محمود مهتدی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد خاطرات خود از انقلاب اسلامی گفت: انقلاب اسلامی که به پیروزی رسید جوانان هر محلهای امنیت آن منطقه را تأمین میکردند. تأمین امنیت به دست این جوانان بود که با عنوان کمیته به فعالیت میپرداختند و تا زمانی که امام(ره) در قید حیات بود این کمیتهها به فعالیت خود ادامه دادند و جالب است که بدانید در طول جنگ امنیت زیادی توسط این کمیتهها تأمین شد.
دیپلمات سابق ایران با اشاره به ویژگیهای مدیریت در کشور اظهار داشت: سه ویژگی برای مدیریت یک کشور مهم است؛ ابتدا امنیت دوم اقتصاد سوم ایمان انقلابی و سیاستهای آن بود اما رأس همه چیز امنیت قرار داشت و باید بگوییم که جمهوری اسلامی یک فتوا نبوده بلکه یک حکم است که توسط یک مرجع بزرگ عنوان شد و به عنوان حکم شرعی محسوب میشود.
مهتدی خاطر نشان کرد: جنگ در سال ۵۹ شروع شد و بنی صدر معتقد بود که ما نمیتوانیم جنگ را ادامه دهیم و ارتش از هم پاشیده است اما در این زمان سپاه و بسیج ایجاد شد و افرادی به میدان آمدند که طبق آیه قرآن یسدون ان سبیل الله محسوب میشوند.
وی تأکید کرد: جنگی به آن سختی را بسیج پیش برد و کار به جایی رسید که ما وارد خاک عراق شدیم و پیروزی پشت پیروزی از پی هم کسب کردیم و افرادی که دانشجو و یا دانشآموز و کاسب و بقال بودند شدند کارآزموده جنگ و طراحیهایی را در جنگ و عملیاتها ارایه میکردند که استراتژیستهای بزرگ دنیا در مقابل آن عاجز بودند.
مهتدی افزود: دشمن ما فقط صدام نبود بلکه آمریکاییها، روسها، اسراییلیها و اروپاییها همه در مقابل ما قرار داشتند و محال بود این جنگ را بتوان با تخصص نظامی پیروز شد زیرا تخصصهای نظامی مقابل ما بسیار بالا بود و از ادوات بسیار پیشرفته برخوردار بودند، ادواتی که ما آن را نداشتیم و ما با کمبود شدید تسلیحات نظامی مواجه بودیم و حتی در مواجهه با جنگ به رزمندگان توصیه میشد که گلوله و توپ کم است و حتماً در شلیک آن صرفهجویی کنید و گاهی یک عملیات بزرگ با سه آر پی جی هدایت میشد اما تمام این کمبودها را مدیریتی خاص جبران میکرد که تحت تدبیر امام (ره) بود که به مردم اجازه میداد از هر سطح و هر جایگاهی وارد جنگ شوند.
نظر شما