نیاز استان کرمان به اعتبارات ویژه برای ایمنی راه‌ها/ لزوم ایجاد  استراحت‌گاه‌های بیشتر برای رانندگان

کرمان به عنوان پهناورترین استان کشور با نقاط حادثه خیز فراوان و راه‌های نامناسب مواصلاتی، نیازمند توجه مسئولین کشوری در اختصاص بودجه مناسب برای ارتقای ایمنی راه‌ها و کاهش تلفات جاده ای است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان؛ مهران قربانی، پنجشنبه(۷ اردیبهشت) در همایش روز ملی "ایمنی در حمل و نقل"  با بیان اينکه در 22 سال گذشته در کمیسیون ایمنی راه ها حضور داشتم و هر ساله بخشی از وقت کمیسیون به استان کرمان اختصاص می یافت؛ گفت: باتوجه به شرایط جغرافیایی و اقلیمی استان کرمان؛ این استان مهم و ویژگی های خاص خود را دارد و نیازمند بسته ویژه ای است.

 

 

مشاور عالی ریاست سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با تاکید بر اینکه راه های پرسرعت استان کرمان باید طی این سال ها مورد توجه قرار می گرفت و راه ها یکپارچگی داشته باشد؛ افزود: جای کار زیادی برای ارتقای ایمنی راه‌ها نیاز است.

 

 

وی ادامه داد: اگر خودروهای دنیا را بررسی کنید، تلفات آنان کم است زیرا کارهای طولانی مدتی که انجام شده است و برخی کشورها 30 سال در خصوص کاهش تلفات جاده ای کار کرده اند؛ به طور مثال شاخص کشته به صدهزار نفر در یک کشور سه است و در ایران این شاخص 18 است.

 

 

قربانی در پایان تاکید کرد: استان کرمان به راه‌های پرسرعت شریانی و استراحت‌گاه های بیشتری برای رانندگان نیاز دارد.

 

 

احسان عراقی زاده، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان هم در گزارشی در خصوص اجرای طرح نوروزی از کاهش 54 درصدی در تعداد تلفات جاده ای و 47 درصدی تلفات درون شهری با وجود رشد 16 درصدی تردد جاده ها و 20 درصدی سفرهای نوروزی نسبت به سال گذشته خبر داد.
 

 

 

وی با بیان اینکه در طرح نوروزی سال 1401 تعداد کشته شدگان جاده ای 79 نفر و امسال 36 نفر بود؛ همکاری و همیاری دستگاه های اجرایی را یکی از علل کاهش تصادفات جاده ای استان عنوان کرد.

 

 

عراقی زاده با اشاره به اینکه در سه قوس جاده کرمان – جیرفت که احتمال تصادفات مرگبار وجود دارد، مترسک تعبیه شد؛ افزود: 35 نقطه حادثه خیز را آشکارسازی و حدود 100 نقطه حادثه خیز دیگر نیز با روشن کردن آتش به غیر بومی ها اطلاع رسانی کردیم.

 


 

وی از افزایش 120 دستگاه کنترل نامحسوس توسط پلیس راه و کمک بسیج و سپاه و همه گروه های جهادی خبر داد که منجر به کاهش 54 درصدی تصادفات استان شد.

 

 

سید مصطفی آیت اللهی موسوی، معاون استاندار هم به وسعت و طول راه‌های استان اشاره کرد و با متذکر شدن این مطلب که استان کرمان با موضوع قاچاق سوخت و اتباع غیرمجاز سر و کار دارد در حالیکه برخی از استان ها با چنین پدیده ای آشنا نیستند؛ خواستار توجه بیش از پیش مسئولان کشوری و اختصاص بودجه های بیشتری به استان شد‌.

 

 

وی گفت: امکانات مناسبی به ما داده نمی شود و وقتی آمار تصادفات بالا می رود توبیخ می شویم اما وقتی آمار کاهش پیدا می کند می گویند وظیفه است در حالیکه اگر امکانات داشته باشیم این کاهش 54 درصدی به بیش از 80 درصد می‌رسد.
 

 

 

معاون استاندار کرمان خاطرنشان کرد: پاسگاه و راهدارخانه کافی و امکانات مناسب نداریم در حالیکه از 800 نقطه حادثه خیز در کشور 188 مورد آن در استان کرمان است که بیشتر آنها رفع نقص شده و فقط 71 نقطه درون شهری و برون شهری باقی مانده که 36 مورد آن برون شهری و 35 درون شهری است و در هفت محور دچار مشکل هستیم.
 

 

 

سرهنگ علی رضایی،  رئیس پلیس راه شمال استان کرمان هم پیش از ظهر امروز هفتم اردیبهشت ماه در استان کرمان با تاکید بر اینکه برخی از جاده های استان کرمان نیاز به توجه ویژه برای اصلاح دارند و باید اعتبارات مناسب به طول جاده ها و ترافیک آنها اختصاص یابد؛ افزود: متاسفانه در طرح نوروزی با بیش از 80 دستگاه خودوری شوتی برخورد و بیش از 5 هزار خودرو را متوقف کردیم و 800 دستگاه به پارکینگ منتقل شدند.

کد خبر 1263590

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha