نگارش ۴ هزار پایان نامه با رویکرد قرآنی توسط خواهران طلبه

پورحمزه با بیان اینکه ۱۰ هزار پایان نامه توسط خواهران طلبه به نگارش درآمده است، گفت: از این تعداد ۴ هزار پایان نامه با رویکرد قرآنی نوشته شده است.

«زینب پور حمزه»، معاون پژوهشی حوزه های علمیه خواهران استان تهران با حضور در غرفه خبرگزاری  شبستان در بخش نهادها و موسسات دولتی سی امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم گفت: حوزه علمیه خواهران یک مرکز علمی با ۷۴ مدرسه علمیه در سطوح مختلف (سطح ۴و۲،۳ ) است که در صورت مطابقت با دانشگاه ها به منزله مقطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترا محسوب می شود، گرچه تعداد واحدهای درسیش بسیار متفاوت و بیشتر است.

 

پور حمزه با بیان استان تهران دارای ۷۴ مدرسه در سه سطح است، افزود: تمام این مدارس دارای معاونت پژوهش است ضمن اینکه در این معاونت فعالیت های متفاوتی انجام می شود. از جمله این فعالیت ها تدوین گری متون درسی، شناسایی استعدادهای برتر، رصد و نظارت بر پژوهش های پایانی اعم از تحقیق پایانی، مقاله پایانی و رساله های علمی است. در رساله علمی روی موضوعات مختلف از قبیل نارسایی های اجتماعی، معضلات اخلاقی و مسائل روز از جمله عفاف و حجاب کار می کنیم.

 

وی با بیان اینکه طلبه های ما از بدو تأسیس حوزه علمیه خواهران تاکنون نزدیک به ۱۰ هزار پایان نامه نگارش کردند، اظهار کرد: از این تعداد ۴ هزار پایان نامه با رویکرد قرآنی صورت گرفته است. به صورت مجزا با واژه قرآن ۲ هزار و ۸۰۹ اثر و با واژه آیات هزار و ۱۳۱ اثر داریم که در حوزه های مختلف با رویکرد قرآنی صورت گرفته است.

 

معاون پژوهشی حوزه های علمیه خواهران با اشاره موضوعات مختلف کار شده افزود: آسیب های رسانه بر دین مخاطبان و راهکارهای مقابله با آن در آیات و روایات، نقش بکارگیری مهارت های رفتاری در تحکیم روابط زوجین از دیگاه آیات و روایات، تاثیر سبک رفتار کریمانه در تعاملات اجتماعی و روابط خانوادگی از منظر آیات و روایات از جمله موضوعاتی است که در مورد آنها پژوهش می کنیم.

 

وی تصریح کرد: مهمترین و عالی ترین اهدافی که حوزه های علمیه خواهران دنبال می کند و حتی چشم اندازش در سال ۱۴۱۴ بر پایه آنها نهاده شده است، بحث تحکیم نهاد خانواده و ترویج فرهنگ و سبک زندگی مومنانه است و با توجه به اینکه چشم اندازه ما بحث مرجعیت علمی بانوان با تمرکز زن، خانواده و کودک است لذا بسیاری از پژوهش های ما در راستای رسیدن به این هدف است.

 

وی با بیان اینکه تمام فعالیت ها و پژوهش های ما با اولویت عفاف و حجاب صورت می گیرد اظهار کرد: زنان نقش مهمی در نهاد خانواده و اجتماع دارند بنابراین اگر ما بتوانیم یک بانوی موفقی تربیت کنیم که هم به آموزه های دینی اعتقاد داشته باشد و هم به حجاب به عنوان یکی از شعائر دینی معتقد باشد لذا نفش مهمی می تواند در توسعه پایدار اجتماع و نهاد خانواده داشته باشد.

 

وی با اشاره به غرفه حوزه های علمیه خواهران در سی امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم بیان کرد: ما در این غرفه میزهای مختلفی داریم که در زمینه شبهات اعتقادی به مراجعه کنندگان مشاوره می دهند و همچنین یک میز پذیریش جهت جذب خواهران طلبه در نظر گرفته شده است ضمن اینکه یک میز مشاوره پژوهشی داریم کا در این میز مشاوره، تمام داشته هایی که یک طلبه در طول سنوات تحصیلی خود در حوزه کسب می کند را به صورت مشاوره به طلبه های متقاضی ارائه می دهند. پور حمزه گفت: علاوه بر برنامه های فوق ما برای هر شب یک نشست علمی تخصصی تدارک دیدیم که علاقمندان می توانند هم به صورت حضوری و هم به صورت لایو ( www love.ir) از این نشست ها بهره مند شوند.

کد خبر 1261954

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha