به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان خوزستان، حجت الاسلام عبداللهی، امروز جمعه (۱۸ فروردین) در خطبههای این هفته نمازجمعه دزفول، ضمن دعوت به رعایت تقوای الهی فرارسیدن لیالی قدر را گرامیداشت و اظهار کرد: ضربت خوردن و شهادت امیرالمومنین(ع) از حوادث عبرت آمیز تاریخی است که جا دارد تاریخ زندگی فردی، اجتماعی، سیاسی و خانوادگی ایشان تبیین و از زندگی سراسر درس امام علی (ع) عبرت بگیریم.
امام جمعه موقت دزفول، به سخنرانی مقام معظم رهبری همزمان با ۱۳ رمضان در جمع مسوولان اشاره کرد و افزود: ماه رمضان باید سکانداران جامعه را از خواب غفلت بیدار کند.
وی با بیان اینکه مردم به ویژه مسوولان در این روزها به دلی محکم، قلبی ایستاده و استقامت بالا نیاز دارند، اضافه کرد: وظیفه مسئولان خدمت به مردم است؛ مسئول باید همیشه خود را در محضر خدا ببیند و از باندبازی پرهیز کند.
حجت الاسلام عبداللهی، ماه رمضان را ماه ذکرخدا و قرائت قرآن دانست و ابراز کرد: افراد دارای قدرت سزاوارترین کسانی هستند که باید خدمت کنند.
وی عنوان کرد: کارشناسان باید طرحی برای عدالت بنیان کردن اقتصاد کشور ارائه دهند زیرا وضعیت اقتصادی موجود فشار زیادی را به مردم وارد کرده است.
امام جمعه موقت دزفول تصریح کرد: اقتصاد نابسامان، فرهنگ نابسامان تولید میکند؛ معیشت نیز ارتباط مستقیمی با فرهنگ دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: تورم روی نظام توزیع درآمدها اثر ناموزون گذاشته، سفره مردم را خالی کرده و آرامش روحی مردم را مختل کرده است.
حجت الاسلام عبداللهی اذعان کرد: جوان ایرانی با هزار بدبختی مبلغی جمع میکند تا خودرو بخرد، جهیزیه بخرد و قسطی برای مسکن فراهم کند که با موجی از تورم آرزوهایش بر باد میروند.
وی با بیان اینکه پایین آمدن ارزش پول ملی تا این حد بسیار زشت است، بیان کرد: خانوادههای ایرانی جرات ندارند پول پس انداز کنند و برای فرار از تورم به سرعت کالا خریداری میکنند.
امام جمعه موقت دزفول، با تاکید بر اینکه اولویت رشد تولید صرفا با نوشته شدن در سربرگ نامهها محقق نمیشود، گفت: مسئولان باید با نگرش رشد تولید تا پایان سال برنامه ریزی و مردم را در تولید سهیم کنند.
وی ادامه داد: نباید امکانات در اختیار عدهای محدود باشد؛ سازمان برنامه و بودجه و تشکیلات دولتی باید فکری برای این وضعیت کنند.
حجت الاسلام عبداللهی، با تاکید بر ضرورت مبارزه با فساد خاطر نشان کرد: فساد مردم را ناامید و میل به سلامت را کاهش میدهد.
وی از پایین بودن سطح بهره وری در کشور انتقاد کرد و افزود: قرار بود سه درصد از رشد هشت درصدی کشور با بالابردن سطح بهره وری از آب، برق و انرژی محقق شود که هیچ کدام محقق نشد.
امام جمعه موقت دزفول، با بیان اینکه مصرف بالای انرژی و بهره وری پایین به معنای رکود است، اضافه کرد: شرکتهای بزرگ دولتی به دلارمحوری دامن میزنند و به ریال کشورمان سرکوفت میزنند.
وی تاکید کرد: برخی شرکتها محصولات خود را با ریال خریداری و با نرخ دلار به فروش میرسانند که این موضوع صدای مقام معظم رهبری را نیز درآورده است.
حجت الاسلام عبداللهی، با اشاره به اینکه باید جنس به گونهای در کشور تولید شود که از قاچاق جلوگیری شود؛ شمشیر مبارزه با قاچاق را باید تیز کرد، گفت:این شرکتها باید در سال مهار تورم بدون تعارف تکلیف خود را با مردم، دولت و سیاستهای کلی نظام اعلام کنند.
وی اظهار کرد: نمونه بارز دلارمحوری، اعلام قیمت شورای رقابت برای گران ترشدن ۴۰ درصدی خودرو است که به معنای خرد کردن ستون فقرات خانواده ایرانی و عصبانی کردن مردم است؛ این شرکتها حلبیهای تولیدی را میلیاردی به مردم تحمیل میکنند.
امام جمعه موقت دزفول، از موضع گیری معاون اول رییس جمهور در خصوص قیمت گذاری جدید خودرو ابراز خرسندی کرد و افزود: اقتصاددانان باید با قاطعیت حرف بزنند تا سلطه خودروهای کشور شکسته شود زیرا سیاستهای خودرویی ، مردم را آزرده خاطر کرده است.
وی ادامه داد: برای مملکت اسلامی زشت است که حرص داشتن خودرویی با کیفیت پایین به دل مردم بماند؛ کمر مردم زیربار گرانی خودرو و قطعات آن خرد شده است.
حجت الاسلام عبداللهی تصریح کرد: این تغییر در راستای تضعیف چهره دشمنان است که دستگاه دیپلماسی باید از این موضوع استفاده کند زیرا آمریکای ترامپ از آمریکای اوباما ضعیفتر شده چون دوقطبی شده و بلای جانشان شده است.
وی با بیان اینکه اکنون جمهوری اسلامی با کشورهای عربی ارتباط برقرار کرده است، افزود: آمریکا با زور و ارعاب و تهدید میخواست هستهای را به سود خود جلو ببرد ولی نتوانست.
امام جمعه موقت دزفول بیان کرد: دشمن در فتنه پاییز سال گذشته با شعار زن، زندگی، آزادی میخواست در کشورمان موش بدواند البته این دلسوزی نیست.
وی با بیان اینکه آزادی زن ایرانی در عرصههای کلان علمی، فرهنگی و ورزشی قابل مشاهده است، ابراز کرد: در دسترس قراردادن زن، هوسبازی مرد را به همراه دارد که ترس و واهمه همیشگی زنان خارجی نتیجه آن است.
حجت الاسلام عبدالهی ابراز کرد: زیرساختهای قانونی و مدنی برای حجاب باید فراهم شوند البته با پاشیدن ماست بر زن بیحجاب مخالفیم؛ امر به معروف و نهی از منکر با رعایت ادب باید انجام شود.
وی با بیان اینکه هنوز ریل گذاری مناسبی برای امربه معروف و حجاب صورت نگرفته است، یاد آور شد: پارادوکسی در این خصوص وجود دارد که باید به وحدتی در این خصوص برسیم.
نظر شما