به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، علی فرخنده_ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی_ پیش از ظهر امروز شنبه (۱۶ اردیبهشت) در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان که در سالن شهید رجایی استانداری برگزاری شد، اظهار کرد: تقویت هویت ایرانی، اسلامی و انقلابی در سطح جامعه با تمرکز بر دانشآموزان از مهمترین اولویتهای شورای فرهنگ عمومی است.
وی با تاکید بر اینکه زیست بوم هر شهرستان در جلسات شورای فرهنگ عمومی باید لحاظ شود، افزود: در تمام بخشها و شهرهایی که نهاد امامت جمعه در آنجا مستقر است جلسه شورای فرهنگ عمومی باید برگزار شود.
فرخنده عدم اتصال شوراهای فرهنگ عمومی به محلات را یک خلاء برشمرد و گفت: شورای فرهنگ عمومی باید به مسجد با محوریت امام جماعت برای تحقق مسجد اماممحور پیوند بخورد.
وی بر برگزاری جلسات بزرگداشت روز فرهنگ عمومی شهرستانها در سال جاری تاکید و یادآور شد: مدیران و اعضای شورای فرهنگ عمومی که احکام خود را دریافت کردهاند باید شخصاً در جلسات شورا حضور یابند که این مهم در قالب ارزیابی سه ماهه، در صحن شورا مطرح خواهد شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تشکیل جلسات شورای فرهنگ عمومی به صورت ماهانه افزود: ۱۰ کارگروه تخصصی ذیل شورای فرهنگ عمومی نیز باید فعال باشند گرچه برخی از کارگروهها در سال قبل، یک جلسه هم برگزار نکردهاند.
به گفته وی، فلسفه شکلگیری جلسات شورای فرهنگ عمومی، جلوگیری از موازی کاری است و سایر فعالیتها با همکاری این شورا باید انجام شود تا از تشتت آرا جلوگیری شود.
فرخنده ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ تمام برنامه های دستگاههای فرهنگی استان از جمله بزرگداشت مفاخر علمی، دینی و فرهنگی استان منتج به تقویت هویت ایرانی اسلامی شود.
وی با اشاره به اینکه جهاد تبیین یکیاز اولویتهای سال قبل بود، گفت: بزرگداشت آیتالله اوحدی ۱۸ تیرماه امسال در خراسان جنوبی برگزار میشود.
وی با ارزیابی عملکرد شورای فرهنگ عمومی شهرستان ها بر اساس شاخص های ۱۱ گانه خاطرنشان کرد: شهرستان قاین رتبه نخست، سربیشه رتبه دوم، نهبندان و زیرکوه مشترکاً رتبه سوم و شهرستان درمیان رتبه چهارم را در بخش عملکرد کسب کرده اند.
گفتنی است؛ آیت الله -اوحدی- عالمي فرزانه و دانشمندي توانا در علوم ديني بود که در 17 ربيع الاول 1321 در خانواده اي مذهبي و عالم پرور ديده به جهان گشود. در مدرسه جعفريه زهان نزد والد خويش و ساير علماي محل تحصيل نموده و صرف و منطق و رياضيات مقدماتي را طي کرده و سپس در سال 1336 جهت تکميل تحصيلات رهسپار مشهد شد. در مدرسه مرحوم ابداخان نزد اساتيد عظام فاضل بسطامي، حاجي محقق قوچاني، آقا مدرس رضوي، حجت الاسلام شهرستاني، علامه انصاري و حجت الاسلام شهرستاني کسب فيض کرد. پس از اتمام اين سطوح در اواخر شهر رمضان المبارک 1344 رهسپار زادگاه خود قريه زهان شد. در سال 1344 با همت و تلاش و پيگيري هاي مجدانه ايشان حوزه علميه زهان که چندين سال قبل بر اثر سيل تخريب و تعطيل شده بود مجددا راه اندازي شد. فعاليت علمي و تلاش اين عالم بزرگوار در علوم مختلف علمي و مذهبي سبب شد تا ايشان از چهار مرجع عصر خويش اجازه اجتهاد دريافت دارد.
نظر شما