حجت الاسلام سیادت: در توافق با عربستان هیچ امتیازی نداده ایم

امام جمعه پاتاوه به پیام های جهانی توافق ایران و عربستان گریزی زد و گفت: در این توافق هیچ امتیازی نداده ایم و به حول و قوه الهی پیروزی همه جانبه را رقم خواهیم زد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، حجت الاسلام والمسلمین «سیدرحمت الله سیادت» ظهر امروز ( ۲۶ اسفند ماه) در خطبه های نماز جمعه شهر پاتاوه، ضمن توصیه خود و نمازگزاران به رعایت تقوای الهی، به موضوع تقوا و آماده شده میهمانی خدا به سخنی از محدث شیخ حر عاملی که عبدالسلام ابن صالح هروی نقل کرده اشاره و اظهار کرد: در آخرین جمعه ماه شعبان خدمت حضرت امام رضا (ع) رسیدم به من فرمودند «ای ابو صلت، بیشتر ماه شعبان گذشته است و این آخرین جمعه از آن است، و آنچه از آن مانده کوتاهی هایت در آنچه گذشته جبران کن، اغتنام فرصت باقی مانده شعبان، جبران کوتاهی‌ها، اهتمام به امور مفید و ترک امور بیهودهه، زیاد دعا خواندن، استغفار زیاد، تلاوت قرآن بسیار، توبه از گناهان برای ورودی پاکیزه به ماه خدا، ادای امانت، کینه زدایی از دل، ترک گناه، رعایت تقوا اتق الله، توکل به خدا در همه امور ظاهری و باطنی، گفتن ذکر مخصوص «خدایا اگر ما را در آنچه از شعبان گذشته است، نیامرزیده ای پس ما را در باقی مانده آن ببخشای». امید به رحمت و مغفرت الهی و ذکر صلوات را زیاد تکرار کنید».

 

امام جمعه پاتاوه تقوا را حکمت روزه بیان کرد و از قول رب الجلیل، افزود: «غایت روزه رسیدن به هر تقوا است».

 

وی ادامه داد: خداوند متعال در سوره بقره آیه «۱۸۳ »می فرماید:«روزه بر شما نوشته شده واجب شده، همان طوری که بر اقوام گذشته هم واجب بوده، شاید تقوا پیشه کنید».

 

حجت الاسلام سیادت گفت:در آخرین جمعه ماه شعبان وقتی پیامبر اسلام (ص) از فضائل ماه رمضان می فرمود، حضرت علی (ع) بلند شد از پیامبر اجازه گرفت و از آن حضرت سوال فرمود: «افضل اعمال در ماه رمضان چیست ؟ پیامبر اسلام (ص) فرمودند: ترک گناه و رعایت تقوای الهی است» .

 

خطیب جمعه پاتاوه در خطبه سیاسی نماز به ۲۹ اسفند ماه، سالروز ملی شدن صنعت نفت ایران به سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره و بیان داشت: «اقتصاد مقاومتی، الزاماتی دارد، مردمی کردن اقتصاد، جزو الزامات اقتصاد مقاومتی است، کاهش وابستگی به نفت یکی دیگر از الزامات اقتصاد مقاومتی است. این وابستگی، میراث شوم صدساله ما است. اگر بتوانیم از همین فرصت که امروز وجود دارد استفاده کنیم و تلاش کنیم نفت را با فعالیت‌های اقتصادی درآمدزا جایگزین کنم، بزرگترین حرکت مهم را در زمینه اقتصاد انجام داده ایم. کاهش وابستگی به نفت ضروری است».

 

وی در بخش دوم خطبه به پیام های جهانی توافق ایران و عربستان گریزی زد و گفت: توافق ایران و عربستان با وساطت چین حادثه مهم سیاسی بود که در روزهای پایانی سال اتفاق افتاد و جمهوری اسلامی ایران در شرایطی پای این توافق آمد که جنگ رسانه های جهانی و اغتشاشات ادراکی و سیاسی چند ماهه را با پیروزی پشت سر گذاشته، حضور بی نظیر مردم را در ۲۲ بهمن متفاوت ۱۴۰۱ را رقم زده و پس از اوج گیری اغتشاشات ارزی در بازار نیز تا حدود زیادی سرعت آن را گرفته است، شکست های مکرر آمریکا و حامیان آنها در منطقه علیه مقاومت نیز به عینه قابل مشاهده است.

 

حجت الاسلام سیادت با اشاره به اینکه ایران در بازدارندگی دفاعی به حضور در پیمان های بین المللی جایگاه کم نظیری پیدا کرده است، ادامه داد: از سوی دیگر ثبات منطقه‌ای و کاهش تنش با همسایگان نیز تا حدود زیادی به این آرامش کمک خواهد کرد.

 

امام جمعه پاتاوه با اشاره به اینکه عربستان وضعیت نابسامان و اوضاع خوبی ندارد، افزود: این کشور علیرغم هزینه های هنگفت چند صد میلیارد دلاری در منطقه و کشورهای هدف، کامیاب بوده و نه در داخل کشور به خاطر اوج گیری اختلافات داخلی شرایط مناسبی دارد و نتوانسته مشکل راهبردی خود، یعنی جنگ یمن را به نحو مطلوب خود خاتمه ببخشد، لذا مجبور به مذاکره و توافق است.

 

وی این رویداد و توافق مهم را برای نظام و یک پیروزی سیاسی بزرگ برای دولت فعلی دانست و اظهار کرد: در این توافق هیچ امتیازی نداده ایم، در صورتی که در دولت های گذشته با التماس و ذلت نتوانستند با آنها توافق کنند!! به حول و قوه الهی پیروزی همه جانبه را رقم خواهیم زد.

 

حجت الاسلام سیادت به آغاز سال جدید «۱۴۰۲» بهار طبیعت و با تبریک حلول ماه مبارک رمضان، گفت: ماه رمضان، بهار قرآن، معنویت و بهار فطرت است و شرف تقارن زمانی بهار رمضان المبارک را باید مصداقی از مصادیق این بیان شریف قرآن بدانیم «نور علی نور».

 

امام جمعه پاتاوه به سوره نور آیه «۳۵» از منظر قرآن و روایات اشاره و یادآور شد: «هر دو مدرسه و مکتب توحید و معرفت اند و هرکسی دل و جان خود را در حال و هوای این دو بهار قرار دهد از فیوضات آن بهره مند خواهد شد».

 

وی از قول معصوم (ع) با رویکرد مساجد، گفت: « هر چیزی بهاری دارد و بهار قرآن، ماه رمضان است»، لذا برای استفاده بهینه از این تقارن، با تاکید بر ملاحظه نقش محوری مساجد با رویکرد جهاد تبیین و امیدبخشی با راه‌اندازی پویش (شهر ما روزه دار است) به اطلاع رسانی آن از طریق نصب تابلوهای تبلیغاتی در مراکز اقامتی، پذیرایی و مبادی ورودی شهرها و استان های کشور اقدام شود.

کد خبر 1258093

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha