به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ دکتر مهدی احمدینژاد، عصر دوشنبه (۱۱ اردیبهشت) در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت گفت: در یکسال گذشته چالش های متفاوتی پشت سر گذاشتیم و سنگین ترین تحریم ها شامل کشور شده که برای از پا درآمدن غول های اقتصادی هم کافی بود اما به لطف خدا از تحریم ها هر چند به سختی عبور کردیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره تحریم های سنگین دارویی از جمله داروهای سرطانی در راستای ایجاد نارضایتی در مردم، تصریح کرد: هدف گذاری دشمن روی کودکان سرطانی انجام شد که دارو به آنان نرسد اما با تدابیری که اندیشیده شد دارو در خدمت مردم قرار گرفت و باید از مردم خوب و صبور کشور تقدیر کرد که نقش خود را به خوبی ایفا کردند و ما هم به عنوان بخشی از بدنه دولت وظیفه داشتیم تلاش کنیم.
وی افزود: در تأمین تجهیزاتی که نیاز بود برای استان فراهم کنیم تا نیازی به استان های مجاور نباشد، دستگاه تشخیص نقطه ای سرطان با همکاری خیریه کمک خریداری و فضای فیزیکی آن در حال ساخت است که ان شاءالله تا پایان سال نصب می شود و شیوع سرطان به دلیل عدم تشخیص در سال های قبل است اما الان تشخیص خیلی پیشرفت کرده و آگاهی مردم هم افزایش یافته است.
دکتر احمدی نژاد همچنین از پیگیری های فراوان برای اخذ مجوز دستگاه «اکوکاردیوگرافی» با وجود کارشکنی ها برای عدم تخصیص آن به استان خبر داد و اظهار کرد: این دستگاه در کلینیک بعثت مستقر است و در این باره از پیگیری نمایندگان استان قدردانی می کنم.
وی همچنین از تأمین دستگاه سی تی آنژیوگرافی برای استان خبر داد و افزود: این دستگاه در بیمارستان{خصوصی}راضیه فیروز قبلاً با نرخ خصوصی خدمت رسانی می کرد که امسال در بیمارستان افضلی پور با نرخ دولتی خدمات ارائه می دهد؛ همچنین دو دستگاه ام آر آی در دو ماه آینده برای شهرستان بافت و بیمارستان شفا کرمان وارد می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان خاطرنشان کرد: یکی از اتفاقات بزرگ ورود ۱۷ دستگاه توموتراپی لوانرژی به کشور با نرخ دولتی بود که یکی از دستگاه ها ی متعلق به استان در گذشته به استان وارد نشد که با پیگیری های فراوان نماینده های مجلس و حضور چندین باره در مجمع نمایندگان باعث شد در عین ناباوری آخرین دستگاه باقی مانده در گمرک که مبلغ آن بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان بود اما با نرخ ارز دولتی و به قیمت ۳۰ میلیارد تومان که از طریق وام آن را تهیه کردیم، به استان اختصاص یابد که با آن مجموعه درمانی سرطان در استان کامل و نیاز به هیچ استانی نداریم.
وی اخذ مجوز بیمارستان مادر و کودک با کادر درمانی متشکل از بانوان تا پایان و اعلام همکاری نماینده ولی فقیه در استان برای تسریع در عملیات ساخت آن از محل موقوفات؛ آغاز عملیات اجرایی بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی شهید حاج قاسم سلیمانی در سال جاری؛ راه اندازی مرکز بازتوانی با همکاری خیرین در بیمارستان باهنر و ارائه خدمات گسترده آن با نرخ دولتی؛ راه اندازی مرکز فئق تخصصی بازتوانی کودکان با همکاری خیریه یاس و با بهترین امکانات روز دنیا را از دیگر اقدامات مهم دانشگاه علوم پزشکی کرمان فهرست کرد.
دکتر احمدی نژاد از راه اندازی کلینیک زخم به منظور کاهش هزینه ها خبر داد و اظهار کرد: تیم مربوطه طی دو مرحله کامل آموزش های لازم را در دانشگاه ایران و مشهد دیدند و محل استقرار این کلینیک در خیریه ثامن الحجج است.
وی ایجاد امکان ارائه خدمات از راه دور پرستاری و پزشکی را از دیگر اقدامات انجام شده خواند که از مراجعه بی مورد افراد به بیمارستان جلوگیری می کند و در ادامه بیان کرد: در دوره کرونا، مرکز غربالگری سرطان بیمارستان شهید باهنر و کلینیک های دیابت و فشار خون از مدار کاری خود خارج شده و به بیماران کرونایی خدمت دهی می کردند که الان به روال کاری خود برگشتند که اگر این دو بیماری کنترل شود از بیماری های مزمن زیادی پیشگیری می شود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان بخش عمده ای از فعالیت های پیش روی این دانشگاه را خدمات پزشک خانواده شهری دانست و در ادامه کمبود نیروی پرستار و کادر درمان در استان را یکی از علت های نارضایتی عمومی دانست و خبر داد: امسال ۹۰۰ نیروی استخدامی جذب می کنیم و مجوز ۱۲۰ نیروی پرستاری شرکتی را هم گرفتیم.
وی از اجرای طرح شناسنامه دار کردن منشی مطب ها و مراکز درمانی خبر داد که دروه های آموزشی لازم را می گذرانند و اگر کسی از آنان شکایت کند توان برخورد وجود دارد و از مدار کاری خارج می شود.
دکتر احمدی نژاد با بیان اینکه در سال های اخیر اتفاقاتی افتاده که انگیزه پزشکان برای کار در سیستم دولتی کم شده زیرا پرداختی به پزشکان در سیستم دولتی پلکانی است که با رسیدن به یک سقف مشخص دیگر پرداختی به آنان انجام نمی شود و باید رایگان کار کنند؛ افزود: از طرفی پزشکان در سیستم دولتی باید ۳۵ درصد مالیات پرداخت کنند در حالیکه در مطب خصوصی 10 درصد است از طرفی پرداخت ها در سیستم دولتی یکسال بعد انجام می شود گرچه قرار است مالیات 35 درصدی ۱۰ درصد شود.
وی از پیگیری برای ایجاد شهرک سلامت خبر داد و در ادامه گفت: دانشگاه علوم پزشکی کرمان جزو پیشروترین مراکز دانشگاهی در زمینه سلول های بنیادی است که تحقیقات بسیار گسترده ای در بخش «ام اس» و«غضروف های مفصلی» انجام داده و مقالات آن در مجلات معتبر چاپ می شود.
دکتر احمدی نژاد ادامه داد: در کرونا از سلول های بنیادی استفاده شد که استفاده از این سلول ها باید در زمان خاص خودش استفاده شود که خاصیت ضدالتهابی قوی دارند و ما از آن استفاده کردیم اما هزینه ها بالا است و پوشش بیمه ای باید در نظر گرفته شود.
وی از ارائه خدمات کلینیک دانشکده دندانپزشکی با هزینه های مناسب و پایین تر از بخش خصوصی خبر داد و سپس با هشدار نسبت به تغییر بافت جمعیتی در برخی شهرستان های استان از جمله بردسیر، زرند و رفسنجان به سمت افزایش جمعیت اتباع، این وضعیت را نگران کننده خواند.
دکتر احمدی نژاد در پاسخ به سئوال یکی از خبرنگاران در خصوص مسمومیت های سریالی دانش آموزان؛ توضیح داد: مسمومیت باید مستند باشد؛ همان زمان نیروهای ما را فراخوان کردند اما ما در بررسی به هیچ چیز نرسیدیم چون اکسیژن خون و وضعیت آنان خوب بود و هیچ مسئله ای نبود گرچه یک جاهایی به شیطنت بچه ها رسیدیم اما هیچ مسمومیتی در کرمان اتفاق نیفتاده بود.
نظر شما