتد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل تصریح کرد: اصلاح رویه و هم افزایی دستگاه های متولی در مساجد می تواند به توانمند شدن نقشه راه فعالیت های فرهنگی در مساجد منجر شود.
وی با بیان این مطلب که مساجد قلب تپنده محله است و فعالیت های فرهنگی موجب ارتقا سطح اجتماعی در محلات می شود، اذعان داشت: فعالان کانون های مساجد دغدغه مندانه فعالیت های فرهنگی در مساجد را پیگیری می کنند و بدون چشمداشت توانسته اند این برنامه ها را به صورت جهادی به پیش ببرند.
رجبی با اشاره به اینکه تلاش خواهیم کرد از محل تبصره 14 حمایت های مالی از کانون های مساجد صورت گیرد، افزود: این روحیه جهادی در بین کارکنان نیز مشاهده می شود و شاهد فعالیت های چشمگیر در برنامه های فرهنگی و اجتماعی هستیم.
طرح 2020 را طبق تفاهم نامه همکاری وزارت کشور و کانون های مساجد در سال آینده اجرایی خواهیم کرد
در ادامه این جلسه، مصطفی آمون با یادآوری این مطلب که طرح 2020 را طبق تفاهم نامه همکاری وزارت کشور و کانون های مساجد در سال آینده اجرایی خواهیم کرد، ادامه داد: طبق این طرح در محلات کمتر برخوردار با ایجاد کانون تلاش خواهیم کرد آسیب های اجتماعی و فرهنگی را در این محلات به کمک بچه های مسجد مرتفع کنیم.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل عنوان کرد: مهمترین اولویت کانون های مساجد تربیت و رشد نیروهای متعهد، انقلابی و کارآمد در حوزه های مختلف فرهنگی، اجتماعی و هنری با حضور نوجوانان و جوانان است.
این مقام مسئول اظهار داشت: هم اکنون حدود 600 کانون فرهنگی هنری در سطح مساجد استان اردبیل فعال هستند که از این تعداد 40 درصد در مناطق شهری و 60 درصد در مناطق روستایی قرار داد و حتی برخی از این کانون های در نزدیکترین نقاط مرزی فعالیت های مختلف فرهنگی و اجتماعی را انجام می دهند.
آمون افزود: اجرای طرح رویش بچه های مسجد احسان، تشکیل گروه های سرود، توزیع کتاب در بین کتابخانه های مساجد، برپایی برنامه های مناسبتی، اجرای طرح آلاء، برگزاری مسابقات فرهنگی و کتابخوانی، برپایی پویش های مختلف در مناسبت های ملی و مذهبی، اجرای طرح سفیران اجتماعی به صورت پایلوت با همکاری وزارت کشور در شهرستان پارس آباد، تشکیل کارگروه ورزش با هدف جذب نوجوانان و جوانان به ورزش های گروهی، برگزاری سلسله جلسات جهاد تبیین به صورت تخصصی، برگزاری مجالس و محافل انس با قرآن کریم و مسابقه قرآنی «مدهامتان»، اجرای برنامه های مختلف خانواده و سبک زندگی، برگزاری برنامه های هنر و رسانه، برپایی تریبون های آزاد در محلات، تولید محتوایی نماهنگ و سرود فقط گوشه ای از برنامه ها به صورت تیتروار هست که به همت بچه های مساجد اجرایی شده است.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان خاطر نشان کرد: امیدواریم با حمایت های مالی و معنوی دستگاه های اجرایی بتوانیم در سال جدید نیز این فعالیت های فرهنگی را ادامه دهیم.
نظر شما