به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان مازندران، سرهنگ عسگر مجیدی- معاون هماهنگ کننده و مسئول ستادراهیان نور سپاه کربلا- امروز(۸فروردین) در قرارگاه رسانه ای سردار شهید مدافع حرم حاج رحیم کابلی بابیان اینکه راهیان نور همانند سایر برنامه هایی که سپاه باید برای خدمت به مردم بستر سازی می کرد نیز با عنایت خداوند متعال در بازه زمانی بهمن ماه سال گذشته تا دوم فروردین ماه امسال به درستی انجام شد، اظهار کرد: دوبازه اعزام دانش آموزی از چهارم بهمن ماه سال گذشته داشتیم که هزار و ۷۰۰نفر از دانش آموزان دختر به مناطق عملیاتی جنوب اعزام شدند.
وی با بیان اینکه از ۳۰بهمن ماه سال گذشته هزار و ۵۰۰دانش آموز پسر نیز به راهیان نور اعزام شدند، افزود: در مجموع سه هزار و ۲۰۰دانش آموز دختر و پسر از استان مازندران سرزمین ۱۰هزار و ۴۰۰شهید گلگون کفن به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.
مجیدی بابیان اینکه سه هزار و ۵۰۰نفر اعزام دانشجویان خواهر و برادر را با همت مراکز آموزش عالی و روسای دانشگاه های استان از سوی بسیج دانشجویی سپاه کربلا شاهد بودیم، یادآورشد: به جهت تقارن ماه رمضان و نوروز از ۱۵اسفند ماه سال گذشته نیز بحث اعزام بسیج مساجد و محلات آغاز شد که ۱۰هزار و ۸۰نفر به راهیان نور اعزام شدند.
وی با بیان اینکه اعزامها به دو شکل اتوبوسی و جمعی و همچنین عزیمت توسط خود مردم (خودروی شخصی) صورت گرفت، افزود: تلاش شد همچون عتبات عالیات و حضور در پیاده روی اربعین حسینی، خود مردم با وسیله نقلیه شخصی با حضور در جنوب کشور از مناطق جنگی و عملیاتی بازید کنند.
مجیدی با بیان اینکه ۹۴۰نفر اعزام خانوادگی با خودروهای شخصی را در راهیان نور شاهد بودیم، گفت: این خانواده ها در اردوگاه های شهید مدافع حرم محمد بلباسی و شهید جعفرزاده اندیمشک از تغذیه و اسکان رایگان بهره مند شدند.
وی با بیان اینکه زائرین شهدا اعزامی از مازندران از یادمان های عملیات های فتح المبین، فکه،طلاییه، هویزه، نهر خین، علقمه، شلمچه و اروند بازدید بعمل آوردند، اضافه کرد: همچنین دانش آموزان و دانشجویان غیر از یادمان های یاد شده در پارک موزه دفاع مقدس تهران و سد کرخه بعنوان راهیان پیشرفت حضور یافتند.
مجیدی با اشاره به اینکه راویان و طلاب نیز روایتگری دفاع مقدس را در اردوگاه ها برای زائرین شهدا داشتند، افزود: برنامه تحویل سال نو در هفت تپه و سایر اردوگاه ها برگزار شد.
وی با بیان اینکه در مجموع ۱۷هزار و ۷۲۰نفر از مازندرانی ها در قالب ۲۳۰کاروان اتوبوسی به اردوهای راهیان نور اعزام شدند، یادآورشد: علاوه بر ۱۲۰نفر از خادمین شهدا، ۲۳۰روحانی و ۲۳۰راوی نیز در این اردوها زائرین شهدا را همراهی کردند.
مجیدی با بیان اینکه علی رقم توطئه افکنی دشمنان انقلاب اسلامی برای فاصله انداختن بین نسل نو با ارزش های دینی و انقلابی، حضور نوجوانان و جوانان به ویژه دهه هشتادی ها در اردوهای راهیان نور امسال چشمگیر بوده است، گفت: جهاد تبیین و جهاد امید آفرینی نیز مورد توجه راویان و روحانیون همراه کاروان های زائرین شهدا بوده است.
وی در ادامه سخنانش با بیان اینکه منطقه هفت تپه محلی برای احیا و آموزش و پشتیبانی و حفظ آمادگی رزمندگان لشکر ۲۵کربلا بود و آشنای دیرین همه رزمندگان مازندرانی و دیگر رزمندگان استان های شمالی کشور نظیر گیلان و گلستان است، ادامه داد: اردوگاه هفت تپه که یادمان طلایه داران مازندرانی دوران دفاع مقدس است در زمان جنگ تحمیلی بارها و بارها مورد تهاجم نیروهای بعثی عراق قرار گرفت که ۱۲۰شهید از استان مازندران در هفت تپه تقدیم انقلاب اسلامی شد.
مجیدی با بیان اینکه هفت تپه، قدمگاه شهدای استان های شمالی گیلان، گلستان و مازندران است و گام های موثر برای احیای این یادمان برداشته شد اردوگاه شهید شیرسوار نیز در هفت تپه در دست احداث است، افزود: عمده رزمندگان تمرین حضور در عملیات اروند را در هفت تپه انجام می دادند و باید هفت تپه اردوگاه یادمان شود تا زائرین شهدا بتوانند روایتگری صحیح از هفت تپه و رشادت ها و ایثارگری های مازندرانی ها را دراین منطقه عملیاتی شاهد باشند.
وی در خاتمه به فعالیت قرارگاه رسانه ای شهید مدافع حرم حاج رحیم کابلی که به ابتکار معاونت روابط عمومی و تبلیغات سپاه کربلا مازندران در سال های اخیر با حضور در یادمان های عملیاتی جنوب کشور لحظات ناب حضور مازندرانی ها در راهیان نور را با همکاری اصحاب خبر و رسانه استان برای دیگر هم استانی ها تصویر می کننداشاره کرد و گفت: به همت این قرارگاه راهیان نور امسال ۱۸ مستند تهیه و از صدا و سیمای مرکز استان پخش شده است.
نظر شما