معرفی کتاب «نقد برداشت روث رودد از سیمای قرآنی زن» در غرفه شبستان

نویسنده کتاب «نقد برداشت روث رودد از سیمای قرآنی زن» با حضور در غرفه خبرگزاری شبستان ضمن معرفی کتاب مذکور به ضرورت پاسخ به دیدگاه ها و برداشت های مستشرق یهودی درباره جایگاه زن از سیمای قرآن تاکید کرد.

«طیبه سترگ» با حضور در غرفه خبرگزاری شبستان در بخش نهادها و موسسات دولتی سی امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم درباره کتاب «نقد برداشت روث رودد از سیمای قرآنی زن» گفت: وی یکی از مستشرقین یهودی است که در حال حاضر استاد ارشد دانشگاه هبرو در اورشلیم و عضو انجمن مطالعات آفریقایی آسیایی این دانشگاه است و برداشت های شخصی خود در برخی موارد در خصوص جایگاه ویژه زن در قرآن را در قالب این کتاب گرد آورده است.

 

مدرس حوزه و دانشگاه افزود: به عنوان مبلغ وظیفه خود دانستم که بحث بصیرت دهی را در کار تالیف کتاب نیز داشته باشیم و جایگاه واقعی زنان در قرآن را به منصه ظهور برسانیم، بنابراین به شبهاتی که از سوی روث رودد به جایگاه زن وارد شده است، مطرح کرده و به آنها در قالب این کتاب پاسخ داده ایم.

 

وی افزود: کتاب مذکور در شش گفتار به زیور طبع آراسته شده است که گفتار اول به «حوا همسر آدم اسوه توبه کنندگان»، گفتار دوم به موضوع «زلیخا همسر عزیز مصر اسوه عفت و امانت»، گفتار سوم به «آسیه همسر فرعون اسوه مومنان»، گفتار چهارم به توضیح «نقش بلقیس ملکه صبا زمامدار ستوده در قرآن» و در گفتار پنجم «نقش والای حضرت مریم (ع) اسوه عفت و صداقت» و گفتار ششم به «همسران پیامبر اسلام (ص)» اختصاص یافته است.

 

پژوهشگر و مبلغ خاطرنشان کرد: در هر گفتار ابتدا نظرات نویسنده را آورده ایم و در ادامه با عنوان اینکه «شیعه پاسخ می گوید» به طور مستند و مستدل به تفسیر نوشته های وی پرداختیم.

 

سترگ با بیان اینکه روث رودد در عصر حاضر این موضوعات مربوط به زنان را مطرح کرده است، گفت: از وی دعوت کرده ایم تا یک مناظره داشته باشیم و بتوانیم نظریه های او را که در دایره المعارف لیدن چاپ شده است، پاسخ دهیم چرا که این اظهارات باید بر اساس مستندات باشد در حالی که مشاهده می کنیم که در بخشی از نظریه های این اندیشمندان هیچ ارجاع دهی وجود ندارد و با کاستی هایی مواجه است حتی در مواقعی سعی کرده است بگوید آیات قرآن از نظر محتوایی برگرفته از تورات و انجیل است در صورتی که این اشتباه است و شبهه ای در این زمینه وارد شده است که باید به آن پاسخ دهیم.

 

استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: به دلیل عدم تسلط روث رودد به زبان عربی ضعف بسیاری در ترجمه ها و برداشت غلط از آیات قرآن در نوشته های وی دیده می شود.

 

این پژوهشگر تاکید کرد: در کتاب حاضر توانسته ایم به طرز صحیحی اندیشه های والای آیات قرآن درباره زنان را ارایه کنیم.

 

سترگ یادآور شد: کتاب «نقد برداشت روث رودد از سیمای قرآنی زن»  در اپلیکیشن طاقچه برای مطالعه علاقه مندان قابل دسترسی است و همچنین مخاطبان می توانند کتاب را از انتشارات هاجر (انتشارات حوزه علمیه) در قم و تهران تهیه کنند.

کد خبر 1260941

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha