توسعه عدالت و مبارزه با فساد الگوی حکومت های اسلامی قرار گیرد

حجت الاسلام کامجو با بیان اینکه توسعه عدالت و مبارزه با فساد باید الگوی حکومت های اسلامی قرار گیرد، گفت: مسئولان نظام پایبندی به اصول مدیریت جامعه بر اساس قرآن و مکتب اهل بیت(ع) را مبنای مدیریت خود قرار دهند.

حجت الاسلام علیرضا کامجو-مسئول تعلیم و تربیت سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی- در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی اظهار داشت: حضرت علی علیه السلام تربیت یافته وجود نازنین پیامبر اکرم(ص) و از طرفی مرد ایمان و عمل و اخلاص و بندگی است.

 

وی در ادامه بیان کرد: به واسطه همین موضوع، ایشان در جمیع شئونات زندگی فردی واجتماعی بشریت، الگو و اسوه ای برای همه انسان ها هستند و تجلی شخصیت الهی پیامبر خدا(ص) به عنوان الگوی حسنه قرآنی مطرح است. 

 

حجت الاسلام کامجو با بیان اینکه مهمترین ویژگی حضرت علی(ع)، جهاد در راه برپا داشتن خیمه حق و عدالت است، ادامه داد: از ابتدای عمر مبارک ایشان یعنی سنین نوجوانی این جهاد شروع شد و تا لحظه شهادت این جهاد مقدس یعنی اقامه حق و عدالت ادامه داشت و حضرت علی(ع) محو در آن شده بودند.

 

مسئول تعلیم و تربیت سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی در ادامه گفت: عدالت در سیره عملی امام علی علیه السلام جایگاه بسیار ویژه ای داشته است و اگر نبود مجاهدت آن حضرت امروز بشریت از مهمترین ارزش های انسانی دور شده بود و انسانیت به یک حیوانی وحشی و درنده تبدیل می شد.

 

وی با تاکید بر اینکه مفاهیم حق و عدالت و انسانیت با جهاد حضرت علی علیه السلام قوت گرفت، افزود: بشریت آرمان های بلند خود را مدیون مجاهدات حضرت علی علیه السلام است و امیرالمومنین علی علیه السلام در دوران حکومت ۴سال ونه ماهه خود معنای حکومت را عوض و تعریف تازه از حکومت پایه گذاری کرد که دقیقا حکومت ونظام نبوی اکرم صلی الله علیه وآله وسلم بود که درطول ۲۵سال تبدیل به سلطنت وحکمرانی ظالمانه بر مردم شده بود.

 

حجت الاسلام کامجو ادامه داد: خود حضرت علی(ع) تجسم عدل مطلق بود و در رفتارها و در قضاوت ها و در به کارگیری نیروها و در استفاده از بیت المال مسلمین عدالت محض و تجلی اشدا علی الکفار رحما بینهم بود.

 

مسئول تعلیم و تربیت سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی بیان کرد: علی علیه السلام واقعاً میزان الحق بود و معنای عدالت محوری در عرصه های فردی، اجتماعی، سازمانی، خانوادگی وتمدنی و جهانی در سیره عملی ایشان معنای خودش را پیدا می کرد و اصول ابتدای دعوت پیامبر صلی الله علیه وآله را که همان توحید بود را عملا به عرصه زندگی ها آورد.

 

وی با بیان اینکه عدالت در سیره علوی همان انصاف و مساوات و همان برابری بین انسان ها است، افزود: حضرت مقتدرانه و همچنین مظلومانه آن را اجرا کرد و آن را ادامه داد و با وجود همه مخالفت‌ها بر آن پافشاری کرد و پیروز شد و نهایتا به خاطر شدت عدالت در محراب مسجد کوفه مظلومانه به شهادت رسید.

 

حجت الاسلام کامجو با تاکید بر اینکه وظیفه مسئولان نظام، تحول گرایی در اداره کشور بر محور عدالت اجتماعی و پرهیز از ظلم و بی عدالتی و سوء استفاده از بیت المال مسلمین است، گفت: از آن جایی که نظام ولایت فقیه، استمرار نظام ولایت رسول اکرم(ص) و ولایت امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام‌ است در مسئولین نظام چه در قوه مجریه و چه در قوه قضاییه و چه در قوه مقننه باید با تمام وجود در جهت گسترش عدالت و مبارزه با فساد کارهای زیربنایی اساسی انجام دهند و نسبت به فساد و سوء استفاده از بیت المال ازسوی هر کسی که می‌خواهد باشد با شدت و قاطع برخورد کنند.

 

مسئول تعلیم و تربیت سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی ادامه داد: مسئولین نظام در توسعه عدالت و مبارزه با فساد باید از خودشا شروع کنند و خودشان اولین کسانی باشند که بیت المال مسلمین را حرمت می گذارند و در حفظ بیت المال تامین حقوق آحاد جامعه و نیز مواسات و برابری، مجاهدانه در صحنه ی عمل باشند و مصلحت اندیشی نکنند.

 

حجت الاسلام کامجو با بیان اینکه مسئولین نظام برای توسعه عدالت و مبارزه با فساد باید الگوی حکمرانی اسلامی باشند، افزود: پایبندی به اصول مدیریت جامعه بر اساس قرآن و مکتب اهل بیت علیهم السلام را مبنای مدیریت خود قرار دهند و از اموری که مسئولین را از عدالت محوری دور کرده و وارد وادی ظلم و فساد می کند پرهیز داشته باشند.

 

وی عنوان داشت: باید از توجه به الگوهای به اصطلاح جهانی تمدن بی تمدن منحط غرب بپرهیزند و اگر غرب گرایی در مدیریت اسلامی اثر بگذارد ریشه های عدالت و مبارزه با فساد را خواهد کَند.

 

مسئول تعلیم و تربیت سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی ادامه داد: تجربه تلخ مدیریت برخی دولت ها در بعد ازجنگ تحمیلی که برای پیشرفت کشور چشم به الگوهای غربی داشتند این شد که عده ای از مردم جامعه زیر چرخ توسعه اقتصادی و سازندگی غیر عدالت محور مورد ستم واقع شدند وعده ای با سوء استفاده فرصت طلبی کردند و شکاف اجتماعی و طبقات اجتماعی در جامعه به وجود آمد.

 

 

 

کد خبر 1261988

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha