سایه سار کلام الله مجید در فصل ضیافت بندگی ماه مبارک رمضان

تحول و دگرگونی خاصیت فصل بهار است و چه خوشبختیم که بهار سال ۱۴۰۲ با بهار قرآن و ماه مبارک رمضان درهم آمیخته شده است و یک ماه فرصت بندگی و خودسازی در سایه سار قرائت و فهم قرآن کریم بر ما بندگان اعطاء شده است.

خبرگزاری شبستان استان البرز؛ توجه به قرآن کریم به عنوان یک رسالت و تکلیف الهی برای انسان های مومن است، چرا که این کتاب الهی راهنما و روشنگر معارف الهی و دینی است. یکی از تعهدات انسان مومن توجه به حفظ ایمان و شناخت معارف الهی است.

 

سیره و روش انسان مسلمان مبتنی بر آیات و روایات قرآنی و برگرفته از حقاق دینی است. لازمه تعهد داشتن به دین درک و پذیرش قرآن کریم است. فراهم ساختن بستری برای درک قرآن کریم مسئولیتی است که متولیان قرآنی با تعهد نسبت به تحقق آن باید برنامه ریزی های کلان و تبیینی داشته باشند.

 

تحول و دگرگونی خاصیت فصل بهار است و چه خوشبختیم که بهار سال ۱۴۰۲ با بهار قرآن و ماه مبارک رمضان درهم آمیخته شده است و یک ماه فرصت بندگی و خودسازی در سایه سار قرائت و فهم قرآن کریم بر ما بندگان اعطاء شده است. 

 

 رستاخیر عظیمی که از شکل گیری انقلاب اسلامی در جامعه ایران ایجاد شد در طول چهار دهه از انقلاب رشد یافت و مساجد امروز مأمن و خاستگاه حضور نوجوانان و جوانانی است که با درک اندیشه های الهی در مسیر گفتمان انقلاب اسلامی و مهدویت قرار دارند. 

 

با تمامی مشکلات، مصائب، مسائل و آشوب هایی که در جریان سوء گیری معاندان انقلاب و اسلام وجود دارد مسیر انقلاب به پیشتازی خود ادامه می دهد چرا که معتقد به اصول و چارچوب الهی و دینی است.

 

 

قرائت قرآن کریم با محوریت کانون های فرهنگی هنری مسجد زمینه حضور خانواده است

 

حجت الاسلام کاظم شکری معتقد است قرآن کریم بسترساز یک تحول جریان ساز در مسیر رشد الهی انسان به سوی حقیقت بندگی است او به خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز می گوید: قرائت قرآن کریم با محوریت کانون های فرهنگی هنری مسجد زمینه حضور خانواده است.

 

مدیر ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد استان البرز می افزاید: امروزه یکی از راه های تقابل با بی حجابی و بی عفتی که جریان جبهه شرک است همین حضور پرشور خانواده ها در مساجد به ویژه در ماه مبارک رمضان است. 

 

وی با اشاره به فرصت خودسازی ماه رمضان اظهار کرد: معرفت افزایی و معرفت بخشی از شاخص های کانون های فرهنگی هنری مساجد است که با توجه و تأمل نسبت به آن با مدیریت امام مسجد می توانیم انتظار یک جامعه پیشرو را داشته باشیم.

 

 

به عشق مادرم به مسجد برای قرائت قرآن می آیم

 

فاطمه مهدی زاده از جمله دخترانی است که در کانون فرهنگی هنری مسجد امام صادق(ع) کرج عضو است از او در خصوص حضورش در جمع های قرائت قرآن می پرسیم و او به خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز می گوید: به عشق مادرم به مسجد برای قرائت قرآن می آیم.

 

دانش آموز کلاس چهارم ادامه می دهد: هر روز ظهر به همراه مادرم به مسجد محله مان می آییم و باهم جزء قرآن همان روز را می خوانیم.

 

او معتقد است، خواندن قرآن به او آرامش می دهد و این بهترین کار برای جلب نظر مادرش است. فاطمه در خصوص حجاب چادری که بر سر دارد می گوید: از سال گذشته که به سن تکلیف رسیدم نیت کردم مثل مادرم چادر سر کنم. 

 

 

مادر پایگاه رشد و کمال معرفتی خانواده است 

 

حجت الاسلام راست روش در رابطه با اهمیت جایگاه مادر در تقویت باورهای دینی و ایمانی به خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز گفت: مادر پایگاه رشد و کمال معرفتی خانواده است.

 

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان البرز افزود: توجه به مقام عالی و رفیع مادر زمینه استحکام و تقویت ستون خانواده است آنچنان که اگر این مقام عالی لطمه ای بخورد تمام خانواده مورد هجمه قرار می گیرند.

 

براساس این گزارش، قرائت قرآن در مساجد شاخص استان البرز به صورت روزانه در حال برپایی و اجرا است به ویژه آنکه وجود نوجوانان و جوانان در آن دیده می شود.

 

 

کد خبر 1259471

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha