فعالیت ارتش در امر ساخت سازه های حجمی با هدف معرفی قهرمانان دفاع مقدس به مردم

امیر سرتیپ محمودی با تاکید بر ضرورت معرفی قهرمانان دفاع مقدس به مردم از فعالیت ارتش در امر ساخت سازه های حجمی از جمله سردیس و تندیس شهدا خبر داد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، امیر سرتیپ محمد محمودی، معاون اجرایی ارتش جمهوری اسلامی ایران (آجا) در مراسم رونمایی از سردیس تعدادی از شهدای دوران دفاع مقدس با گرامیداشت یاد شهدا و امام (ره) با اشاره به بازگشت شهید آشوری به کشور گفت: ارتش سرافراز جمهوری اسلامی ایران نامی نکو از خود در بزنگاه های حساس کشور به جای گذاشته است و از شکل گیری جریان انقلاب در روزهای سیاه ستمشاهی تا تسریع در روند پیروزی انقلاب و دوران سراسر افتخار دفاع مقدس و پس از آن در دوران بصیرت در مقابل دشمن؛ ارتش کارنامه درخشانی بر جای گذاشته است.

 

 

معاون اجرایی ارتش افزود: هشت سال جنگ تحمیلی با رشادت ارتشیان و همراهی سایر نیروهای مسلح پیروزمندانه به پایان رسید و در این دوران 48 هزار لاله پرپر از هزاران صیاد شیرازی، بابایی، فلاحی، کلاهدوز، شیروی، نادری و همتی بهای این ظفرمندی بودند.

 

 

 

وی ادامه داد: دفاع 34 روزه تکاوران دریایی و دلاوری دانشجویان جوان دانشگاه افسری در خرمشهر، حمله 140 فروندی نیروی هوایی به عمق خاک دشمن، حمله هوایی به پایگاه الولید H3، عملیات ثامن الائمه، طریق القدس، فتح المبین و بیت المقدس تعدادی از صفحات زرین این روایت ها هستند.

 

 

امیر سرتیپ محمودی خاطرنشان کرد: نیروی دریایی ارتش رژیم بعث عراق را در شصت و هفتمین روز جنگ در عملیات مرواید نابود و منهدم کرد و بعد از آن هم کربلاها و والفجرها به رشته تحریر درآمدند که با پیروزی ملت عزیز ایران به نتیجه رسید.

 

 

 

وی با بیان اینکه ارتش علاوه بر ماموریت ذاتی خود در دفاع از حدود و صغور کشور و نظام اسلامی همواره با هم افزایی و مشارکت با نهادها و ارگان ها و سازمان های کشوری در امور مختلف از جمله مردم یاری و سوانح به کمک مردم شتافته است، افزود: همکاری با سازمان های مردم نهاد مانند هلال احمر و تقدیم شهدا در مقاطع مختلف کشور که نیازمند حضور ارتش در صحنه بوده است مانند شهدای سلامت در مبارزه با کرونا، شهدای مدافع امنیت و شهدای مدافع حرم نقش مهمی در حفظ و حراست و رشد پیشرفت کشور داشته است.

 

 

وی با بیان اینکه تجربه دفاع مقدس تنها دو سال پس از پیروزی انقلاب به وقوع پیوست، تصریح کرد: ارتش عرصه نمایش ارزش هایی مانند شجاعت، فداکاری و وفاداری در جامعه است و هنر مجسمه سازی در این دوره با هدف شناخت قهرمانان دفاع مقدس به اقشار مختلف جامعه به ویژه قشر جوان گسترش یافته است.

 

 

امیر سرتیپ محمودی یادآور شد: سردیس و تندیس شهدای نیروهای مسلح در میادین و اماکن عمومی نصب و اذهان جستجوگر را نسبت به سیره و افکار شهیدان حساس کرده و با تربیت هنرمندان در این عرصه در مراکز عالی علمی شرایط جهت ساخت مجسمه ها تسریع و تسهیل شده است.

 

 

وی خاطرنشان کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران با درک این مطلب و لزوم معرفی فرماندهانی از نیروهای مختلف ارتش که در دفاع مقدس شهید شده اند در امر ساخت سازه های حجمی از جمله سردیس و تندیس فعال بوده است و برای گسترش این امر خداپسندانه و در راستای تقویت جهاد تبیین مد نظر رهبر انقلاب جلساتی را با مسئولان سازمان زیباسازی شهر تهران برگزار و در نهایت با استقبال و مساعدت بی شائبه شهرداری تهران مواجه شد و با تقدیر از تلاش های صادقانه امیدواریم تا این همکاری ها در آینده ادامه یابد.

 

 

وی گفت: امروز مفتخریم که در آیین رونمایی از سردیس تعدادی از شهدای گرانقدر ارتش شهیدان غلامرضا مخبری، علیرضا یاسینی، عباس دوران، نصرالله آسیایی، جواد فکوری، ابوالفضل عباسی، علی زارع نعمتی و رسول عبادت شرکت می کنیم.

 

کد خبر 1263828

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha