به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، آیتالله رسول فلاحتی- نماینده ولی فقیه در استان گیلان و امام جمعه رشت- شامگاه دوشنبه( ۱۴ فروردین) در جلسه تفسیر آیه ۳۵ سوره احزاب اظهار داشت: امیرالمومنین علی (ع) برای ایمان چهار رکن قرار دادند که یکی از ارکان آن صبر است.
نماینده ولی فقیه در استان گیلان شوق و اشتیاق به بهشت برین الهی را از شعبات صبر خواند و تصریح کرد: حضرت امیرالمومنین علی (ع) در نهجالبلاغه گله میکنند که چرا مومنان خوب از خداوند متعال بهشت را طلب نمیکنند زیرا پروردگار فرموده من بهشت را آفریدم تا مومنان از من درخواست کنند.
آیتالله فلاحتی اضافه کرد: خداوند بهشت و جهنم را آفریده تا انسان به واسطه آن خود را تربیت کند و به بیان دیگر از آنجا که تشویق در انسان تاثیرگذار است خداوند متعال در آیات بسیاری از قرآن کریم در مورد بهشت و نعمات آن سخن میگوید.
امام جمعه رشت افزود: کسی که اشتیاق به بهشت الهی دارد، در برابر گناهان، معصیتها و خواستهای نفس خود صبر پیشه میکند و به فرموده امام علی (ع) انسانی که عاشق چیزی است خاصه آن چیز بهشت باشد هرگز به خواب نمیرود و برای به دست آوردن آن تلاش میکند.
وی یادآور شد: امیرالمومنین علی (ع) در کنار گله مندی از برخی انسانها در خطبه ۱۹۳ نهجالبلاغه که به خطبه همام معروف است اوصاف پارسایان و متقیان را به زیبایی برشمردند و از برخی افراد که بندگان صالح هستند، تمجید میفرماید.
نماینده ولی فقیه در استان گیلان ابراز داشت: ولی الله به گونهای در میان مردم زندگی میکنند که مردم باورشان نمیشود آنها ولی الله هستند به طوریکه علامه طباطبایی بارها فرمودند در این قوم، من کسانی را میشناسم که وقتی شبها عبادت میکنند از ناله آنان در و دیوار و خانه شهرشان هم ناله میکند.
آیتالله فلاحتی خداباوری و تسلیم رضای حق بودن را طبق نهجالبلاغه امیرالمومنین علی علیه السلام از صفات متقیان ذکر نمود و خاطرنشان کرد: تنها چیزی که باعث شده روح متقیان در این جسم زمینی آرام بگیرد این است که معتقدند همانطور که خدا آنان را روزی به این دنیا وارد کرده معین کرده روزی جانشان را هم بگیرد.
نظر شما