حجتالاسلام«محمد پیکری»، استاد حوزه و دانشگاه درباره عواملی تاثیرگذار بر برنامه ها و سریال های تلویزیون در ماه مبارک رمضان که در جذب مخاطبان تلویزیون تاثیر گذار است به خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان گفت: عوامل مختلفی بر میزان مخاطبان تلویزیون تاثیر گذار است و تنها یک عامل نیست، یکی از این عوامل افت جاذبه و جذابیت برنامه های تلویزیون است و دیگری اینکه مردم آن حس و حال و اقبال به تلویزیون را به خاطر سایر مشغله ها ندارند و ترجیح می دهند در شبکه های اجتماعی وقت خود را بگذرانند و به صورت جمعی تلویزیون نبینند.
این استاد حوزه و دانشگاه درباره اینکه چرا جذابیت برنامه های تلویزیون نسبت به گذشته کمتر است، گفت: عوامل مختلفی در این زمینه دخیل است، گرایش مردم به شبکه های اجتماعی به مراتب بیشتر شده و مردم ترجیح می دهند وقت خود را در سوشیال مدیا بگذرانند تا دسته جمعی پای برنامه های تلویزیون بنشینند.
حجتالاسلام پیکری درباره اینکه چرا کیفیت برنامه های صدا و سیما نسبت به گذشته کم شده است، گفت: صدا و سیما تولیداتش تابع یک سری عوامل است، یکی سیاست گذاری ها و دیگری امکانات. فرآیندهایی که در صدا و سیما اتفاق می افتد تا برنامه ای به روی آنتن برود، پیچیده شده است و نگرش مدیران ارشد در صدا و سیما تغییر کرده و خطوط قرمز پررنگ تر شده است، از طرف دیگر فراگیری در تولیدکنندگان و تنوع سلیقه ها مثل سابق نیست و مجموعه این عوامل دست به دست هم می دهد که برنامه ها ضعیف تر شود.
این استاد حوزه و دانشگاه در پاسخ به این سئوال که چرا برنامه «زندگی پس از زندگی» علی رغم همه موارد ذکر شده جزو برنامه های پر مخاطب صدا و سیما در ماه مبارک رمضان است، گفت: اهمیت موضوع برنامه باعث افزایش مخاطبان شده است. باید به این نکته اشاره کرد که وقتی سلیقه مخاطبان مختلف در برنامه سازی ها مورد توجه قرار می گیرد اقبال به برنامه هم از سوی مخاطب زیاد می شود البته موضوع «مرگ و پس از آن» برای همه مردم کشور که دارای سلیقه های مختلف و لایف استایل های مختلف هستند همواره مورد توجه بوده است.
نظر شما