افسانه قاسمی ،در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کرمانشاه، با اشاره به برگزاری جشن شکرگزاری حافظان قرآن موسسه میراث ماندگار شعبه هرسین درجوار شهدای گمنام (تپه نورالشهداء)،گفت: در سوره مبارکه آل عمران آیه ۱۶۹ آمده وَلا تَحسَبَنَّ الَّذينَ قُتِلوا في سَبيلِ اللَّهِ أَمواتًا ۚ بَل أَحياءٌ عِندَ رَبِّهِم يُرزَقونَ﴿۱۶۹﴾ (ای پیامبر!) هرگز گمان مبر کسانی که در راه خدا کشته شدند، مردگانند! بلکه آنان زندهاند، و نزد پروردگارشان روزی داده میشوند) این حال شهدای ما است که همیشه ناظر کارهای ما هستند.
مدیر موسسه قرآنی میراث ماندگار شهرستان هرسین، افزود : حفظ و تلاوت قرآن زمانی نتیجه می دهد که عامل به فرامین قرآن باشیم، لذا در راس همه ی تلاوت ها باید اخلاق قرآنی باشد.
وی با اشاره به هدف موسسه قرآنی میراث ماندگار، خاطر نشان کرد: آموزش هاي عمومي و تخصصي قرآن، برگزاري دوره هاي طرح تربيت حافظان و قاريان ، برگزاري دوره هاي تربيت مربي و داور قرآن، برگزاري محافل قرآن و مساعدت در برگزاري مسابقات سراسري قرآن كريم را برخي از اهداف اين موسسه عنوان کرد.
قاسمی تصریح کرد: این مراسم با شکوه با حضور امام جمعه شهرستان ومسئولان سپاه وآموزش وپرورش وخانواده قرآن آموزان برگزار و در حاشیه آن دعای توسل با مداحی قاسمی در محضر شهداء وبا حضورحافظان کلام الله به ویژه کودکان پاک ومعصوم که حال معنوی عجیبی داشت برگزار شده است.
مدیر موسسه قرآنی میراث ماندگار شهرستان هرسین، اظهار کرد :معمولا در موسسه قرآنی میراث ماندگار هرسین از ابتدا رسم براین بوده بعد از پایان هرجزء شکر این توفیق رو به جا آورد و در پایان ترم که همزمان چندین نفر با هم حافظ جزء می شودند جشن کلی می گیریم تا هم شکرگزاری بجا آوریم وهم با تشویق قرآن آموزان وسایر مهمانان انگیزه بهتری برای ادامه این راه ایجاد شود.
وی گفت:بعد از پرسش از محفوظات قرآن آموزان با هدایای نقدی که با همکاری امام جمعه وسایر مسئولان حاضر در برنامه تهیه شده بود تقدیر و کل حافظان حاضر با شاخه ی گل تقدیر کردند.
قاسمی با بیان اینکه حضور کودکان حافظ زیبایی مراسم را دوچندان کرده بود، تصریح کرد: در فضای کنونی جامعه که تمام تلاش دشمنان برای دورکردن نوجوانان وجوانان از اعتقادات وقرآن واهل بیت علیهمالسلام است،انصافا باید قدر این فرشتهها ی رابدانیم وباتشویق وترغیب آنها انگیزه بیشتری برایشان ایجاد کنیم.
مدیر موسسه قرآنی میراث ماندگار در هرسین ،اظهار کرد: پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) میفرمایند: «العلم فی الصغر کالنقش فی الحجر»؛ [۱] آنچه در کودکی به حافظه سپرده میشود، مانند نقشی است که بر سنگ حک میشود، که هیچگاه محو نخواهد شد لذا دورة کودکی بهترین و مناسبترین سن برای یادگیری و تأثیرپذیری است، انس با قرآن کریم، یادگیری و رفتار طبق آموزههای آن نیز باید از سنین کودکی آموزش داده شود.
نظر شما