مهار تورم و رشد تولید در گرو توسعه محصولات دانش بنیان است

خیریانپور گفت: سال گذشته از مازندران، ۴۱ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی ثبت سامانه وزارت دارایی شد، امسال هم برای تحقق شعار سال نیازمند توسعه محصولات دانش بنیان هستیم، واحدهای صنعتی تولیدی می توانند دو یا سه شیفت کار کنند باید برنامه ریزی شود.

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان مازندران، حسن خیریانپور-معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران- امروز(۵فروردین) در جلسه تحقق شعار سال که در سالن شماره یک استانداری برگزار شد، ضمن تبریک تقارن بهار قرآن و طبیعت، اظهار کرد: همگام با بهار شکوفایی باید در روند کارمان برجسته باشد.

 

وی افزود: امسال مقام معظم رهبری شعار سال را (مهار تورم و رشد تولید) اعلام کردند، خوشبختانه در سال گذشته شعار تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین در مازندران محقق شد، در سه حوزه تولید، محصولات دانش‌بنیان و اشتغال آفرینی حدود ۱۱۵ درصد از سهمیه تعیین شده کشور محقق شد.

 

خیریانپور ادامه داد: مهار تورم و رشد تولید دو مقوله ای است که امسال دستگاه‌های اجرایی باید بر روی آن متمرکز شوند، تورم‌زایی باید با کاهش عمومی قیمت کالاها و خدمات همراه باشد، همچنین باید با رشد اشتغال و رونق بازار همراه شود.

 

معاون امور اقتصادی استاندار مازندران گفت: در بحث تورم اولا باید در سطح ملی تدابیری اتخاذ شود و همچنین یک سری اقدامات در برش شهرستانی انجام شود، برای ساختار نظام پولی و مالی و عرضه و تقاضا باید تصمیمی در سطح ملی اتخاذ شود.

 

این مسئول خواستار بررسی مستمر تورم نقطه به نقطه شد و با اشاره به پیشنهاداتی برای مهار تورم به استاندار، اضافه کرد: نظارت بر قیمت کالا و خدمات در سطح استان، فعال‌سازی کارگروه تنظیم بازار استان و کارگروه اقدام مشترک، تشکیل کمیته درون‌دستگاهی توسط دستگاه‌های اجرایی مرتبط ویژه مهار تورم در سطح شهرستان و استان، تهیه و تدوین مستمر گزارش تورم در سطح استان، فعالسازی دیپلماسی اقتصادی، تشکیل کمیته درون‌دستگاهی در حوزه حمل و نقل دریایی، ریلی و هوایی کالاها و خدمات از جمله این پیشنهادات است.

 

وی ادامه داد: در حوزه رشد تولید پیشنهادم تمرکز ویژه مجدد است، باید در بحث احیای واحدهای راکد متمرکز شویم، در سال گذشته ۱۹۲ واحد تملیکی بانکی در استان داشتیم که ۱۳۵ واحد آن از تملک خارج شد، اما برخی از آنها هنوز احیا نشدند که باید روی آن تمرکز کنیم؛ واحدهای متعددی که بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند داریم که باید فعال شوند.

 

خیریانپور گفت: سال گذشته ۵۰ هکتار از زمین‌های شهرک های صنعتی و نواحی را آزادسازی کردیم امسال هم درخواستمان این است که مابقی زمین‌ها آزاد شود، واحدهایی که موافقت های اصولی گرفتند اقدامی انجام ندادند شناسایی شوند.

 

معاون امور اقتصادی استاندار مازندران تاکید کرد: تمرکز بر روی سرمایه گذاری های بزرگ بالای ۵ میلیارد مهم است، در سال گذشته از مازندران، ۴۱ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی ثبت سامانه وزارت دارایی شد، نیازمند توسعه محصولات دانش بنیان هستیم، برخی واحدهای صنعتی تولیدی داریم که میتوانند در دو یا سه شیفت کاری فعالیت کنند باید برایشان برنامه ریزی شود.

 

این مسئول در پایان خواستار فعالسازی کارگروه اقتصادی و سرمایه گذاری، فعالسازی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، فعالسازی کارگروه افزایش طرفیت تولید و فعال سازی کارگروه سرمایه‌گذاری خارجی و فعالسازی کارگروه شورای معادن استان شد و اذعان کرد: پنجره واحد و درگاه صدور مجوزها و همینطور دبیرخانه شهرستانی و استانی باید فرصت‌های سرمایه‌گذاری را پیگیری کنند.

کد خبر 1258913

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha