به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان خوزستان، سید صولت مرتضوی، صبح امروز (چهارشنبه ۶ اردیبهشت ماه) در حاشیه آئین بهره برداری از مخازن توسعه انبارش کارخانه قیرسازی شرکت نفت پاسارگاد آبادان در جمع خبرنگاران، ضمن تبریک روز کار و کارگر و درود به روان پاک شهدای کارگر، با بیان اینکه ایران اسلامی سال هاست در حوزه تامین و تولید قیر خودکفا شده است، اظهار کرد: طرحهای توسعهای برای افزایش صادرات در حال اجرا شدن هستند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، افزود: با اجرایی شدن طرح مخازن توسعه انبارش مجتمع قیرسازی آبادان و همچنین طرح توسعهای که در بندر ماهشهر اجرایی خواهد شد بستر مناسبی برای بارگیری کشتیهای بزرگ جهت صادرات فیر به مقاصد مختلف دنیا فراهم شده است.
وی با اشاره به ظرفیت ۲۰ هزارتنی انبارش و ذخیره سازی قیر در شرکت نفت پاسارگاد، تصریح کرد: امیدواریم با این مجموعه بستر مدیریت برای عرضه داخلی و خارجی فراهم شود، البته بخشی از وظایف این مجموعه اجرای مسئولیت های اجتماعی و کمک به شهر آبادان برای ایجاد زیرساختهای شهری خواهد بود.
مرتضوی، از مدیرعامل شرکت نفت پاسارگاد خواستار افزایش سهمیه قیر اختصاصی به شهرهای آبادان و خرمشهر برای اجرای عملیات آسفالت معابر و خیابانهای این دو شهر شد و یاد آوری کرد: امید است با اختصاص این سهمیه، پروژه آسفالت معابر و خیابان های آبادان و خرمشهر سریعتر و با کیفیت بهتری ادامه یابد.
وی از اختصاص سهمیه قابل توجه قیر به شهرداری آبادان توسط سازمان تامین اجتماعی در سال جاری به منظور اجرای پروژه های عمرانی خبر داد و تاکید کرد: مقرر شده تا مقادیر قابل توجهای قیر از سوی سازمان تامین اجتماعی به صورت رایگان در اختیار شهرداری آبادان قرار گیرد تا در ایجاد زیرساختهای شهری کمک مساعدی صورت بپذیرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، یکی از اهداف دولت سیزدهم را ایجاد یک میلیون فرصت شغلی در سال عنوان کرد و ابراز داشت: بر این باور هستیم که کارگران جویای کار نباید بدون شغل بمانند، لذا این بستر برای ادامه فعالیتها ادامه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه پالایشگاه آبادان طرحهای موثری دارد که در آینده شروع خواهند شد، گفت: در این طرح ها میادین نفتی آغاز به کار خواهند کرد که این موارد توسعه اشتغال را با عنایت بخش خصوصی ایجاد میکند.
مرتضوی به طرح مخازن توسعه انبارش مجتمع قیرسازی آبادان اشاره کرد و بیان داشت: این پروژه در ۱۰ سال گذشته ۳۸ درصد پیشرفت فیزیکی داشت که با مدیریت جدید و تنها در ۲ ماه به بهرهبرداری رسید.
وی ادامه داد: این کارخانه سرمایه بسیار قابل توجهی برای کشور محسوب میشود چراکه هم در زمره صادرات نفتی قرار دارد و هم به جای نفت خام، خود محصول را صادر میکند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بر ضرورت تعریف بازه زمانی ۲ تا سه ساله برای اجرایی شدن طرحها تاکید کرد و ابراز داشت: طولانی شدن اجرای طرح ها خسارات زیادی در پی دارد و شعار دولت سیزدهم به سرانجام رسیدن طرحهای نیمه تمام است و فرقی ندارد بنام چه شخصی باشد.
نظر شما