«سیدیاسر ساجدی»، در گفت و گو با خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان با اشاره به فعالیت های بخش نوآوری و دانش بنیان های قرآنی در سی امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم اظهار کرد: هدف اصلی ایجاد این بخش تقویت اکوسیستم نوآوری، خلاقیت و دانش بنیان قرآنی است و امسال در بخش نو آوری حدود ۳۰ مجموعه مردمی حضور دارند.
مدیر بخش نوآوری و دانشبنیان قرآنی سی امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم بیان کرد: در این بخش کارگاه توانمندسازی مجموعه ها و فعالان قرآنی را با محورهای مختلف برپا کرده ایم که از جمله موضوعات مطرح شده در این کارگاه هوش مصنوعی و آینده فعالیت های قرآنی، کسب و کار در فعالیت های قرآنی، نوآوری در فعالیت های قرآنی، چگونه می توان دانش بنیان شد؟، خدمات دولتی به مجموعه های دانش بنیان چیست؟، سواد رسانه، زنجیره ارزش محصولات قرآنی اشاره کرد.
برگزاری گارگاه مجازی و حضوری
وی خاطرنشان کرد: شرکت در این گارگاه به دو صورت مجازی و حضوری امکان پذیر است و علاقه مندان برای شرکت در کارگاه به صورت حضوری می توانند به نمایشگاه قرآن مراجعه و به صورت مجازی نیز از طریق مراجعه به نشانی https://eitaa.com/taharoshd امکان پذیر است.
رویداد «ایده شو»
ساجدی از تدارک چند رویداد در این بخش خبر داد و گفت: در قالب رویداد«ایده شو»، افراد دعوت شده به این بخش از سطح نمایشگاه بازدید و برای بهتر و مردمی، جذاب و کم هزینه شدن نمایشگاه قرآن به داوران ما ایده هایشان را ارایه می دهند و داوران بهترین ایده ها را انتخاب و به آنها جوایزی اهدا می شود.
وی رویداد دیگر را «طلوع برکت» نام برد و افزود: این رویداد با همکاری جهاد دانشگاهی با حضور ده تیم به مدت دو روز در نمایشگاه قرآن برگزار می شود و این تیم ها با یکدیگر با موضوع تحول در نمایشگاه قرآن کریم رقابت خواهند نمود.
جایزه نوآوری طه ها
مدیر بخش نوآوری و دانشبنیان قرآنی سی امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم برگزاری رویداد جایزه نوآوری «طه ها» با محوریت سازمان دارالقرآن را برنامه دیگر این بخش نام برد و ابراز کرد: تیم های منتخبی از 514 مجموعه که ارایه ایده، محصول و طرح نموده اند، طرحشان را معرفی و از میان تعدادی به مرحله نیمه نهایی راه می یابند و در یک مسابقه قرآنی از شبکه قرآن سیما همانند مسابقه میدان شبکه سوم سیما منتخبان رقابت و برگزیدگان نهایی معرفی می شوند.
تکنولوژی های آینده
وی از برپایی غرفه تکنولوژی های آینده در این بخش خبر داد و افزود: در این بخش به مخاطب تجربه های ای آر، وی آر، متاورس، هوش مصنوعی، اپن ای آی ارایه می شود، تا ذهنش درگیر شود که چگونه این تکنولوژی ها را در حوزه فعالیت های قرآنی به کار ببرد، هدف از برپایی این بخش این است که فعالان حوزه قرآنی به سمت نوآوری و خلاقیت سوق یابند.
ساجدی استودیو بازی سازی، مجموعه های آموزشی و پژوهشی، تولید کننده های محتواهای انیمیشین، فیلم قرآنی، اندیشکده های صنایع خلاق را از جمله مجموعه های فعال در این بخش دانست و تصریح کرد: خانه خلاق و نوآوری تبیان، بنیان مهاد، هنرهای خلاق رسانهای صور، موسسه فرهنگی قرآن و عترت، رصدگر عمق آسمان، مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی، موسسه دانش بنیان فقاهت، موسسه بالقرآن از دیگر مجموعه های حضور یافته در این بخش است.
سیامین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم از ۱۲ تا ۲۶ فروردین ماه و از ساعت ۱۷ تا ۲۴ با شعار «میخوانمت» میزبان بازدیدکنندگان در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) است.
نظر شما