لزوم میدان داری دولت برای احیای امربه معروف و نهی از منکر/دوره بینش معروف در مازندران برگزار می شود

محمدی با بیان اینکه مطابق قانون در بخش های مختلف حاکمیت فریضه امر به معروف و نهی از منکر باید جاری و ساری باشد، گفت: از دولت انقلابی انتظار داریم که عنایت ویژه‌ای در مسیر احیای این دو فریضه واجب داشته باشند‌‌.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان مازندران، مهرداد محمدی-دبیرستاد امربه معروف و نهی ازمنکر استان مازندران- امروز(۱۴فروردین) در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر که در دفتر حجت الاسلام سیدابراهیم میراحمدی-امام جمعه شهرستان گلوگاه- برگزار شد، اظهار کرد: امام راحل در روزهای آغازین شکل‌گیری نظام مقدس اسلامی در اولین نامه به مسئولان نظام خواستار ایجاد فراقوه‌ای ستاد امر به معروف و نهی از منکر شدند.

 

وی افزود: یکی از خیانت‌های دولت موقت عدم اجرای این حکم امام بوده که تا دهه ۷۰ ادامه پیدا کرد که در سال ۱۳۷۲ با عنایت و فرمایش مقام معظم رهبری این ستاد راه‌اندازی شد و آیت الله رئیسی اولین دبیر این ستاد بودند، لذا از دولت انقلابی انتظار داریم که عنایت ویژه‌ای در مسیر احیای این دو فریضه الهی داشته باشند‌‌.

محمدی همچنین اعلام کرد: امروز در نقطه‌ای هستیم که در مرحله دولت‌سازی گیر کرده این نیاز است که جوانان و مسئولان پای کار این فریضه بیایند تا از این پیچ تاریخی عبور کرده و به مرحله بعدی برسیم.

 

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران ادامه داد: باوجود همه خلاهای قانونی در سال ۱۳۹۴ به برکت خون شهید خلیلی ها یکی از آمران به معروف؛ شاهد سخنرانی بسیار دقیق مقام معظم رهبری بودیم که آن را به تصویب رساندند؛ خیلی جالب است که دولت وقت آن را ابلاغ نکرد و یعنی ترک فعل صورت گرفت‌.

 

محمدی با اشاره به تحریم تنها دستگاه فرهنگی توسط دشمن، اعلام کرد: در تحریم‌های اخیر سه بار دبیر ستاد مورد تحریم دشمن واقع شده و اخیرا سخن‌گوی ستاد تحریم شده که نشان از این دارد که کارمان را درست انجام می‌دهیم.

 

وی ادامه داد: مردم پشتوانه اصلی ستاد هستند از این رو ایجاد تشکل‌های تخصصی امر به معروف چاره کار است، هر شهرستان نیازها و مشکلاتی دارد که براساس آن باید این تشکل ایجاد شود، در ایام اغتشاشات تشکل‌های برتر اقداماتی را انجام دادند.

 

محمدی خاطرنشان کرد: به دنبال این هستیم که این تشکل‌ها نقش پشتوانه را ایفا کنند، پویایی شورای مساجد و محلات و استفاده از ظرفیت‌های حوزه علمیه برای امربه معروف و نهی از منکر مورد توجه است، در حوزه تعلیم و تربیت باید از ظرفیت‌های مراکز فرهنگی و دینی استفاده کنیم تا تعلیم و تربیت ایرانی اسلامی میدان‌دار باشد.

 

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت استانی و شهری استفاده کنیم و برای حوزه حجاب و عفاف یک سری تکالیف شهرستانی در حوزه صنوف داریم‌، اینکه محترمانه از ورود بی حجاب‌ها در اماکن عمومی و مراکز خرید و ... جلوگیری کنیم بسیار خوب است و باید عملی شود.

 

محمدی با بیان اینکه گلوگاه شهرستان خوبی است و دستگاه قضایی آن حمایت خوبی از آمران داشتند که دلگرم‌کننده است، تاکید کرد: ستاد کشور طی بخشنامه فوری آموزش بینش معروف را بر عهده ستاد قرار داده است، معتقدیم مربیان خوبی از دلشان به بیرون خواهد آمد.

 

وی با بیان اینکه در شهرستان‌ها حتی یک نیرو نداریم، عنوان کرد: درخواستمان رونق بیشتر ستاد امربه معروف و نهی از منک شهرستانی است، طبق ماده ۲۳ قانون دستگاه‌ها موظف به پرداخت درصدی از بودجه فرهنگی هستند.

کد خبر 1259952

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha