به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، ماه میهمانی خدا به پایان رسیده و رمضان آرام آرام بساط خود را جمع میکند، ماهی که صدای زمزمه خاک نشینان تا به افلاک رسیده و با نوای ملکوتی عرشیان همراه شد.
این روزها خانههای خدا شاهد حضور گسترده مردم بود که با اقامه نماز، قرائت قرآن، روضه، دعا و دادن افطاری سعی در بهرهمندی از فضایل ماه رمضان را داشتند. مسجد بابالحوائج(ع) عباس آباد هم از محلهایی بود که با قرار گرفتن در منطقه خوش و آب و هوا و گردشگری عباس آباد و ابتدای جاده گنجنامه قرار گرفته، روزانه پذیرای تعداد زیادی از مردم بوده و در ماه مبارک رمضان هم با اجرای برنامههای متنوع افراد زیادی در آن حضور یافتند.
مسجد بابالحوائج(ع) عباسآباد، تنها مسجد این منطقه گردشگری بوده و نه تنها محل اقامه نماز که پایگاه فرهنگی و مذهبی منطقه به شمار میرود و به گفته نمازگزاران قدیمی، ساخت آن برای همدان برکت داشته است.
درواقع بانی این مسجد مرحوم حاج "احمد باب الحوائجی" با مشاهده وضعیت منطقه که پیش از انقلاب به محل فساد و گناه تبدیل شده و مراکز نامناسبی چون مشروب فروشی در عباسآباد فعالیت میکرد، تصمیم به ساخت مسجد در ملک شخصی خود کرد.
وی از خانوادههای مذهبی همدان و گرمابهدار یکی از حمامهای شهر در خیابان مهدیه بود که با روحانیت ارتباط قوی داشت و پس از مشورت با علمای زمان به ویژه مرحوم آخوند "ملاعلی معصومی" اقدام به ساخت مسجد کرد به طوری که صیغه مسجدیت مسجد را آیتالله آخوند ملاعلی معصومی جاری کرد.
مردم باوجود دوری مسیر هر روز با حضور در مسجد باب الحوائج نماز را به امامت آیتالله سید رضا فاضلیان از علمای خوش نام همدان اقامه میکردند و یک سال پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در ماه رمضان به همراه این روحانی به سراغ صاحبان مشروب فروشیهای اطراف رفته و به آنها تذکر دادند و حاج آقا فاضلیان هم با دعوت آنها به خیر، شرایط توبه آنها را فراهم کرد و همین اقدام مردمی موجب تعطیل شدن مراکز گناه شد.
این مسجد با برخورداری از معماری زیبا، منظره چشمنواز و آب و هوای مطبوع، روزانه پذیرای تعداد زیادی از مردم همدان، گردشگران داخلی و خارجی و اردوهای مختلف بوده و درب آن از ظهر تا شب به روی مردم باز است.
مسجد عباسآباد در فضایی زیبا به مساحت هزار و 200 متر ساخته شده و بخش مسجد آن 400 مترمربع مساحت دارد و سال 1364 گسترش پیدا کرده و هم اکنون با احتساب زیرزمین شامل 4 طبقه میشود و 5 سال پیش هم همسر بانی مسجد، ملک شخصی خود در کنار مسجد را برای ساخت حسینیه وقف کرد.
پایان پیام/
.
نظر شما