به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین سید علی قاضی عسکر تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) بامداد جمعه به مناسبت شب قدر در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) به سخنرانی پرداخت و گفت: همه شما از زبان رهبر معظم انقلاب شنیدید که این اقدامی که امام راحل در رابطه با اعلام روز قدس داشتند دقیقاً آثار و برکات خود را نشان می دهد، امروز شاهدیم که رژیم اشغالگر از درون در حال فروپاشی است. امید که مردم عزیز ما فردا با حمایت از ملت مظلوم فلسطین افتخار دیگری بر افتخارات ملت ما افزوده شود.
وی درباره فضائل امیرمومنان امام علی(ع) عنوان کرد: نگاه امیرمومنان امام علی(ع) به حکومت نگاه خدمترسانی و دفاع از مردم و توسعه و آبادانی کشور است. حضرت میفرمایند اگر خواست مردم نبود که حکومت را بپذیرم و اگر خدا از عالمان دانشمندان هر جامعه پیمان نگرفته بود که در برابر ستمگران ایستادگی کنند و از مردم دفاع کنند، من حتماً خلافت را رها میکردم زیرا برای من حکومت مهم نیست مهم این است که از مردم دفاع و ارزش های دینی را در جامعه پیاده کنم.
حجت الاسلام المسلمین قاضی عسکر در ادامه ویژگی های دیگر حکمرانی اسلامی، عنوان کرد: مسئولان بدانند که حکومت امانت الهی است بنابراین باید امانتداری کنید و مراقب باشید که خود را وقف مردم کنید و در خدمت جامعه باشید. این نوع نگاه به حکومت در هیچ جای دنیا وجود ندارد بلکه همه دنبال رسیدن به قدرت ثروت هستند که بار خود را ببندند.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) ادامه داد: نگاه امیرمومنان امام علی(ع) به حکومت نگاهی است که نتیجه آن مدیریت امور مردم است، یعنی مشکلات مردم برطرف شود که دنیا و آخرت آنها آباد شود. وی با بیان اینکه در طول تاریخ کلمه سیاست تعریف شده است، اظهار کرد: سیاست در اسلام به معنای مدیریت است. امیرمومنان امام علی(ع) میفرمایند در جامعه اسلامی کارها درست مدیریت شود فقر از بین میرود. کشور ما منابع، ذخایر فراوان و نیروی انسانی شایسته دارد که اگر درست مدیریت شود فقر از جامعه زدوده میشود.
حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکر افزود: برنامه ریزی درست نشانه سیاست درست است که میتواند جامعه را در مسیر درست خود قرار دهد. عوامل فروپاشی در یک کشور سوء مدیریت است. اگر سوء مدیریت نباشد ثروت افزایش یافته فقر از بین میرود و جامعه از نظر اقتصادی رشد مییابد. اگر ما روی مدیریت صحیح سرمایهگذاری کنیم در جامعه اسلامی هم فقر از بین میرود هم اقتصاد شکوفا میشود و مردم میتوانند از اقتصاد سالم بهرهبرداری کنند.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی با بیان اینکه از جمله ویژگیهای حکمرانی دینی دوست داشتن مردم است، ابراز کرد: در حکومت دینی هر کس هر کجا مسئولیتی دارد باید عاشق مردم باشد و با تمام وجود مردم را دوست داشته باشد. مردم دو دسته مسلمان یا غیرمسلمان هستند اگر مسلمان نیستند انسان هستند، به خاطر انسانیت در حکمرانی دینی باید برای همه امکانات فراهم شود و به همه احترام بگذاریم.
وی با بیان اینکه در حکمرانی دینی مدارا با مردم بسیار مورد توجه پیامبر(ص) و امیرمومنان امام علی(ع) است، گفت: وظیفه حکمرانی دینی برداشتن فشار از روی دوش مردم است. اگر کسی در جامعه اسلامی مسئولیتی بر عهده بگیرد و مردم را به مشقت انداخته و بر آنها سخت بگیرد خداوند هم بر او سخت خواهد گرفت.
حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکر با بیان اینکه این مردم انقلاب کردند و بیش از ۲۵۰ هزار شهید دادند، اظهار کرد: ویژگی دیگر حکمرانی دینی ارتباط مستقیم با مردم است. یعنی در جامعه اسلامی مسئول باید با مردم ارتباط مستقیم داشته باشد که سخنان آنها را بشنود. مسئولان جامعه اسلامی درب منزل خود را نباید ببندند.
وی افزود: گره کینه را از دل مردم باز کنید، برای نظام ایجاد جاذبه کنید که مردم احساس کنند که چه نظام خوبی دارند. به عمران و آبادانی کشور توجه کنید. با مردم صادق باشید و امانتداری کنید بالاترین خیانت، خیانت به امت اسلامی است. کاری کنید گفتار و عمل شما یکی باشد این دو خلاف یکدیگر نباشد.
نظر شما