دانشگاه قرآنی مقدمه رسیدن به جامعه اسلامی است

کلانتری مهرجردی راه عبور از دولت اسلامی و رسیدن به جامعه اسلامی داشتن یک دانشگاه قرآنی است، گفت: راه جریان‌سازی فرهنگی ما باید از تمسک به قرآن آغاز شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، علیرضا کلانتر مهرجردی- معاون فرهنگی جهاددانشگاهی کشور- شامگاه (۱۰ اردیبهشت) در محفل انس با قرآن که با حضور مهمانان ویژه استاد احمد ابوالقاسمی قاری بین المللی قرآن کریم و داور برنامه تلویزیونی محفل، خانم عطیه عزیزی نابغه قرآنی استان و جمعی از مسئولین، دانشجویان و اقشار مختلف مردم در سالن دکتر فروزانفر دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار شد، اظهار کرد: همکاری دستگاه‌ها و نهادهای فرهنگی در اجرای رویدادهای فرهنگی فاخر مورد تأکید است.

 

وی با بیان اینکه قرآن مبنای فرهنگ اسلامی است، افزود: مردم خراسان جنوبی به لحاظ پایبندی به اصول و مبانی دینی زبانزد است.

 

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی کشور با اشاره به اینکه در حوزه فرهنگی اصول و مبانی داریم که راه رسیدن به اصلاح فرهنگ از تمسک به این اصول می‌گذرد و قرآن قله این مبانی است، تصریح کرد: اگر بخواهیم این فرمایش مقام معظم رهبری را که می‌فرمایند برای رسیدن به تمدن اسلامی باید پنج مرحله را طی کنیم به نظر می‌رسید دانشگاه مسئولیت جدی در حوزه قرآنی دارد.

 

کلانتری مهرجردی در ادامه تأکید کرد: راه عبور از دولت اسلامی و رسیدن به جامعه اسلامی داشتن یک دانشگاه قرآنی است.

 

وی با بیان اینکه دانشگاه مسیر جامعه‌سازی را مشخص و پیشقراول حرکت اجتماعی را تعیین می‌کند، افزود: در همین راستا برای رسیدن به جامعه اسلامی نیاز به دانشگاه قرآنی داریم.

 

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی کشور با اشاره به اینکه در نگاه دینی ما فرهنگ حاصل تکلم خالق با مخلوق است که مصداق بارز آن قرآن کریم است، گفت: ما با این سرمایه در دسترس باید خود را مورد سئوال قرار دهیم که در حوزه فرهنگی چه کاری انجام می‌دهیم.

 

کلانتری مهرجردی ادامه داد: حضرت امام خمینی(ره) در تفسیر زیبایی می‌فرمایند: «فرهنگ سایه‌ای از نبوت است، و فرهنگی‌ها سایه‌ای هستند از نبی» لذا باید کارگزاران فرهنگی این سوال را از خود بپرسند که چه میزان به این امر التزام دارند.

 

وی با اشاره به سخنی از رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه فرهنگ کالبد همه فعالیت‌هاست و فرهنگ به‌معنای هوایی است که ما تنفس می‌کنیم، تصریح کرد: دانشگاه قرآنی مقدمه رسیدن به جامعه اسلامی است و لازمه اقدام در این مسیر این است که ما بفهمیم مبانی و مبادی ما برای حرکت فرهنگی چیست.

 

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی کشور با بیان اینکه راه سعادت بشر از مسیر تمسک به قرآن و عترت می‌گذرد، عنوان کرد: یکی از مأموریت‌های جهاددانشگاهی به عنوان نهاد انقلابی مبادرت به ترویج اعتقادات و باورهای دینی در بین جوانان است.

 

کلانتری مهرجردی در ادامه نهادسازی در حوزه قرآن کریم را یکی از اقدامات جهاد دانشگاهی دانست و افزود: در همین راستا خبرگزاری ایکنا و سازمان فعالیت‌های قرآنی در جهاددانشگاهی ایجاد شده که امروز این دو نهاد با همکاری مجموعه دانشگاه‌ها در سطح کشور شاهد بلوغ فعالیت‌ها هستیم البته آنچه مدنظر رهبر معظم انقلاب است هنوز محقق نشده است.

 

وی با بیان اینکه در جهاددانشگاهی خراسان جنوبی آمادگی لازم برای همکاری‌های فرهنگی و دانشگاهی را داریم، گفت: یکی از انتظارات ما از جهاددانشگاهی استان این است که مجامع قرآنی در استان را شناسایی کنند و یک بسیج همگانی در امر قرآن را محقق کنند.

 

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی کشور با تأکید بر اینکه کارهای فرهنگی ما باید معتبر باشد، افزود: راه جریان‌سازی فرهنگی ما باید از تمسک به قرآن آغاز شود.

 

کلانتری مهرجردی بیان کرد: در جهاددانشگاهی آمادگی داریم با همکاری نخبگان قرآنی و مجموعه دانشگاهی کارهای شایسته‌ای در مسیر قرآن انجام دهیم که اولین گام در بحث تلاوت و تدبر قرآن کریم است.

 

 

 

کد خبر 1264040

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha