انتشار ویژه نامه «نمازجمعه خونین» در سالروز انفجار بمب در نمازجمعه تهران توسط منافقین

ویژه نامه الکترونیکی «نمازجمعه خونین» در سالروز انفجار بمب در نمازجمعه تهران توسط منافقین و شهادت تعداد زیادی از نمازگزاران منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، ویژه نامه الکترونیکی «نمازجمعه خونین» به همت بنیاد هابیلیان در سالروز انفجار بمب در نمازجمعه تهران توسط منافقین و شهادت تعداد زیادی از نمازگزاران منتشر شد.

 

بنابراین گزارش، «بازخوانی فاجعه»؛ «فیلم ها و مستندهای مربوط به حادثه تروریستی انفجار در نمازجمعه تهران»؛ «سرگذشت پژوهی شهدای واقعه»؛ «کتاب شهدای جمعه»؛ «روایت شاهدان عینی» و «پوسترهای نمایشگاهی حماسه جمعه» از بحش های این ویژه نامه الکترونیکی است.

 

در بخشی از این ویژه نامه آمده است:

در زمانی که رژیم بعث، مردم را از رفتن به نماز جمعه بر حذر می‌‏داشت و به بمباران و موشک باران نماز جمعه تهدید می‌‏کرد، منافقان نیز بیکار ننشسته و با یک طرح از قبل تعیین شده و هماهنگ با رژیم عراق، نماز جمعه تهران را در ۲۴ اسفند ۶۳ به خاک و خون کشیدند. در این جنایت ۱۴ نفر شهید و ۸۸ نفر مجروح شدند. مقام معظم رهبری حضرت آیت‏ الله خامنه‏‌ای که در آن زمان در مقام ریاست جمهوری و امامت جمعه تهران در حال ایراد خطبه‏‌های نماز بودند، پس از انفجار بمب، با صلابت و بدون هیچ گونه تزلزلی به خطبه‏‌هایش ادامه دادند و این امر موجب تقویت روحیه ضداستکباری نمازگزاران و امت شهید پرور ایران گردید.
 
 
روزنامه کیهان در ۲۵/۱۲/۶۳ نوشت: بر اثر انفجار یک بمب دستی در محل برگزاری نماز جمعه تهران که در ساعت 12:29 دقیقه روز گذشته صورت گرفت، چند تن از نمازگزاران شهید و مجروح شدند. رژیم عراق که قبلاً اصابت موشک‌های دور برد ایران به شهرهای کرکوک و بغداد را انفجار بمب توصیف کرده بود، در یک هماهنگی ناموفق با عوامل ضد انقلاب داخلی، قصد داشت به هنگام انفجار بمب در صفوف نمازگزاران تهران در دانشگاه تهران، هواپیمایش را در ارتفاع بالا به حریم هوایی تهران اعزام داشته و ادعا کند که صدای انفجار، ناشی از بمباران تهران بوده است؛ اما با تاخیر ورود هواپیمای عراقی به آسمان تهران و انفجار بمب، نیم ساعت قبل از آمدن هواپیما‌ها، این توطئه تبلیغاتی با شکست مواجه شد و هواپیماهای عراقی نیز با آتش به موقع و قدرتمند پدافند هوایی متواری شدند.
 
 
در این واقعه عده‌ای مجروح و عده‌ای به شهادت رسیدند. سید محمد شاه مرادی، سید مجید محمدی، لطفعلی عرفانی، ابراهیم سیاهی عروجی، سید مهدی رضوی نیا، محمد حاجی هاشمی، رجبعلی تلکانی، پرویز شعبانی، عباس رایگان، ذکریا فرجی بیگی، مهدی ابراهیمی، محمد غفاری، حاج مجتبی توانگر دهقان، علی احمد‌پور فیروز آبادی و محسن ظهیری از جمله شهدا بودند. مجروحان واقعه نیز به بیمارستان‌های مصطفی خمینی، فیروزگر، سمیه، سینا، امام خمینی و دکتر شریعتی منتقل شدند.
 
 

برای مشاهده این ویژه نامه اینجا کلیک کنید.

کد خبر 1257940

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha