۳۰ اثر به دبیرخانه جشنواره آیین های سنتی ترک زبانان در زنجان ارسال شده است

حسنی از اجرای جشنواره آیین های سنتی ترک زبانان در اواسط اردیبهشت ماه امسال به میزبانی استان زنجان خبر داد و گفت: ۳۰ اثر به دبیرخانه این جشنواره در استان ارسال شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، امراله حسنی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان امروز در جلسه بررسی برنامه های عملیاتی نقشه مهندسی فرهنگی برش استانی، به برگزاری جشنواره مد و لباس در سال جاری اشاره کرد و گفت: لازم است تا تولیدکنندگان مد و لباس در استان زنجان شناسایی شوند.

 

وی همچنین از برگزاری جشنواره آیین های سنتی ترک زبانان در اواسط اردیبهشت ماه سال جاری خبر داد و گفت: تاکنون 30 اثر از کشور به دبیرخانه این جشنواره در استان زنجان ارسال شده است و ما به غیر از استان های ترک زبان از استان های شیراز و خراسان شمالی نیز آثاری دریافت کردیم.

 

حسنی با اشاره به اینکه داوری آثار انجام شده است و مقرر گردیده برنامه منسجمی در استان اجرا شود، افزود: اقدامات اولیه اسکان میهمانان این برنامه انجام شده است. این طرح در شورای برنامه ریزی استان مطرح شده و مورد تصویب قرار گرفته است همچنین این طرح در برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی کشور نیز گنجانده شده است و امیدواریم این رویداد کشوری به خوبی در استان اجرا شود.

 

وی اضافه کرد: حضورگروه هایی از شهرستان های تابعه در استان مورد تاکید است و امیدواریم بتوانیم از ظرفیت شهرستان ها نیز در اجرای این رویداد مهم استفاده کنیم.

 

حسنی به جشنواره بین المللی پانتومیم در اواسط تیرماه به میزبانی استان زنجان اشاره کرد و یادآور شد: سال گذشته جشنواره به صورت ملی در استان اجرا شد چرا که تاکنون اقدام حرفه ای در این حوزه انجام نشده بود و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی از این جشنواره حمایت کرد.

 

وی با اشاره به اینکه اقدامات اولیه برای حضور گروه هایی نمایشی در شهرستان سلطانیه انجام شده است، گفت: طبق تصمیم هیات موسسه تئاتر آزاد بهاران مقرر گردید گروه های نمایشی که از استان های دیگر در جشنواره حاضر می شوند در شهرستان ها مستقر شوند.

 

این مسئول همچنین به برش استانی نقشه مهندسی کشور اشاره کرد و گفت: این نقشه مهندسی براساس پنج مساله که توسط کارشناسان در طول یکسال شناسایی شده است، تدوین شده و در تلاش هستیم تا سال 1405 قسمتی از این مسائل را براساس اقدامات استانی حل کنیم.

 

حسنی ادامه داد: این برش استانی در شورای فرهنگ عمومی تصویب شد و در آخرین جلسه شورای اداری استان در سال 1401 کتابچه ای از این برش استانی در اختیار دستگاه های اجرایی استان قرار گرفت و سنجش عملکرد فرهنگی دستگاه های اجرایی براساس این نقشه خواهد بود. همچنین در اولین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان ها نیز این موضوع مطرح و مورد تاکید قرارگیرد.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان بر ضرورت مطالعه این برش استانی توسط رئوسای ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی برای مطالبه گری از دستگاه های اجرایی تاکید کرد و افزود: جلسه خوانش برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی برای تسلط داشتن به این نقشه مورد تاکید است.

 

معاون فرهنگی و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان نیز در سخنانی به جزئیات برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی کشور اشاره کرد و گفت: این برش استانی با برگزاری 30 جلسه تعیین مساله عملیاتی شد و با همکاری دستگاه های اجرای اقدامات ملی را از مهندسی فرهنگی کشور استخراج کرده و برای هر اقدام ملی، اقدام استانی تدوین و به 196 برنامه و فعالیت دست پیدا کردیم.

 

ایرانه حیدری با یادآوری اینکه این برش به عنوان یک بسته فرهنگی در بازه زمانی چهار ساله نیازمند مشارکت تمام دستگاه ها است، گفت: یک دستگاه به تنهایی نمی تواند مجری این برنامه باشد و نیازمند تعامل و همراهی تمام دستگاه ها است.

 

کد خبر 1259369

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha